Τα 'σπασες; Να πώς θα "συναρμολογήσεις" τα καλλυντικά σου! - AllYou.gr

Search

Τα 'σπασες; Να πώς θα "συναρμολογήσεις" τα καλλυντικά σου!

Beauty reset.

07 Νοεμβρίου 2014

Φαντάζομαι πώς μπορεί να συνέβη: έχεις μόλις ξυπνήσει και τρέχεις βιαστικά να ετοιμαστείς για να προλάβεις στη δουλειά. Λίγο άρωμα, ελαφρύ μακιγιάζ και κάπως έτσι ξεκινάει όμορφα η μέρα σου. Να που όμως αυτή τη φορά έγινε το στιγμιαίο λάθος! Πλησιάζεις στον καθρέφτη, αρπάζεις το ρουζ και αντί να μείνει στα χέρια σου, το παρατηρείς  να «αυτοκτονεί», σε slow motion. Η αίσθηση; Απόγνωση, γιατί το είχες πληρώσει και χρυσό. 

Ανεπανόρθωτη βλάβη; Κι όμως είσαι τυχερή, μιας και το κακό διορθώνεται. Με το παρακάτω τρικ μπορείς να επαναφέρεις το σπασμένο σου καλλυντικό και να το χρησιμοποιήσεις όπως πριν και μάλιστα, δίχως να ξοδέψεις χρήματα.

Πως θα το κάνεις: Μάζεψε όλα τα κομμάτια και βάλε τα σε ένα σακουλάκι. Έπειτα,  ανακίνησε μέχρι να γίνουν όλα σκόνη. Βάλε την σε ένα μικρό κουτάκι και ρίξε καθαρό οινόπνευμα, με το σταγονόμετρο. Θα χρειαστείς ποσότητα ίση περίπου με ένα καπάκι. Το ρουζ θα πάρει τη μορφή πάστας, την οποία πρέπει να απλώσεις με τη βοήθεια ενός κουταλιού. Άφησε το οινόπνευμα να εξατμιστεί και voila, έτοιμο!Ακολούθησε το allyou στο Instagram!