Skip to main content

DO IT YOURSELF

Valentine's day manicure: Να πως θα το κάνεις μόνη σου, την τελευταία στιγμή

Σου έχουμε για όλα λύση.



Έφτασε, έφτασε και σε βρίσκει απεγνωσμένη. Ποιος είναι; Ο Άγιος Βαλεντίνος! Ναι λοιπόν, έφτασε η μέρα που θα γιορτάσεις με τον καλό σου τον παράφορο έρωτα σας, αλλά κάτι σου πάει στραβά... Κάτι που ξέχασες ή δεν πρόλαβες να φροντίσεις κι όμως είναι πολύ σημαντικό για τη συνολική σου εικόνα: τα νύχια. 

Πριν ακυρώσεις το ραντεβού σας και πριν ζηλέψεις τις καρδούλες που κοσμούν τα νύχια της κολλητής σου, εμείς έχουμε να σου προτείνουμε μια εύκολη και γρήγορη λύση. Ένα μανικιούρ  εμπνευσμένο από τις κατακόκκινες, ζουμερές φράουλες, που αποτελούν must φρούτο στα ερωτικά παιχνίδια. 

Το μόνο που θα χρειαστείς είναι: Bάση για τα νύχια, κόκκινο και λευκό μανό, top coat, ένα μολύβι ή μια οδοντογλυφίδα, σελοτέιπ.

Πως θα κάνεις το φραουλένιο μανικιούρ: Κόψε το σελοτέιπ σε μικρά τρίγωνα, που θα κολλήσεις στα νύχια, έτσι ώστε να η βάση των τριγώνων να εφάπτεται στη βάση του νυχιού και η μύτη να φτάνει λίγο πιο κάτω από τη μέση του νυχιού. Αφού περάσεις τη βάση στα νύχια, βάψε τα με το κόκκινο μανό. Επανέλαβε, για να δώσεις ένταση στο χρώμα. Πάρε λίγη ποσότητα λευκού μανό με το πινέλο και άλειψε τη στο χέρι σου. Βούτηξε τη μύτη ενός μολυβιού ή της οδοντογλυφίδας σε αυτή την ποσότητα κι έπειτα, ακούμπησε ελαφρώς όλη την κόκκινη επιφάνεια των νυχιών. Με την τεχνική αυτή δημιουργείς polka dots. Αφαίρεσε το σελοτέιπ, βάλε στα νύχια λίγο top coat και ένα quick dry, αν δεν τα πηγαίνεις και πολύ καλά με την αναμονή. 

 

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

4 eye patches για να «ξυπνήσεις» τη λάμψη στο βλέμμα σου

Τα eye patches που θα σώσουν την όψη των ματιών σου τις μέρες που νιώθεις κούραση από την έκθεση στο blue light ή την έλλειψη ύπνου

DO IT YOURSELF

Τα beauty secrets της Emma Watson που έγινε μόλις 34 ετών

5 συνήθειες ομορφιάς της Emma Watson που αξίζει να υιοθετήσεις

DO IT YOURSELF

Το μέλλον στα νύχια σας… όταν το manifestation συνάντησε το μανικιούρ

Αναρωτιέστε πώς να εκδηλώσετε το μέλλον σας; Ίσως θελήσετε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να αξιοποιήσετε το χρώμα νυχιών σας.

Προτεινόμενα

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να επανεφεύρετε τον εαυτό σας κάνοντας restart

Ασυνήθιστοι τρόποι για να ανακαλύψετε ξανά τον εαυτό σας σε οποιαδήποτε ηλικία

FOOD

Ποια πολύτιμα οφέλη προσφέρει στον οργανισμό σου το ρόφημα με δεντρολίβανο

6 σημαντικά οφέλη υγείας του τσαγιού δεντρολίβανου