"Πώς θα απαλλαγώ από τα ψωμάκια και την κοιλίτσα;" - AllYou.gr

Search

"Πώς θα απαλλαγώ από τα ψωμάκια και την κοιλίτσα;"

Η δερματολόγος-αφροδισιολόγος Δρ Αμαλία Τσιατούρα απαντά.

17 Μαρτίου 2015
Συντάκτης : Αμαλία Τσιατούρα

Μπορεί ακόμη να διανύουμε την άνοιξη, αλλά μην ξεχνάτε ότι απέχουμε τρεις μήνες από το καλοκαίρι. Αν σας απασχολεί το τοπικό πάχος στην κοιλιά, τα ψωμάκια ή η χαλάρωση και το περιττό λίπος σε μπράτσα και γλουτούς, υπάρχουν πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να βελτιώσετε σημαντικά την εικόνα σας και μάλιστα χωρίς χειρουργείο.

Η μη επεμβατική μέθοδος που προτείνω στο ιατρείο ονομάζεται Cavitation RF και είναι ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει στο κομμάτι της αισθητικής ιατρικής που γίνεται τελείως ανώδυνα. Η συσκευή συνδυάζει υπερήχους και ραδιοσυχνότητες και η διαδικασία ενδείκνυται τόσο για την απώλεια τοπικού πάχους όσο και για τη βελτίωση της κυτταρίτιδας. Μέσα σε λίγες συνεδρίες το σώμα θα είναι σμιλεμένο, τα λιποκύτταρα θα έχουν συρρικνωθεί, κάποια θα έχουν αποβληθεί εντελώς και η υφή του δέρματος θα έχει βελτιωθεί. Επιπλέον, αν βοηθήσετε κι εσείς με σωστή διατροφή, θα χάσετε πόντους και θα φοράτε μικρότερο νούμερο σε φούστες και παντελόνια. 

Τώρα, τι ακριβώς κάνουν οι δύο τεχνολογίες; Το cavitation είναι εστιασμένοι υπέρηχοι που σπάνε τις μεμβράνες των λιποκυττάρων. Το λίπος που περιέχεται σε αυτές υγροποιείται και αποβάλλεται σταδιακά από τον οργανισμό. Από την άλλη, οι RF είναι ραδιοσυχνότητες που θερμαίνουν τους ιστούς εσωτερικά κινητοποιώντας την παραγωγή νέου κολλαγόνου. Με αυτό τον τρόπο έχουμε σύσφιγξη. Το πρωτόκολλο εξατομικεύεται και απαιτείται ένας αριθμός συνεδριών που διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο, καθώς εξαρτάται από την έκταση του προβλήματος. 

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί πώς γίνεται η θεραπεία: 

" target="_blank">Ακολούθησε το allyou στο Instagram!