Ο πιο εύκολος τρόπος για να διορθώσεις τα φρεσκοβαμμένα νύχια σου - AllYou.gr

Search

Ο πιο εύκολος τρόπος για να διορθώσεις τα φρεσκοβαμμένα νύχια σου

Έτσι θα γίνουν πιο ξέγνοιστες  οι μέρες που κάνεις μανικιούρ στο σπίτι.

28 Σεπτεμβρίου 2016

Εντάξει νομίζω ότι με καταλαβαίνεις απόλυτα σε αυτό. Ξέρω καλά –γιατί το έχω συζυτήσει και με φίλες μου- ότι όλες έχουμε πάθει άπειρες φορές το ίδιο πράγμα. Έχουμε μόλις βάψει τα νύχια μας και πριν καν προλάβουν να στεγνώσουν τελείως, να που το μικρό δαχτυλάκι χτυπάει στην γωνία του τραπεζιού και χαλάει! Ω, μα τι καταστροφή! Άντε να ξεκινάς πάλι από την αρχή να το βάφεις. Ή μήπως δεν χρειάζεται να το κάνεις αυτό; Γιατί δύο-τρία είναι τα βήματα που αρκούν για να το διορθώσεις και αυτά σίγουρα δεν περιλαμβάνουν την χρήση ασετόν. Κι όμως. Από εδώ και πέρα οι μέρες σου προβλέπονται πιο ξέγνοιαστες και λιγότερο χρονοβόρες όταν κάνεις μόνη σου μανικιούρ!

Αρχικά, κάνε την σωστή προετοιμασία στα νύχια σου. Φρόντισε να είναι λεία πριν τα βάψεις, έτσι ώστε να είναι άψογο και το αποτέλεσμα του μανικιούρ σου.

Έπειτα, έχε στο νου σου ότι κάθε βερνίκι είναι διαφορετικό, άρα διαφέρουν μεταξύ τους ως προς τον χρόνο στεγνώματος. Όταν λοιπόν, χαλάσει το χρώμα από το φρεσκοβαμμένο νύχι σου, πρέπει να κινηθείς γρήγορα. Πριν στεγνώσει τελείως, πάρε το πινέλο από το μανό και σκούπισέ το καλά στα τοιχώματα του μπουκαλιού, έτσι ώστε να φύγει όλο το περιττό χρώμα. Έπειτα βούτηξε μόνο την «μύτη» του πινέλου στο χρώμα και με μια γρήγορη κίνηση, άπλωσε μια –λεπτή- στρώση πάνω στο χαλασμένο νύχι.

Τώρα, ήρθε η ώρα του top coat. Είναι αυτό που δώσει ομοιόμορφο αποτέλεσμα στο νύχι σου. Τα διάφανα top coats είναι ιδανικά για να διορθώνουν μικροατέλειες και μικροατυχήματα, σαν αυτά, Αν, το νύχι λοιπόν έχει χαλάσει πολύ, τότε χρησιμοποίησε μια «γερή» στρώση από το top coat για να σώσει την κατάσταση!Ακολούθησε το allyou στο Instagram!