Skip to main content

DO IT YOURSELF

Αποτοξίνωσε τις μασχάλες σου με αυτή την diy μάσκα

Για… ολόφρεσκες και πεντακάθαρες μασχάλες!


Κέλλυ Νόβακ

Κι όμως, η αποτοξίνωση των μασχαλών μας, μπαίνει και αυτή στο «παιχνίδι» της περιποίησής μας. Απλά σκέψου το λογικά. Όπως και με το υπόλοιπο σώμα μας, στο οποίο βάζουμε τόσα προϊόντα σε καθημερινή βάση και το οποίο γενικότερα, έρχεται σε επαφή με τους ρύπους του περιβάλλοντας, το ίδιο ισχύει και για τις μασχάλες μας.

Το αποσμητικό, ο αφρός ξυρίσματος, η κρέμα σώματος, όλα παίζουν σημαντικό ρόλο ώστε να κλείνουν οι πόροι της μασχάλης. Είναι λοιπόν, βασικό να μπορούμε να έχουμε φρέσκες μασχάλες, κάνοντας μια μάσκα αποτοξίνωσης.

Σήμερα λοιπόν, σου προτείνω να δοκιμάσεις μια αρκετά αποτελεσματική μάσκα. Περιέχει άργιλο που εισχωρεί σε βάθος στην επιδερμίδα –χωρίς να ερεθίζει την ευαίσθητη περιοχή που είναι η μασχάλη- και την καθαρίζει απ΄όλα τα χημικά συστατικά που περιέχουν τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε στην περιοχή, ενώ παράλληλα ανοίγει τους πόρους.

Η μάσκα αυτή είναι οικονομική, εύκολη και γρήγορη και μπορείς να την επαναλαμβάνεις όσο συχνά θέλεις. Οκέι, όχι περισσότερο από 2 φορές τον μήνα…

Για την μάσκα για τις μασχάλες θα χρειαστείς:

1 κ.σ. άργιλο

1 κ.σ. μηλόξυδο

1 κ.σ λεμόνι

Εκτέλεση: Σε ένα μπολ, ανακάτεψε όλα τα υλικά μαζί πάρα πολύ καλά, μέχρι να δημιουργηθεί μια πάστα. Με ένα πινέλο, άπλωσε την μάσκα στις μασχάλες και άφησε για 10-15 λεπτά, ενώ έχεις σηκωμένα τα χέρια σου (αν σε πονάνε τα χέρια σου, απλά ξάπλωσε στο κρεβάτι!). Ξέπλυνε με χλιαρό νερό και ολοκλήρωσε εφαρμόζοντας ένα λαδάκι ή λίγη κρέμα σώματος για ενυδάτωση.

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

4 eye patches για να «ξυπνήσεις» τη λάμψη στο βλέμμα σου

Τα eye patches που θα σώσουν την όψη των ματιών σου τις μέρες που νιώθεις κούραση από την έκθεση στο blue light ή την έλλειψη ύπνου

DO IT YOURSELF

Τα beauty secrets της Emma Watson που έγινε μόλις 34 ετών

5 συνήθειες ομορφιάς της Emma Watson που αξίζει να υιοθετήσεις

Προτεινόμενα

CELEBS

Διαζύγιο για τον Νικόλαο και την Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου

CELEBS

Eurovision: Πλήθος επωνύμων στο αποχαιρετιστήριο πάρτι για τη Μαρίνα Σάττι

Η τραγουδίστρια ερμήνευσε live το Zari κι αποθεώθηκε