Έτσι θα απόκτήσεις την πιο κομψή αλογοουρά - AllYou.gr

Search

Έτσι θα απόκτήσεις την πιο κομψή αλογοουρά

Ένα χτένισμα «βγαλμένο» από τις πασαρέλες!

20 Δεκεμβρίου 2016

Το έχεις πάθει ποτέ να βλέπεις ένα χτένισμα στην πασαρέλα και να λες στον εαυτό σου «θέλω και εγώ το ίδιο!». Ε, λοιπόν σήμερα είναι η τυχερή σου μέρα γιατί σου λέω πώς μπορείς να αποκτήσεις ένα τέτοιο hair do!

Μια ψηλή αλοογουρά είναι ένα κομψό και διαχρονικό χτένισμα που δεν φεύγει ποτέ από την μόδα και ήρθε η ώρα να μάθεις πώς να την κάνεις και μόνη σου. Τα πράγματα είναι τόσο απλά που θα αναρωτιέσαι γιατί δεν την έκανες και εσύ τόσο καιρό και απλά την θαύμαζες στα runways μεγάλων οίκων!

Θα χρειαστείς να έχεις:

Ένα σίδερο ιδιώματος

Λίγη λάκ ή κερί για τα μαλλιά

Μια βούρτσα

Ένα λαστιχάκι

Μερικά τσιμπιδάκια

Χτένισε με την βούρτσα και ίσιωσε τα μαλλιά σου καλά με το σίδερο και συγκεκριμένα τις πλαϊνές άκρες. Πιάσε σε μια ψηλή αλογοουρά, τράβηξε όλα τα μαλλιά σου πίσω και πιάσε με το λαστιχάκι. Άφησε μια μικρή τούφα από το πίσω και κάτω μέρος των μαλλιών ελεύθερο και τύλιξέ το γύρω από το λαστιχάκι. Στερέωσε με ένα τσιμπιδάκι σε ίδιο χρώμα. Για να προσθέσεις λίγη λάμψη στα μαλλιά αλλά και σε περίπτωση που πετάνε τυχόν τρίχες από το μπροστινό ή πλαϊνό μέρος των μαλλιών, άπλωσε μια μικρή ποσότητα λακ ή κερί μαλλιών.

 

Η κομψή αλογοουρά σου είναι έτοιμη!Ακολούθησε το allyou στο Instagram!

Συντάκτης