Skip to main content

DO IT YOURSELF

Τα απόλυτα hacks όταν βάφεις τα νύχια σου

4 tips που θα σου αλλάξουν την ζωή! Οκ, τουλάχιστον στο θέμα μανικιούρ.


Κέλλυ Νόβακ

Είμαι άνθρωπος που περιποιείται συνέχεια τα άκρα του. Ειδικά, όσον αφορά τα νύχια των χεριών μου, είμαι από τους ανθρώπους που προσπαθώ να τα έχω πάντα καλοδιατηρημένα.

Χάνω λοιπόν, πολύ χρόνο στην περιποίησή τους. Και δεν αναφέρομαι στις στιγμές εκείνες που κάνω κάποιο πιο περίπλοκο μανικιούρ, αλλά όταν απλά τα βάφω σε ένα χρώμα.

Αποφάσισα λοιπόν, να κάνω έρευνα! Αρνούμαι πια να χάνω πολύτιμο, ελεύθερο χρόνο απλά για να φτιάχνω τα νύχια μου! Και επειδή, ούτε λεφτά έχω σκοπό να ξοδεύω σε εβδομαδιαία βάση για την περιποίησή τους, έψαξα, βρήκα και δοκίμασα τα καλύτερα hacks που θα μας βοηθήσουν να τελειοποιήσουμε το μανικιούρ στο σπίτι!

Ποια είναι αυτά; Διάβασε παρακάτω!

#1. Για να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα από το χρώμα του βερνικιού σου, πριν το εφαρμόσεις, άπλωσε πρώτα μια στρώση λευκού μανό και έπειτα το χρώμα που έχεις επιλέξει. Το χρώμα θα δείχνει αμέσως πιο έντονο και πιο ωραίο!

#2. Για να μην περιμένεις ώρες ατελείωτες μέχρι να στεγνώσουν τα νύχια σου, αφού τα βάψεις, βούτηξέ τα σε ένα μπολ με νερό και παγάκια. Θα στεγνώσουν αμέσως!

#3. Αν βαριέσαι να αφαιρείς το περιττό βερνίκι από τα πλαϊνά του νυχιού σου, με την βοήθεια του ασετόν και της μπατονέτας, μπορείς να κάνεις το εξής: πριν ξεκινήσεις το βάψιμο, άπλωσε με ένα πινέλο γύρω από τα νύχια σου, λίγη υγρή κόλλα που έχεις αναμείξει με νερό. Αφού στεγνώσει, βάψε τα νύχια σου. Έπειτα, με ένα τσιμπιδάκι για να φρύδια, αφαίρεσε την κόλλα η οποία θα έχει πάνω και το περισσευούμενο μανό από τα τοιχώματα του νυχιού!

#4. Για να αποκτήσουμε το τέλειο μανικιούρ πρέπει να έχουμε και το νέο μανό! Όταν το αγαπημένο μας βερνίκι όμως έχει πήξει, μπορείς απλά να το βουτήξεις για λίγα λεπτά μέσα σε ζεστό νερό και θα γίνει και πάλι σαν καινούργιο!

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

Φτιάξε μόνη σου το πιο ανοιξιάτικο άρωμα μαλλιών

Για μαλλιά που μυρίζουν υπέροχα όλη μέρα 

DO IT YOURSELF

8 tips για να διαλέξεις το άρωμά σου

Τι να έχεις στο μυαλό σου αν θέλεις να διαλέξεις ένα νέο άρωμα που θα σε συντροφεύει στην καθημερινότητά σου.

DO IT YOURSELF

Εύκολο diy lip scrub για χείλη λαμπερά κι υγιή

Μια φυσική θεραπεία ομορφιάς που μπορείς να φτιάξεις μόνη σου

Προτεινόμενα

CELEBS

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Το μήνυμα στην Μαρία Καβογιάννη πριν την πρεμιέρα του Maestro

Θέλει να δουν μαζί την πρεμιέρα του 2ου κύκλου της σειράς

DO IT YOURSELF

Πώς να διαλέξεις και να φροντίσεις το αθλητικό σου σουτιέν

Run baby run, αλλά με τη σωστή υποστήριξη!

CELEBS

Γιούλικα Σκαφίδα: Δεν είμαι μονογονεϊκή οικογένεια, απλά δεν έχω παντρευτεί

«Είμαι εδώ για να απαντήσω στον γιο μου σε όλα με θάρρος και αλήθεια»