Σου τέλειωσε το ασετόν; Να τι θα κάνεις για να αφαιρέσεις το μανό από τα νύχια σου - AllYou.gr

Search

Σου τέλειωσε το ασετόν; Να τι θα κάνεις για να αφαιρέσεις το μανό από τα νύχια σου

3 εναλλακτικοί και εύκολοι τρόποι για να κάνεις στο σπίτι!

24 Σεπτεμβρίου 2017
Συντάκτης : Kelly Novak

Ξέρεις πολλές φορές μου έχει τύχει αυτό: να είμαι σπίτι και να μου έχει τελειώσει το ασετόν και να πρέπει να ξεβάψω τα νύχια μου. Ή να ταξιδεύω και να έχω ξεχάσει να πακετάρω μαζί μου ασετόν και άλλες αμέτρητες, παρόμοιες περιπτώσεις που είμαι σίγουρη ότι έχουν τύχει και σε εσένα.

Και αντί να έχεις το «άγχος», όπου βρίσκεσαι να έχεις μαζί σου και ένα pocket size ασετόν, εγώ σου προτείνω να δοκιμάσεις τα παρακάτω hacks! Εναλλακτικές λύσεις που θα… κάνουν την δουλειά και που θα σου λύσουν τα χέρια, όταν έχεις ξεμείνει από αυτό το πολύτιμο προϊόν για τα νύχια!

#1. Ψέκασε λακ στα νύχια σου

Προϊόντα όμως η λακ, το αποσμητικό σπρέι, το body mist, το άρωμα κτλ. περιέχουν ένα καθαριστικό συστατικό το οποίο υπάρχει και στο ασετόν. Μπορεί να σου πάρει λίγη ώρα παραπάνω για να αφαιρέσεις το μανό, αλλά λειτουργεί. Ψέκασε λοιπόν, ένα τέτοιο προϊόν σε λίγο βαμβάκι και τρίψε καλά στα νύχια σου, μέχρι να φύγει το βερνίκι.

#2. Μούλιασε τα νύχια σου σε ζεστό νερό με σαπούνι

Αφού κάνεις το πρώτο hack, και έχεις ακόμα υπολείμματα από μανό, τότε βούτηξε τα νύχια σου σε ένα μπολ με ζεστό νερό, όπου έχεις προσθέσει λίγες σταγόνες από κρεμοσάπουνο. Έτσι, θα μαλακώσει το μανό και θα είναι πιο εύκολο να φύγει. Άσε τα νύχια για 10 λεπτά στο νερό τουλάχιστον, και με μια λίμα, αφαίρεσε το βερνίκι.

#3. Άπλωσε φρέσκο βερνίκι στα νύχια

Ακούγεται τρελό, αλλά λειτουργεί! Άπλωσε ένα βερνίκι με χρώμα (προτιμότερο όμως είναι να απλώσεις ένα διάφανο μανό) και με λίγο χαρτί κουζίνας, άρχισε να αφαιρείς το μανό. Το υγρό βερνίκι θα βοηθήσει να αφαιρεθεί και οι προηγούμενες στρώσεις μανό. Σημαντικό είναι να μην περιμένεις ούτε λεπτό από την στιγμή εφαρμογής του μανό, γιατί μόνο όσο είναι υγρό, λειτουργεί αυτό το hack.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!