Skip to main content

DO IT YOURSELF

Χρειάζεσαι 2 υλικά και 2 λεπτά για να φτιάξεις το τέλειο άρωμα

Η πιο εύκολη και γρήγορη συνταγή που θα σε κάνει να μοσχοβολάς!


Κέλλυ Νόβακ

Πιστεύω ότι κάθε γυναίκα πρέπει να έχει το signature άρωμά της. Παρόλα αυτά, μου αρέσει πολύ να «παίζω» με τις μυρωδιές. Και επειδή είμαι πολύ φαν των diy συνταγών, σκέφτηκα ότι σίγουρα θα μπορώ να ανακαλύψω μια και για να δημιουργήσω το δικό μου άρωμα! “Πόσο δύσκολο να είναι;”, σκέφτηκα. Και πραγματικά δεν είναι καθόλου… Αρκούν 2 μόλις υλικά και 2 λεπτά από την ζωή σου για να φτιάξεις την δική σου προσωπική μυρωδιά. Δεν πρόκειται για το «παραδοσικακό» άρωμα που συνηθίζουμε να ψεκάζουμε στο σώμα μας, αλλά για το (πραγματικά) παραδοσιακό, σε roll-on μορφή, που εφαρμόζουμε πίσω από τα αυτιά μας.

Για την συνταγή αυτή θα χρειαστείς:

5 σταγόνες από έλαιο της προτίμησής σου

Λάδι καρύδας

1 μπουκαλάκι με roll-on λειτουργία των 5ml (αναζήτησέ το στα φαρμακεία)

Εκτέλεση:

Πρόσθεσε στο roll-on μπουκάλι τις σταγόνες από το έλαιο που έχεις επιλέξει. Προσωπικά, λατρεύω το γιασεμί. Φυσικά, δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσεις μόνο ένα έλαιο για το άρωμά σου, αλλά μπορείς να αναμείξεις 1 και 2, αν το επιθυμείς δημιουργώντας ένα μοναδικό τελικά άρωμα. Συμπλήρωσε με το λάδι καρύδας (που έχεις λιώσει σε ένα κατσαρολάκι και έχεις αφήσει να κρυώσει αρκετά) και το άρωμά σου είναι έτοιμο! 

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

4 eye patches για να «ξυπνήσεις» τη λάμψη στο βλέμμα σου

Τα eye patches που θα σώσουν την όψη των ματιών σου τις μέρες που νιώθεις κούραση από την έκθεση στο blue light ή την έλλειψη ύπνου

DO IT YOURSELF

Τα beauty secrets της Emma Watson που έγινε μόλις 34 ετών

5 συνήθειες ομορφιάς της Emma Watson που αξίζει να υιοθετήσεις

DO IT YOURSELF

Το μέλλον στα νύχια σας… όταν το manifestation συνάντησε το μανικιούρ

Αναρωτιέστε πώς να εκδηλώσετε το μέλλον σας; Ίσως θελήσετε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να αξιοποιήσετε το χρώμα νυχιών σας.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός