Κράτησε το μακιγιάζ σου σταθερό όλη μέρα με αυτό το setting spray - AllYou.gr

Search

Κράτησε το μακιγιάζ σου σταθερό όλη μέρα με αυτό το setting spray

Η πανεύκολη diy συνταγή που θα λατρέψεις!

09 Φεβρουαρίου 2017

Καμιά φορά, για να διατηρήσουμε το μακιγιάζ μας σταθερό χρειάζεται να… φέρουμε ενισχύσεις! Ένα από τα αγαπημένα μου προϊόντα για το μακιγιάζ τον τελευταίο καιρό, είναι ένα «σταθεροποιητικό» σπρέι. Πιστεύω, όμως πολύ, ότι ένα προϊόν σαν αυτό πρέπει να είναι καλής ποιότητας, εφόσον έρχεται σε άμεση επαφή με την επιδερμίδας μας! Τα συστατικά που περιλαμβάνει πρέπει να γνωρίζουμε ποια είναι και αν επηρεάζουν αρνητικά την υγεία του δέρματός μας ή όχι.

Επειδή, λοιπόν, δεν έχω βρει ακόμη ένα προϊόν στο εμπόριο που να εμπιστεύομαι τελείως, προτίμησα να βρω μια συνταγή που να μπορώ να φτιάξω μόνη μου και που προσφέρει το ίδια αποτελέσματα με ένα που μπορώ να βρω στην αγορά. Έτσι, ανακάλυψα την παρακάτω συνταγή η οποία πέρα από θρεπτική για την επιδερμίδα, είναι πολύ εύκολη και αποτελεσματική στο να διατηρήσει το μακιγιάζ σταθερό όλη μέρα!

Για το diy makeup setting spay θα χρειαστείς:

3 κ.σ νερό

1 κ.σ αμαμελίδα (witch hazel)

1 κ.σ αλόη (σε μορφή gel)

5-6 σταγόνες έλαιο λεβάντας

1 μπουκάλι σπρέι (καθαρό & αποστειρωμένο)

 

Εκτέλεση: Σε ένα μπολ, ανακάτεψε καλά όλα τα υλικά. Αδειασε το μείγμα στο μπουκάλι με ένα χωνί. Ανακίνησε το μπουκάλι πριν από κάθε χρήση. Ψέκασε στο πρόσωπο, αφού έχεις ολοκληρώσει το μακιγιάζ σου. Ακολούθησε το allyou στο Instagram!