Skip to main content

DO IT YOURSELF

Tι να κάνεις για να μην χαλάνε ποτέ τα νύχια σου;

Το μυστικό για πάντα άψογα μανικιούρ.


Κέλλυ Νόβακ

Το να πηγαίνεις συνέχεια στην μανικιουρίστα, δεν είναι για όλες τις γυναίκες, μια συνήθεια που μπορούν να υποστηρίξουν οικονομικά. Πολλές από εμάς, για να σώσουμε μερικά ευρώ στο πορτοφόλι μας, φτιάχνουμε μόνες τα νύχια μας!

Πώς μπορούμε όμως να έχουμε το τέλειο μανικιούρ; Ένα το οποίο δεν θα ξεφτίσει αμέσως και θα κρατήσει καιρό, χωρίς να χαλάσει;

Αρχικά, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να εφαρμόσεις μια βάση πριν απλώσεις το έγχρωμο βερνίκι που έχεις επιλέξει και μετά για να «κλειδώσεις» το χρώμα.  

Έπειτα, το μυστικό για να μην ξεφτίσουν είναι να κάνεις το εξής: Αφού έχουν στεγνώσει, βούτηξέ τα σε νερό με παγάκια! Αυτό θα αυξήσει την διάρκεια του μανικιούρ σου!

Αν παρόλα αυτά, ξεφτίσουν τα νύχια σου, τότε με μία λίμα «τρίψε» ελαφρώς το σημείο που έχει φύγει το χρώμα, ώστε να κάνεις πιο λεία την επιφάνεια του νυχιού. Έπειτα, άπλωσε λίγο από το βερνίκι στο ίδιο χρώμα και ολοκλήρωσε εφαρμόζοντας το top coat!

Κεντρική φωτό: DESIGNECOLOGIST / Unsplash

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

Το μέλλον στα νύχια σας… όταν το manifestation συνάντησε το μανικιούρ

Αναρωτιέστε πώς να εκδηλώσετε το μέλλον σας; Ίσως θελήσετε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να αξιοποιήσετε το χρώμα νυχιών σας.

DO IT YOURSELF

Μηλόξιδο: ένα ελιξίριο υγείας και ομορφιάς

Μάθε τα οφέλη του και πώς να το εντάξεις στην beauty ρουτίνα σου 

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 16 Απριλίου

Ζήστε την κάθε στιγμή σαν να είναι μοναδική και αναντικατάστατη

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Οι λέξεις είναι πιο ύπουλες και ισχυρές από όσο νομίζουμε» Jean-Paul Sartre

Ο Jean-Paul Sartre γεννήθηκε στις 21 Ιουνίου 1905 και παραμένει ένας από τους πιο σημαντικούς και διαχρονικούς φιλοσόφους