Η τέλεια diy μάσκα προσώπου για ενυδάτωση και απολέπιση - AllYou.gr

Search

Η τέλεια diy μάσκα προσώπου για ενυδάτωση και απολέπιση

3 υλικά, 2 χρήσεις, 1 μάσκα ομορφιάς.

09 Απριλίου 2018

Ψέματα δεν θα σου πω. Είναι πολλές οι φορές που ενώ πρέπει να ασχοληθώ περισσότερο με την περιποίηση του προσώπου μου, καταλήγω να μην το κάνω.

Θα ήθελα, λοιπόν, πάρα πολύ να έχουν κάποια προϊόντα ομορφιάς, διπλή και τριπλή χρήση, μόνο και μόνο για να… ξεμπερδεύω πιο εύκολα!

Το ίδιο θα ήθελα να συμβαίνει και κάθε φορά που πάω να κάνω μια μάσκα προσώπου είτε για ενυδάτωση, είτε για καθαρισμό. Θα ήθελα πάρα πολύ να υπάρχει ένας τρόπος, να τα κάνω και τα δύο ταυτόχρονα! Ε, λοιπόν, υπάρχει! Με λίγο ψάξιμο και λίγη έρευνα, όλα γίνονται τελικά!

Και έτσι, λοιπόν, κατάφερα να βρω την πιο καταπληκτική συνταγή για μια μάσκα προσώπου με διπλή χρήση. Η μάσκα αυτή περιέχει μόλις 3 (φυσικά) υλικά και πέρα από την ενυδατική της ιδιότητα, κάνει παράλληλα και απολέπιση στην επιδερμίδα; Πώς; Με την χρήση της μαγειρικής σόδας φυσικά! Θα ενθουσιαστείς με τα αποτελέσματα, σου το υπόσχομαι, και το πιο σίγουρο είναι ότι θα σώσεις πολύ χρόνο από την ζωή σου!

Υλικά

Μισή (ώριμη) μπανάνα

1 κ.γ. μέλι

1 κ.γ. μαγειρική σόδα

Εκτέλεση: Σε ένα μπολ, λιώσε με ένα πιρούνι την μπανάνα και έπειτα πρόσθεσε τα υπόλοιπα υλικά. Ανακάτεψε καλά και άπλωσε στο πρόσωπο. Η μαγειρική σόδα κάνει μια απαλή απολέπιση στο πρόσωπο, το μέλι έχει αντιβακτηριδιακές ιδιότητες, ενώ η μπανάνα προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και φωτίζει το δέρμα.

Άπλωσε σε καθαρό πρόσωπο την μάσκα, κάνοντας κυκλικές κινήσεις. Άφησε την μάσκα για 10 λεπτά και έπειτα ξέπλυνε με χλιαρό νερό.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!