Skip to main content

DO IT YOURSELF

3 diy beauty συνταγές από την Priyanka Chopra

Η πανέμορφη ηθοποιός μοιράζεται τα μυστικά της!


Κέλλυ Νόβακ

Είναι ταλαντούχα, stylish και πάρα πολύ όμορφη. Ο λόγος για την ηθοποιό Priyanka Chopra, η οποία τον τελευταίο καιρό απασχολεί πάρα πολύ τα μέσα, με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί. Από την… κορυφή ως τα νύχια (κυριολεκτικά), η Chopra είναι πραγματικά εκθαμβωτική. Πώς το κάνει αυτό; Σίγουρα «επενδύει» στον εαυτό της. Και το κάνει περιποιώντας τον, συνεχώς. Τρία από τα βασικά μυστικά της επιτυχίας της, είναι οι παρακάτω diy συνταγές για το δέρμα, τα χείλη και τα μαλλιά. Τις αποκάλυψε προσφατα στο vogue.com. Πάμε να τις δούμε;

Scrub για τα χείλη

Σε ένα μπολ, ανάμειξε λίγο θαλασσινό αλάτι (ανάλογα με το πόσο μεγάλα χείλη έχεις), 1 κ.γ φυτική γλυκερίνη (και πάλι έλεγξε την ποσότητα, με βάση το αλάτι που έβαλες πριν) και μερικές σταγόνες από ροδόνερο. Ανακάτεψε καλά και άπλωσε στα χείλη. Ξέπλυνε με χλιαρό νερό.

Scrub για το σώμα

Σε ένα μπολ, ανάμειξε 1 κούπα αλεύρι με 2 κ.σ γιαούρτι, μερικές σταγόνες φρέσκο λεμόνι και λίγο γάλα (σε περίπτωση που το μείγμα σου είναι πολύ πηχτό). Συμπλήρωσε με 1 κ.γ σκόνη σανδαλόξυλου και 1 κ.γ κουρκουμά. Άπλωσε σε όλο το σώμα και περίμενε μέχρι να στεγνώσει καλά το scrub. Αφού ξεραθεί, αφαίρεσε κάνοντας κυκλικές κινήσεις (τότε κάνεις την απολέπιση ουσιαστικά) και μπες στο ντους για να ξεπλύνεις τυχόν υπολείμματα.

Θεραπεία για το τριχωτό της κεφαλής

Σε ένα μπολ, ανάμειξε 1 κ.σ γιαούρτι, 1 κ.γ μέλι και ένα αυγό. Ανακάτεψε καλά και άπλωσε σε όλα τα μαλλιά, δίνοντας βάση στην ρίζα και άφησε για 30 λεπτά. Ξέπλυνε με ένα ενυδατικό σαμπουάν για περισσότερη λάμψη.

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

Pastels for spring: 7 παστέλ βερνίκια νυχιών για το μανικιούρ της άνοιξης

Χρώματα που θυμίζουν σορμπέ, για τα μανικιούρ που θα δοκιμάσουμε την περίοδο που η φύση ανθίζει

DO IT YOURSELF

Πέντε πολυτελή scrubs για το σώμα για να μετατρέψεις το σπίτι σου στο spa που έχεις ανάγκη

Προϊόντα για απολέπιση του σώματος, με πολύτιμα έλαια και πολυτελή αίσθηση

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ