Skip to main content

DO IT YOURSELF

Διώξε την κυτταρίτιδα με αυτό το θαυματουργό body scrub!

Fresh Ginger.



Ένα καλό body scrub θα τονώσει την επιδερμίδα σου, δίνοντας της αίσθηση φρεσκάδας. Εάν σε αυτό προσθέσεις λίγο λεμόνι και φρέσκο ginger, τότε έχεις πετύχει τον τέλειο συνδυασμό.

Το ginge,r ή αλλιώς πιπερόριζα, έγινε ίσως γνωστό τελευταία από τη μαγειρική των διάσημων chef. Εκτός από την κουζίνας όμως, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και σε σπιτικές συνταγές ομορφιάς και να εκμεταλλευτείς όλες τις θαυματουργές ιδιότητες του. 

Η πιο σπουδαία από αυτές για μια γυναίκα; Η πιπερόριζα μπορεί να μειώσει σημαντικά την κυτταρίτιδα. Πώς γίνεται αυτό; Ο συγκεκριμένος καρπός βοηθά στην πέψη, επιταχύνοντας την αποβολή των τοξινών και προωθώντας την εύρυθμη κυκλοφορία του αίματος. Το πεπτικό σύστημα παίζει, άλλωστε, σπουδαίο ρόλο στην ποιότητα του δέρματος.  

Πώς να φτιάξεις το ginger body scrub: Ανακάτεψε χυμό από μισό λεμόνι, δυο κούπες ζάχαρη, ελαιόλαδο (ανάλογα με το πόσο πηχτό θέλεις να είναι το scrub) και φρεσκοτριμμένο ginger. Η θερμαντική δράση και οι αντιοξειδωτικές ιδιότητες του συμβάλουν στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, τοπικά. Συν ότι με την απολέπιση απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα. 

 τζιν 750.jpg 

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

Pastels for spring: 7 παστέλ βερνίκια νυχιών για το μανικιούρ της άνοιξης

Χρώματα που θυμίζουν σορμπέ, για τα μανικιούρ που θα δοκιμάσουμε την περίοδο που η φύση ανθίζει

DO IT YOURSELF

Πέντε πολυτελή scrubs για το σώμα για να μετατρέψεις το σπίτι σου στο spa που έχεις ανάγκη

Προϊόντα για απολέπιση του σώματος, με πολύτιμα έλαια και πολυτελή αίσθηση

Προτεινόμενα

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.   

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς