Skip to main content

ΑΡΘΡΑ

Ξεφτιλιστείτε, είναι μεταδοτικό!

Αυτή η τηλεόραση που βλέπω, με γύρισε πίσω στην εκπομπή του Ανδρέα Μικρούτσικου (βέβαια, αλλιώς λεγόταν) και στη χρυσή δεκαετία του '90.


Σπύρος Γουναρόπουλος

Τότε που το χρήμα έρεε άφθονο και δεν πέρναγε μέρα χωρίς ένα τρανταχτό θέμα στα δημοσιογραφικά γραφεία.

Τηλεκριτικός δεν είμαι (ωραίο επάγγελμα αυτό) κι ούτε θέλω να γίνω τώρα στα γεράματα.

Απλώς, ορισμένα πράγματα πρέπει να τα γράφουμε έτσι όπως είναι, μόνο και μόνο για να μην μας θεωρούν κορόιδα.

Δεν θα ασχοληθώ με πρεμιέρες, νούμερα τηλεθέασης, απολύσεις, τσακωμούς, ίντριγκες και Φιλιππινέζους! Αυτά τα έχετε διαβάσει παντού... Αναλύσεις επί αναλύσεων, προγνωστικά για το τι θα γίνει μετά από έναν μήνα στις εκπομπές και "φάουλ" (εσκεμμένα ή μη) των παρουσιαστών, προκειμένου την επόμενη μέρα να δουν την εκπομπή τους ανεβασμένη.

Αυτά είναι προς κατανάλωση... Αυτό που βλέπω είναι μία τηλεοπτική επιστροφή στο παρελθόν.

Το να μπεις στη διαδικασία να αντιγράφεις την εκπομπή του Jimmy Fallon, πρέπει να ξέρεις πολλά καντάρια μπάλα!

Δεν είναι τόσο απλό να βάζεις κόσμο να διαγωνίζεται για το ποιος θα φάει πιο γρήγορα τρία πιάτα ή να κάνεις παντομίμα και να φαίνεται το... στρινγκ σου!

Και όλα αυτά δεν τα έχω βγάλει από το μυαλό μου. Όλοι τα είδαμε. Στο "Πρωϊνό" και στο "Όλα παίζουν". Γενικά τα χαζοπαίχνιδα που παρακολουθούμε κάθε πρωί και μεσημέρι έχουν σκοπό να μας "διασκεδάσουν", αλλά όχι μόνο δεν τα καταφέρνουν, αλλά δεν χαίρονται ούτε οι ίδιοι που τα κάνουν.

Σε λίγο όπως το πάνε θα σκάνε μεταξύ τους τούρτες στα μούτρα (η Χρουσαλά ακόμη να ξεχάσει το κάζο που της έκανε ο Αρνι πριν από κάποια χρόνια) και όλα δείχνουν ότι θα ζήσουμε ξανά τέτοιες μαγικές στιγμές.

Για ποιο λόγο; Μα φυσικά για το μεροκάματο! Δύσκολες εποχές. Άνθρωποι που ούτε καν είχαν φανταστεί ότι θα έπαιζαν τέτοιους ρόλους, τώρα όχι μόνο το κάνουν, αλλά δείχνουν (ψεύτικα βέβαια) ότι τους αρέσει κιόλας.

Τέλος τώρα με τα φιλοσοφικά... Πάμε σε ορισμένες ειδησούλες...

* Λίγα τα ψωμιά της Τσιμτσιλή στον Alpha. Πάει δεν πάει καλά η εκπομπή η Σταματίνα τραβάει μεγάλα ζόρια με την Σπυροπούλου. Ολη την ομάδα της "Μrs. Happy Day" θέλει η Κωνσταντίνα!

Θα μπορέσει άραγε η κ. Σοφού να πει "όχι";

* Η Τατιάνα με τη σειρά της τραβάει τον δικό της Γολγοθά. Πως και πως περιμένουν στο Star μέχρι να λήξει το συμβόλαιο της.

* Στη γωνία περιμένουν τον Σεφερλή, μέχρι να κάνει το μεγάλο λάθος για να πέσει ξανά το "κράξιμο". Δεν είδατε τι έπαθε με την τηλεφωνική φάρσα που έκανε τον άνθρωπο καρδιακό, λέγοντάς του ότι θα του γκρεμίσουν το σπίτι; Δεν λέω, ήταν κάπως χοντρό, αλλά το τι μέλλει γενέσθαι θα φανεί μέχρι τέλη του μήνα.

Και φυσικά έγινε ο κακός χαμός με την Αlamuddin. Mε αφήνει παγερά αδιάφορο που πήγε, τι έκανε ή αν θα φέρει τα μάρμαρα πίσω. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι... τι έφαγε!

Το μενού λοιπόν στο Μικρολίμανο περιελάμβανε: Αχινοσαλάτα, καρπάτσιο λαβράκι, τραγανό μπαρμπούνι πάνω σε μους καπνιστής μελιτζάνας, αλλά και χριστόψαρο σε μους σελινόριζα, ενώ για επιδόρπιο η κυρία Κλούνεϊ πήρε παρφέ μασκαρπόνε πάνω σε μπισκότο λεμόνι και κρέμα φρούτα του πάθους.

Τέτοια με τάϊζε και η μάνα μου γι' αυτό με πιάνουν κάτι ξινίλες όταν γράφω...

Διαβάστε επίσης

ΑΡΘΡΑ

Σεισμός 5,2 Ρίχτερ στην Αθήνα

Η πόλη στους δρόμους

ΑΡΘΡΑ

Jean-Marc Fournie: Μοντέρνοι Άγγελοι

«Ο πατέρας Φουρνιέ είναι ένας απόλυτος ήρωας» 

ΑΡΘΡΑ

Η Παναγία των Παρισίων στις φλόγες

Μεγάλη πυρκαγιά βρίσκεται σ' εξέλιξη από το απόγευμα της Δευτέρας στον Καθεδρικό ναό

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιες red flags μπορεί να κρύβει σύμφωνα με το ζώδιό του

Οι μεγαλύτερες κόκκινες σημαίες κάθε ζωδίου

CELEBS

Δήμητρα Ματσούκα - Πέτρος Κόκκαλης: Απόδραση στα Ιωάννινα για το ζευγάρι

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram η ηθοποιός

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;