Πώς να χρησιμοποιήσεις το eyeshadow στικ… αλλιώς - AllYou.gr

Search

Πώς να χρησιμοποιήσεις το eyeshadow στικ… αλλιώς

Ένα στικ σκιάς ματιών δεν χρειάζεται να έχει απαραίτητα μια μόνο χρήση.

05 Οκτωβρίου 2016
Συντάκτης : Κέλλυ Νόβακ

Λόγω της κρεμώδους σύστασής του, το στικ σκιάς ματιών μπορεί να αποκτήσει και άλλες ενδιαφέρουσες ιδιότητες, πέρα από την κλασική. Εγώ συγκεκριμένα σου προτείνω δύο νέους τρόπους που είμαι σίγουρη ότι θα σε ενθουσιάσουν!

• Εyeliner: Για να δημιουργήσεις ένα εντυπωσιακό cat-eye μακιγιάζ, δεν χρειάζεται απαραίτητα να χρησιμοποιήσεις eyeliner για να το εφαρμόσεις! Το στικ λειτουργεί εξίσου καλά, δημιουργώντας ένα πιο ιδιαίτερο αποτέλεσμα. Αρκεί λοιπόν να τραβήξεις μια γραμμή στο πάνω μέρος του βλεφάρου. Έπειτα με ένα πινέλο «τράβηξε» την γραμμή προς τα πάνω δημιουργώντας μια πιο έντονη γωνία (η κρεμώδης υφή του στικ θα σε βοηθήσει να το πετύχεις αυτό). Έπειτα χρησιμοποίησε μια διάφανη πούδρα πάνω στο μακιγιάζ που μόλις δημιούργησες, για να το αναδείξεις αλλά και να το σταθεροποιήσεις. Τέλος, ολοκλήρωσε τονίζοντας ακόμη περισσότερο το μακιγιάζ, βάφοντας άλλη μια φορά την γραμμή, για ένα πιο δραματικό look.

• Ηighlighter: Με μια nude απόχρωση σκιάς, μπορείς εύκολα να χρησιμοποιήσεις το στικ σου και σαν highlighter. Όπως και με το κανονικό highlighter, τόνισε την μύτη, το πηγούνι, τα ζυγωματικά, αλλά και το σημείο κάτω από το τόξο του φρυδιού. Για ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα μπορείς να βάψεις και το κούτελο –στο ύψος πάνω από το φρύδι- καθώς και το «βαθούλωμα» πάνω από το τρίγωνο των χειλιών. Με τον τρόπο αυτό, θα δείχνεις λαμπερή με τον πιο φυσικό τρόπο!Ακολούθησε το allyou στο Instagram!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Pedicure στο σπίτι! Do it like a Pro!

Από εδώ και πέρα το πεντικιούρ θα είναι μόνιμη μέριμνά μας...