Skip to main content

DO IT YOURSELF

Μπούκλες και κόκκινο κραγιόν: Η Zendaya σου δείχνει το πιο θηλυκό beauty look

Πες τα (όλα) με ένα φιλί… και τέλειες μπούκλες!


Κέλλυ Νόβακ

Η Zendaya ξέρει ένα-δυο πραγματάκια για το πώς να κάνει πάντα άψογες εμφανίσεις. Και όχι μόνο όσον αφορά τα ρούχα της, αλλά και τα beauty looks της! Είτε βρίσκεται στο κόκκινο χαλί ή εκτός αυτού, η γνωστή σταρ παραδίδει πάντα άψογες εμφανίσεις, χωρίς καμιά φορά να το… πολυσκέφτεται. Και το λέω αυτό, γιατί πιστεύω ότι δεν χρειάζεται μια γυναίκα να το σκεφτεί πολύ για το αν ένα κόκκινο κραγιόν στα χείλη, θα της προσφέρει ένα επιτυχημένο look. Αυτό το ξέρεις καλά και εσύ και εγώ και σίγουρα και η Zendaya.

Αυτό όμως που ίσως να μην μας πέρασε αμέσως από το μυαλό, να ήταν το γεγονός ότι τα κόκκινα χείλη και ένα απλό υπόλοιπο μακιγιάζ, ταιριάζουν θαυμάσια με τις μπούκλες! Όχι τα σπαστά μαλλιά ή τα beach waves, αλλά με… πραγματικές μπούκλες, aka «δαχτυλίδι».  

Και εκεί ίσως να είναι το μυστικό της επιτυχίας του look της. Ο συνδυασμός αυτός που τελικά προσφέρει μια άκρως θηλυκή και κομψή εμφάνιση.
 

beautysecret_zendaya_redlipscurls_01.jpg
 

Για να πετύχεις και εσύ αυτό το look πάντως δεν χρειάζεται να κοπιάσεις πολύ. Διάβασε πώς να το αποκτήσεις και εσύ.

Για τα μαλλιά της, η Zendaya έχει κάνει τα εξής:

Σε νωπά μαλλιά άπλωσε μια κρέμα που τα προστατεύει από τις υψηλές θερμοκρασίες. Έπειτα, άπλωσε ένα volume powder προϊόν το οποίο δίνει όγκο και texture στα μαλλιά. Έπειτα, ίσιωσε τα μαλλιά της με ένα σεσουάρ και για πετύχει αυτές τις μπούκλες, χρησιμοποίησε ένα ειδικό εργαλείο για μπούκλες. Ψέκασε με μια λακ για να διατηρήσει το σχήμα της μπούκλας σταθερό.

Για το μακιγιάζ της, η Zendaya έκανε τα παρακάτω:

Αφού δημιούργησε την βάση του μακιγιάζ (ενυδατική-foundation-concealer) εφάρμοσε ένα bronzer σε μορφή πούδρας για ένα ηλιοκαμένο look. Έπειτα, απλά έδωσε λίγη λάμψη με την χρήση ενός highlighter, στα σημεία της μύτης, των ζυγωματικών και του πηγουνιού. Πρόσθεσε μια χρυσή σκιά στα ματιά και στο εσωτερικό μέρος του πάνω βλεφάρου, ενώ στην εξωτερική γωνία του ματιού, χρησιμοποίησε μια πιο γήινη απόχρωση για ένα πιο διακριτικό ύφος. Ολοκλήρωσε το μακιγιάζ στα μάτια με μια στρώση μάσκαρας.

Για τα χείλη, η Zendaya χρησιμοποίησε ένα κόκκινο ματ κραγιόν. Το τρικ για να τονίσει τα χείλη, αλλά και το χρώμα, είναι πριν εφαρμόσεις το κραγιόν, να σχεδιάσεις με ένα κόκκινο μολύβι στην ίδια απόχρωση, το περίγραμμα των χειλιών.

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

4 eye patches για να «ξυπνήσεις» τη λάμψη στο βλέμμα σου

Τα eye patches που θα σώσουν την όψη των ματιών σου τις μέρες που νιώθεις κούραση από την έκθεση στο blue light ή την έλλειψη ύπνου

DO IT YOURSELF

Τα beauty secrets της Emma Watson που έγινε μόλις 34 ετών

5 συνήθειες ομορφιάς της Emma Watson που αξίζει να υιοθετήσεις

DO IT YOURSELF

Το μέλλον στα νύχια σας… όταν το manifestation συνάντησε το μανικιούρ

Αναρωτιέστε πώς να εκδηλώσετε το μέλλον σας; Ίσως θελήσετε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να αξιοποιήσετε το χρώμα νυχιών σας.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός