Skip to main content

DO IT YOURSELF

Πώς να αποκτήσεις το smokey μακιγιάζ της Kate Middleton

Βήμα-βήμα για να υιοθετήσεις και εσύ ένα… βασιλικό μακιγιάζ!


Κέλλυ Νόβακ

Η Kate Middleton πέρα από δούκισσα είναι και το αγαπημένο μας… βασιλικό beauty icon! Με τις εμφανίσεις της, μας έχει εντυπωσιάσει πολλές φορές και άλλες τόσες μας έχει εμπνεύσει!

Μία εμφάνισή της πριν μερικές εβδομάδας, όμως, μας απέδειξε ότι όντως είναι η απόλυτη… δούκισσα της ομορφιάς. Ο λόγος; Tο μακιγιάζ που επέλεξε να υιοθετήσει!

Η ίδια γενικά, επιλέγει μίνιμαλ looks για τις εμφανίσεις, παρόλα αυτά, το παρακάτω είχε μια έξτρα δόση glam, για τα δεδομένα της!

Eπέλεξε ένα κλασικό smokey μακιγιάζ το οποίο συμπλήρωσε με glossy, nude χείλη και λαμπερή επιδερμίδα.
 

3stepskatemiddleton_makeup_smoky_01.jpg
 

Πώς κατάφερε όμως, να κάνει αυτό το look; Σου λέω παρακάτω βήμα-βήμα πώς να το αποκτήσεις και εσύ!

Foundation

Γενικά, η Kate δεν επιλέγει «βαριά» μακιγιάζ. Η βάση του μακιγιάζ της, το foundation δηλαδή, είναι πάντα ελαφριάς σύστασης και δείχνει απόλυτα φυσικό πάνω της.

Φροντίζει πάντα να τονίσει λίγο τα χαρακτηριστικά της με την χρήση λίγου bronzer στα μάγουλα, μέτωπο και το πηγούνι, ίσα-ίσα για να δώσει λίγο χρώμα στην επιδερμίδα της. Έχει πρωτίστως, καλά ενυδατωμένο δέρμα, κάτι που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσει πολύ highlighter.

Μάτια

Για το συγκεκριμένο μακιγιάζ, η Kate επέλεξε ένα λίγο πιο «βαρύ» look απ’ ότι συνήθως. Το smoky look της συμπλήρωσε με λίγο eyeliner τονίζοντας έτσι τα μάτια της, ακόμη περισσότερο. Έβαλε λοιπόν, αρχικά μια σκούρα καφέ σκιά σε όλο το βλέφαρο και άπλωσε καλά, ώστε να δημιουργηθεί το smoky eye look. Έπειτα, πρόσθεσε μια γραμμή eyeliner την οποία τράβηξε μέχρι την γωνία του ματιού, «μεγαλώνοντας» έτσι τα μάτια! Με το ίδιο μολύβι ματιών, σχεδίασε και μια γραμμή κάτω από τα μάτια, για περισσότερη ένταση. Ολοκλήρωσε μια μία στρώση μάσκαρας για ένα έντονο βλέμμα.

Χείλη

Τα χείλη της Kate είναι πάντα πολύ καλά ενυδατωμένα. Η ίδια λέγεται ότι κάνει μία φορά την εβδομάδα, μάσκα χειλιών, για να τα διατηρεί έτσι! Όσον αφορά το μακιγιάζ της, επιλέγει πάντα ουδέτερες αποχρώσεις για τα χείλη της. Και γι’ αυτό το look έκανε το ίδιο επιλέγοντας ένα nude lip balm για να ολοκληρώσει το μακιγιάζ της.

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

Pastels for spring: 7 παστέλ βερνίκια νυχιών για το μανικιούρ της άνοιξης

Χρώματα που θυμίζουν σορμπέ, για τα μανικιούρ που θα δοκιμάσουμε την περίοδο που η φύση ανθίζει

DO IT YOURSELF

Πέντε πολυτελή scrubs για το σώμα για να μετατρέψεις το σπίτι σου στο spa που έχεις ανάγκη

Προϊόντα για απολέπιση του σώματος, με πολύτιμα έλαια και πολυτελή αίσθηση

Προτεινόμενα

CELEBS

Έλενα Τοπαλίδου: Εντυπωσίασε με τον χορό της σε επίδειξη μόδας

Η σύζυγός του Νίκου Κουρή φορούσε ένα κίτρινο μάξι φόρεμα

BLOGS

Ripley: Ο ταλαντούχος κύριος Scott στην καλύτερη τηλεοπτική διασκευή των τελευταίων ετών

Εντυπώσεις από την τηλεοπτική διασκευή του κλασικού noir μυθιστορήματος της Patricia Highsmith, που βάζει το Netflix ξανά στο παιχνίδι. 

CELEBS

Διαζύγια διασήμων: Zευγάρια που έβγαλαν ανακοίνωση για τον χωρισμό τους

Όταν Μενεγάκη-Λάτσιος, Σκορδά-Λιάγκας, Λασκαράκη-Τσιμιτσέλης έγιναν... τέως