Skip to main content

DO IT YOURSELF

3 χτενίσματα που μπορείς να κάνεις σε λιγότερο από 5’

Τέλος στα περίπλοκα χτενίσματα. Ό,τι χρειάζεσαι θα το βρεις εδώ.


Κέλλυ Νόβακ

Να σου πω την αλήθεια μου, είμαι από τις γυναίκες που πραγματικά βαριέται να ασχολείται με τις ώρες με τα μαλλιά της. Όχι γιατί δεν θέλω, απλά κουράζομαι. Παρόλα αυτά, όταν βλέπεις τόσες όμορφες εικόνες από χτενίσματα που κυκλοφορούν στο Internet, δεν γίνεται να μην… λαχταρήσεις ένα εντυπωσιακό χτένισμα. Είτε πρόκειται για μια πλεξούδα, είτε μια αλογοουρά δεν γίνεται να μην μπεις στον πειρασμό. Και μπήκα, η αλήθεια είναι. Αλλά υπάρχει ένα twist στην συγκεκριμένη περίπτωση. «Έπαιξα» και πειραματίστηκα με χτενίσματα που είναι πολύ γρήγορα και εύκολα στην εφαρμογή τους. Ανακάλυψα 3 λοιπόν που δεν είναι καθόλου χρονοβόρα, αντιθέτως δεν χρειάζονται πάνω από 5 λεπτά για να τα εκτελέσεις και που φυσικά, είναι άκρως κομψά και επίκαιρα.

#1. Η πλούσια αλογοουρά: Ο πιο εύκολος τρόπος για να εντυπωσιάσεις με το χτένισμά σου είναι με μια ψηλή και παχιά αλογοουρά. Πιάσε το πάνω μέρος τον μαλλιών σε μια ψηλή αλογοουρά και το υπόλοιπο κάτω μέρος σε μια άλλη πιο χαμηλή. Άφησε μια πλαϊνή τούφα ελεύθερη και «ένωσε» τις δύο αλογοουρές μαζί στερεώνοντας με ένα τσιμπιδάκι. Χτένισε καλά μαλλιά της αλογοουράς και το αποτέλεσμα θα είναι ένα πλούσιο χτένισμα. Ιδανικό χτένισμα για εσένα που έχεις λεπτά μαλλιά.

3speed-hairstyles-01.jpg 

#2. Μισά-μισά: Το trendy half bun επιστρέφει και πάλι στις ζωές μας, γιατί πολύ απλά είναι ένα κομψό αλλά και εξαιρετικά γρήγορο χτένισμα. Αρκεί να πιάσεις το μπροστινό μέρος των μαλλιών σου σε έναν μικρό κότσο –αφού τα έχεις χτενίσει πολύ καλά. Στερέωσε με μερικά τσιμπιδάκια ώστε ο κότσος να μείνει σταθερός. Ιδανικό χτένισμα για κοντά μαλλιά.

3speed-hairstyles-02.jpg 

#3. Η «πλεκτή» αλογοουρά: Αν είσαι ο ρομαντικός τύπος που λατρεύεις τις πλεξούδες αλλά δεν ξέρει πώς να τις φτιάξει, σου έχω το καλύτερο hack. Πιάσε τα μαλλιά σου σε μια χαμηλή αλογοουρά και στερέωσε με ένα λαστιχάκι. Πλέξε το μισό τμήμα της αλογοουράς σε μια απλή γαλλική πλεξούδα και έπειτα άρχισε να «τραβάς» μαλακά και προσεκτικά την πλεξούδα προς τα έξω. Tόλμησε για ένα «ατημέλητο» look το οποίο θα δώσει ένα πιο ενδιαφέρον αποτέλεσμα. Ολοκλήρωσε στερώνοντας το κάτω μέρος με ένα λαστιχάκι. Ιδανικό χτένισμα για όλους τους τύπους μαλλιών, αλλά και για πιο μακριά μήκη. 

3speed-hairstyles-03.jpg

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

4 eye patches για να «ξυπνήσεις» τη λάμψη στο βλέμμα σου

Τα eye patches που θα σώσουν την όψη των ματιών σου τις μέρες που νιώθεις κούραση από την έκθεση στο blue light ή την έλλειψη ύπνου

DO IT YOURSELF

Τα beauty secrets της Emma Watson που έγινε μόλις 34 ετών

5 συνήθειες ομορφιάς της Emma Watson που αξίζει να υιοθετήσεις

DO IT YOURSELF

Το μέλλον στα νύχια σας… όταν το manifestation συνάντησε το μανικιούρ

Αναρωτιέστε πώς να εκδηλώσετε το μέλλον σας; Ίσως θελήσετε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να αξιοποιήσετε το χρώμα νυχιών σας.

Προτεινόμενα

ΒΙΒΛΙΟ

«Όλοι οι ενήλικες ήταν κάποτε παιδιά ... αλλά λίγοι από αυτούς το θυμούνται» Μικρός Πρίγκιπας

Γιορτάζουμε τα 81 χρόνια από την πρώτη έκδοση του Μικρού Πρίγκιπα του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιες red flags μπορεί να κρύβει σύμφωνα με το ζώδιό του

Οι μεγαλύτερες κόκκινες σημαίες κάθε ζωδίου