Skip to main content

ΑΡΘΡΑ

Bronzé για πάντα!

Κάποιοι δεν λένε με τίποτα να καταλάβουν ότι το καλοκαίρι πλέον και τυπικά μας αποχαιρέτησε! Πάρτε το χαμπάρι, έφυγε!


Σπύρος Γουναρόπουλος

Εκεί, όμως, αυτοί... Να κλαίνε που τελείωσαν οι διακοπές, που έχασαν τα μπάνια τους και που αυτομάτως ο Σεπτέμβριος θα τους βάλει σε ένα πρόγραμμα που θα τους μιζεριάσει! Κι επειδή καλούμαι μέσα απ' αυτή τη στήλη να αναφέρομαι περισσότερο σε celebrities, αυτό θα κάνω!

Την εβδομάδα που μας πέρασε είδαν πολλά τα ματάκια μου. Δεν λέω, μπορεί και να ζήλευα που έβλεπα τους "διάσημους" να κάνουν τρεις μήνες relax μέχρι αηδίας, αλλά αφήστε με να ξεσπάσω!

Ας είναι καλά, λοιπόν, το καταραμένο Instagram. Kαι τι δεν είδαμε... Κλάμα και οδυρμός που έφυγε το καλοκαίρι, που μας αποχαιρέτησε ο Αύγουστος και όλα παίρνουν ξανά αυτό το θλιμμένο καφετί χρώμα του φθινοπώρου (και ποίηση). Το τι φωτογραφία αναρτήθηκε, δεν λέγεται...

Η Συνατσάκη με περίλυπο ύφος, με το ηλιοβασίλεμα πίσω της, να αναφωνεί "Γεια σου Αύγουστε, ήσουν ένα περίεργος μήνας" (Μύρωνα, ακούς;), η Τζένη, δηλώνοντας ότι θέλει να γεράσει στην Πάτμο, να γράφει στίχους του Καβάφη, η Δέσποινα Καμπούρη να φωτογραφίζεται με την κόρη της με φόντο ένα καράβι να σαλπάρει και την Υβόννη να παίρνει πόζα με το μαγιό της πάνω σε ένα σκάφος, θέλοντας έτσι να δώσει τη δική της απάντηση σ' αυτούς που έλεγαν ότι είναι έγκυος.

Δεν σας κρύβω: με όλα αυτά ένα δάκρυ κύλησε στο μάγουλό μου, "λύγισα"!

(Αυτό είχα να το νιώσω από τότε που είχα δει την επική ταινία "Καρδιά μου πάψε να πονάς", με το αχτύπητο δίδυμο Ξανθόπουλος-­ Βούρτση).

Όμως, συνήλθα αμέσως και φρόντισα να επανέλθω στην σκληρή πραγματικότητα. Μάλλον η λέξη "καλοκαίρι" για τον Έλληνα είναι σαν το παιχνίδι σε ένα μικρό παιδί. Μην του το πάρεις απ' τα χέρια απότομα. Θα κλάψει. Aν θες να το κάνεις, κάντο με τρόπο...

Πλέον, το σοκολατί χρώμα που αποκτήθηκε από τις τόσες ώρες ηλιοθεραπείας στην ξαπλώστρα της Ψαρούς θα χάνεται σιγά σιγά από τα κορμιά των celebrities. Εκείνοι, όμως, θα βρουν ένα τρόπο να το διατηρήσουν. Δεν μπορεί...

Υπάρχει και το solarium!

Διαβάστε επίσης

ΑΡΘΡΑ

Σεισμός 5,2 Ρίχτερ στην Αθήνα

Η πόλη στους δρόμους

ΑΡΘΡΑ

Jean-Marc Fournie: Μοντέρνοι Άγγελοι

«Ο πατέρας Φουρνιέ είναι ένας απόλυτος ήρωας» 

ΑΡΘΡΑ

Η Παναγία των Παρισίων στις φλόγες

Μεγάλη πυρκαγιά βρίσκεται σ' εξέλιξη από το απόγευμα της Δευτέρας στον Καθεδρικό ναό

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.