Αποτοξίνωσε τις μασχάλες σου με αυτή την diy μάσκα - AllYou.gr

Search

Αποτοξίνωσε τις μασχάλες σου με αυτή την diy μάσκα

Για… ολόφρεσκες και πεντακάθαρες μασχάλες!

06 Αυγούστου 2017

Κι όμως, η αποτοξίνωση των μασχαλών μας, μπαίνει και αυτή στο «παιχνίδι» της περιποίησής μας. Απλά σκέψου το λογικά. Όπως και με το υπόλοιπο σώμα μας, στο οποίο βάζουμε τόσα προϊόντα σε καθημερινή βάση και το οποίο γενικότερα, έρχεται σε επαφή με τους ρύπους του περιβάλλοντας, το ίδιο ισχύει και για τις μασχάλες μας.

Το αποσμητικό, ο αφρός ξυρίσματος, η κρέμα σώματος, όλα παίζουν σημαντικό ρόλο ώστε να κλείνουν οι πόροι της μασχάλης. Είναι λοιπόν, βασικό να μπορούμε να έχουμε φρέσκες μασχάλες, κάνοντας μια μάσκα αποτοξίνωσης.

Σήμερα λοιπόν, σου προτείνω να δοκιμάσεις μια αρκετά αποτελεσματική μάσκα. Περιέχει άργιλο που εισχωρεί σε βάθος στην επιδερμίδα –χωρίς να ερεθίζει την ευαίσθητη περιοχή που είναι η μασχάλη- και την καθαρίζει απ΄όλα τα χημικά συστατικά που περιέχουν τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε στην περιοχή, ενώ παράλληλα ανοίγει τους πόρους.

Η μάσκα αυτή είναι οικονομική, εύκολη και γρήγορη και μπορείς να την επαναλαμβάνεις όσο συχνά θέλεις. Οκέι, όχι περισσότερο από 2 φορές τον μήνα…

Για την μάσκα για τις μασχάλες θα χρειαστείς:

1 κ.σ. άργιλο

1 κ.σ. μηλόξυδο

1 κ.σ λεμόνι

Εκτέλεση: Σε ένα μπολ, ανακάτεψε όλα τα υλικά μαζί πάρα πολύ καλά, μέχρι να δημιουργηθεί μια πάστα. Με ένα πινέλο, άπλωσε την μάσκα στις μασχάλες και άφησε για 10-15 λεπτά, ενώ έχεις σηκωμένα τα χέρια σου (αν σε πονάνε τα χέρια σου, απλά ξάπλωσε στο κρεβάτι!). Ξέπλυνε με χλιαρό νερό και ολοκλήρωσε εφαρμόζοντας ένα λαδάκι ή λίγη κρέμα σώματος για ενυδάτωση.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!