Skip to main content

DO IT YOURSELF

Πώς να δείχνεις λαμπερή ακόμη και αν είσαι άϋπνη

Ακόμη και μετά από ένα ολόκληρο βράδυ αϋπνίας μπορείς να δείχνεις φρέσκια!


Κέλλυ Νόβακ

Σε έπιασαν οι αϋπνίες; Λογικό. Σε όλους μας συμβαίνει αυτό, ανεξαιρέτως. Αλλά τι κάνεις αν την επόμενη μέρα έχεις ένα σημαντικό meeting στην δουλειά και πρέπει να δείχνεις άψογη; Αρχικά, δεν πανικοβάλλεσαι και κάνεις αυτά που θα σου πω αμέσως. Τα παρακάτω tips θα βοηθήσουν εσένα και το δέρμα σου να δείχνει ξεκούραστο και κυρίως λαμπερό!

#1. Γέμισε ένα μπολ με νερό και παγάκια. Βούτηξε το πρόσωπό σου μέσα για 10 δευτερόλεπτα και επανέλαβε την διαδικασία μερικές φορές ακόμη. Το ξέρω ότι ακούγεται τρελό, αλλά λειτουργεί. Εξάλλου, το κρύο νερό θα «σφίξει» το δέρμα και τους πόρους και θα απομακρύνει το πρήξιμο από τα μάτια.

#2. Κάνε έναν απαλό καθαρισμό. Μια κουρασμένη επιδερμίδα είναι πιο ευαίσθητη, οπότε ένας απαλός καθαρισμός είναι η καλύτερη επιλογή. Χρησιμοποίησε λοιπόν το αγαπημένο σου καθαριστικό και άφησε το στο πρόσωπο για 2-3 λεπτά για να δράσει πλήρως. Έπειτα ξέπλυνε καλά.

#3. Βράσε 2 φακελάκια τσαγιού χαμομήλι. Άφησε να κρυώσουν καλά (μπορείς να τα βάλεις και στο ψυγείο για να επισπεύσεις την διαδικασία) και έπειτα, πρόσθεσε στην περιοχή κάτω από τα μάτια. Έτσι, θα ξεφορτωθείς το πρήξιμο μια και καλή!

Αφού κάνεις όλα τα παραπάνω, ακολούθησε την καθιερωμένη ρουτίνα ομορφιάς σου (ενυδατική κρέμα, serum κτλ.). Επίσης, θα σου πρότεινα να ενισχύσεις τον οργανισμό σου με ένα smoothie από φρούτα και λαχανικά που θα σου δώσει το κατάλληλο boost για να ξεκινήσεις την μέρα σου.

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

Πέντε πολυτελή scrubs για το σώμα για να μετατρέψεις το σπίτι σου στο spa που έχεις ανάγκη

Προϊόντα για απολέπιση του σώματος, με πολύτιμα έλαια και πολυτελή αίσθηση

DO IT YOURSELF

4 eye patches για να «ξυπνήσεις» τη λάμψη στο βλέμμα σου

Τα eye patches που θα σώσουν την όψη των ματιών σου τις μέρες που νιώθεις κούραση από την έκθεση στο blue light ή την έλλειψη ύπνου

Προτεινόμενα

FASHION RADAR

Η Carys Douglas γιόρτασε τα 21α γενέθλιά με ένα υπέροχο φόρεμα της μαμάς της, Catherine Zeta-Jones

Ένα εμβληματικό φόρεμα της δεκαετίας του '90, απόλυτα ταιριαστό και στις δύο

CELEBS

Ελένη Πετρουλάκη: Βραδινή έξοδος με τις κούκλες 17χρονες κόρες της

Η Μίλα και η Δωροθέα Ίβιτς μεγάλωσαν πολύ

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.