Skip to main content

DO IT YOURSELF

3 έλαια ομορφιάς για τέλεια φρύδια

Απόκτησε πυκνά φρύδια εύκολα και γρήγορα!


Κέλλυ Νόβακ

Από τότε που είδαμε την Cara Delevingne να περπατάει στις πασαρέλες μεγάλων οίκων μόδας με αυτό το fierce περπάτημα και το βλέμμα που… σκοτώνει, γρήγορα έγινε το αγαπημένο μας μοντέλο!

Άλλος ένας λόγος που την αγαπήσαμε ήταν τα πυκνά και έντονα φρύδια της! Από τότε λοιπόν, όλες θέλαμε πυκνά και έντονα φρύδια! Και ενώ μπορεί η τάση των πολύ έντονων φρυδιών να έχει ξεθωριάσει, πολλές είναι οι γυναίκες που επιθυμούν όμορφα και πλούσια φρύδια!

Πώς μπορείς να τα αποκτήσεις και εσύ λοιπόν, με φυσικό τρόπο; Τα πράγματα είναι απλά! Εφαρμόζοντας κάποιο από τα παρακάτω θρεπτικά έλαια στα φρύδια σου 3-4 φορές την εβδομάδα, οι τρίχες των φρυδιών σου θα μακρύνουν ενώ θα γίνουν πιο υγιείς!

Καστορέλαιο

Θαυμάσιο έλαιο για τα μαλλιά γενικότερα, ειδικά αν έχεις ταλαιπωρημένες άκρες. Αλλά αν θέλεις είτε τα μαλλιά, είτε τα φρύδια σου να μακρύνουν γρήγορα, τότε το καστορέλαιο είναι το μυστικό. Δυναμώνει την τρίχα και καταπολεμάει την τριχόπτωση, ενώ ενισχύει στην γρηγορότερη αναπαραγωγή της τρίχας.

Argan Oil

Το argan oil είναι ένα έλαιο το οποίο είναι πιο «ξηρό» από τα άλλα. Τι σημαίνει αυτό; Ότι απορροφάται γρήγορα, ενυδατώνει την τρίχα και αναδομεί τα ταλαιπωρημένα μαλλιά.

Βιταμίνη Ε σε έλαιο

Η βιταμίνη Ε (μπορείς να την βρεις σε μορφή ελαίου ή να «σπάσεις» μια μαλακή κάψουλα και να χρησιμοποιήσεις το έλαιό της) κάνει θαύματα στην ανάπτυξη της τρίχα, ενώ την αναδομεί!

Φωτό: Kelly Sikkema / Unsplash

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

4 eye patches για να «ξυπνήσεις» τη λάμψη στο βλέμμα σου

Τα eye patches που θα σώσουν την όψη των ματιών σου τις μέρες που νιώθεις κούραση από την έκθεση στο blue light ή την έλλειψη ύπνου

DO IT YOURSELF

Τα beauty secrets της Emma Watson που έγινε μόλις 34 ετών

5 συνήθειες ομορφιάς της Emma Watson που αξίζει να υιοθετήσεις

DO IT YOURSELF

Το μέλλον στα νύχια σας… όταν το manifestation συνάντησε το μανικιούρ

Αναρωτιέστε πώς να εκδηλώσετε το μέλλον σας; Ίσως θελήσετε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να αξιοποιήσετε το χρώμα νυχιών σας.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός