ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ... - AllYou.gr

Search

10 Σεπτεμβρίου 2015

Ζούμε ημέρες πανικού και καχυποψίας. Μέρες που μας κάνουν να συνυπάρχουμε σε μια παράξενη ζαλιστική δίνη, λίγο πριν μας καταπιεί όλους μαζί το ίδιο σιφόνι. 

01 Αυγούστου 2015

Μια διαφορετική ερμηνεία της ιδέας των καλοκαιρινών διακοπών και της χρησιμότητάς τους.

13 Ιουλίου 2015

Προσωπικές σκέψεις, μέσα στις πιο ταραγμένες και εσωστρεφείς ημέρες. Μη γελιόμαστε, η νοσταλγία δεν ήταν ποτέ ευχάριστο συναίσθημα.

26 Ιουνίου 2015

Η ζωή είναι αυτό που σου συμβαίνει όταν εσύ είσαι απασχολημένος με τα εισερχόμενα και τα εξερχόμενα μηνύματά σου.

19 Ιουνίου 2015

Μια μικρή προσωπική, συναισθηματική αποτίμηση στις παρυφές του πιο αμήχανου (όχι μόνο καιρικά) καλοκαιριού των τελευταίων ετών. To whom It may concern…

12 Ιουνίου 2015

Τα συνδέει ένα αδιευκρίνιστο bonding, κι ας είναι τόσο διαφορετικά μεταξύ τους και ταυτόχρονα τόσο σπάνια -το καθένα με τον τρόπο του. Αυτά τα δύο κορίτσια θα ήθελα -για πολλούς λόγους- να σας τα γνωρίσω, αλλά θα αρκεστώ να σας τα περιγράψω, έστω με μια απορημένη αντρική ματιά.

05 Ιουνίου 2015

Ο ήχος από τα πνιχτά γέλια της νύχτας και τα τσουγκρίσματα, που αρχίζουν και ακούγονται στις ζωντανές γωνιές του κέντρου και τα χλιδάτα παραλιακά στέκια, μας γεννούν την ανάγκη να ζήσουμε απ’ την αρχή το τροπάριο.

26 Μαϊου 2015

Mε τις πραγματικά ερωτεύσιμες γυναίκες δεν μας δένουν οι κλωστές του πόθου, αλλά μια ανάγκη να είμαστε παρόντες την ώρα που θα συμβεί το "θαύμα".