Skip to main content

DO IT YOURSELF

Πώς να χρησιμοποιήσεις το eyeshadow στικ… αλλιώς

Ένα στικ σκιάς ματιών δεν χρειάζεται να έχει απαραίτητα μια μόνο χρήση.


Κέλλυ Νόβακ

Λόγω της κρεμώδους σύστασής του, το στικ σκιάς ματιών μπορεί να αποκτήσει και άλλες ενδιαφέρουσες ιδιότητες, πέρα από την κλασική. Εγώ συγκεκριμένα σου προτείνω δύο νέους τρόπους που είμαι σίγουρη ότι θα σε ενθουσιάσουν!

• Εyeliner: Για να δημιουργήσεις ένα εντυπωσιακό cat-eye μακιγιάζ, δεν χρειάζεται απαραίτητα να χρησιμοποιήσεις eyeliner για να το εφαρμόσεις! Το στικ λειτουργεί εξίσου καλά, δημιουργώντας ένα πιο ιδιαίτερο αποτέλεσμα. Αρκεί λοιπόν να τραβήξεις μια γραμμή στο πάνω μέρος του βλεφάρου. Έπειτα με ένα πινέλο «τράβηξε» την γραμμή προς τα πάνω δημιουργώντας μια πιο έντονη γωνία (η κρεμώδης υφή του στικ θα σε βοηθήσει να το πετύχεις αυτό). Έπειτα χρησιμοποίησε μια διάφανη πούδρα πάνω στο μακιγιάζ που μόλις δημιούργησες, για να το αναδείξεις αλλά και να το σταθεροποιήσεις. Τέλος, ολοκλήρωσε τονίζοντας ακόμη περισσότερο το μακιγιάζ, βάφοντας άλλη μια φορά την γραμμή, για ένα πιο δραματικό look.

• Ηighlighter: Με μια nude απόχρωση σκιάς, μπορείς εύκολα να χρησιμοποιήσεις το στικ σου και σαν highlighter. Όπως και με το κανονικό highlighter, τόνισε την μύτη, το πηγούνι, τα ζυγωματικά, αλλά και το σημείο κάτω από το τόξο του φρυδιού. Για ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα μπορείς να βάψεις και το κούτελο –στο ύψος πάνω από το φρύδι- καθώς και το «βαθούλωμα» πάνω από το τρίγωνο των χειλιών. Με τον τρόπο αυτό, θα δείχνεις λαμπερή με τον πιο φυσικό τρόπο!

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

Pastels for spring: 7 παστέλ βερνίκια νυχιών για το μανικιούρ της άνοιξης

Χρώματα που θυμίζουν σορμπέ, για τα μανικιούρ που θα δοκιμάσουμε την περίοδο που η φύση ανθίζει

DO IT YOURSELF

Πέντε πολυτελή scrubs για το σώμα για να μετατρέψεις το σπίτι σου στο spa που έχεις ανάγκη

Προϊόντα για απολέπιση του σώματος, με πολύτιμα έλαια και πολυτελή αίσθηση

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ