Skip to main content

ΑΡΘΡΑ

Top 10: Οι δέκα πιο... "κουσκουσιάρικες" στιγμές του 2014 στην ελληνική σόουμπιζ

Δια χειρός Σπύρου Γουναρόπουλου.


Σπύρος Γουναρόπουλος

Κάθε φορά που ένα έτος φτάνει στο τέλος του συνηθίζεται να γίνεται ένας απολογισμός για ό,τι έγινε τη συγκεκριμένη χρονιά, τι είδαν τα ματάκια μας και φυσικά τα πρόσωπα που απασχόλησαν περισσότερο τα... κουτσομπολίστικα πάνελ της γειτονιάς.

Ιδού το δικό μου TOP 10:

10. Μαίρη Συνατσάκη-­ Μύρωνας Στρατής

Το τι γράφτηκε και ακούστηκε γι' αυτό το πρώην ζευγάρι δεν περιγράφεται. Όταν ήρθε ο χωρισμός, έγινε "σεισμός". Φαίνεται πως όλες οι ρομαντικές teenagers είχαν φανταστεί ότι η Mairi Boo θα ντυνόταν επιτέλους νυφούλα, δίπλα στον τότε pop hipster­ new wave rock ­wannabe celebrity, Μύρωνα Στρατή. Τελικά αυτό δεν συνέβη ποτέ. Και τότε ξεκίνησε το μαρτύριο. Βλέπαμε τη Συνατσάκη να εξαντλεί κάθε όριο της υπομονής μας με τις φωτογραφίες που ανέβαζε στο Instagram. Η μοναξιά τη "χτύπησε" στο κεφάλι και ό,τι έκανε το ανέβαζε στο διαδίκτυο. Οι φήμες έδιναν και έπαιρναν: "Αυτός την κεράτωσε", έλεγαν οι μισοί, ενώ οι υπόλοιποι έλεγαν: "Άσε μωρέ... Αυτός δεν ήθελε γάμο κι αυτή βρήκε άλλον". Ελπίζω να μην μας ζαλίσουν και το 2015. Έλεος, κι άλλοι χώρισαν, αλλά δεν έκαναν κι έτσι...

9. Ελεονώρα Μελέτη

Αυτό το κορίτσι φαίνεται πως θα παίζει στα περιοδικά μέχρι το ανθρώπινο γένος να αφανιστεί από τον πλανήτη και να μείνει μόνο αυτή και οι κατσαρίδες. Πάντα βρίσκει κάτι για να είναι στην επικαιρότητα. Και μην την ακούτε που λέει ότι ήθελε να αποχωρήσει από την TV. Ποτέ δεν επιθυμούσε κάτι τέτοιο. Πριν από κάποιους μήνες μάς είχαν κάνει πλύση εγκεφάλου για το αν θα φύγει από το Star, για το αν θα συνεχίσει να βρίσκεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και φυσικά αν βρήκε boyfriend. Και δώσ' του να κάνει αναλύσεις επί αναλύσεων για την ψυχολογία της γυναίκας, σαν μία άλλη Oprah. Το καλύτερο, όμως, μας το κράταγε για το τέλος. Η στενή παρέα, τώρα τελευταία, που κάνει με τον Βύρωνα Βασιλειάδη της δίνει το δικαίωμα να συνεχίσει και το νέο έτος με πολύ gossip!

8. Αντώνης Ρέμος

Ο αγαπητός Αντώνης πληρώνει την τρέλα του με τον Ηρακλή. Το όνομά του "'έπαιξε" πάρα πολύ το 2014 με τα χρέη που έχει προς το δημόσιο, φτάνοντάς τον σε σημείο να "φλερτάρει" και με την φυλακή. Τελικά, οι διακανονισμοί με την εφορία του έδωσαν το δικαίωμα να ελπίζει σε μία καλύτερη ζωή και βέβαια το πράσινο φως να τραγουδάει παντού για να πληρώνει το Δημόσιο. Στην τελευταία συνέντευξη που έδωσε στον καλό του φίλο Γιώργο Λιάγκα τα είπε όλα. Άσε που είχε και την Υβόννη να τον πιέζει να κάνει ένα παιδί. Τελικά τα κατάφερε...

7. Βίκυ Καγιά

Το γλυκό μας Βικάκι ήθελε πάση θυσία να παντρευτεί. Να κάνει οικογένεια. Όμως ο Νίκος Κριθιαριώτης έβγαζε σπυριά μόνο και μόνο που το άκουγε. Ετσι λοιπόν ήρθε ο χωρισμός. Η Βίκυ, όμως, δεν έχασε ευκαιρία. Γαμπρό θέλω, τώρα τον θέλω. Δεν προσπάθησε πολύ μέχρι να έρθει στη ζωή της ο "Mr. Fresh" Ηλίας Κρασσάς. Τώρα, πότε χώρισε, πότε παντρεύτηκε τον Κρασσά, πότε έμεινε έγκυος, δεν το κατάλαβα... Τι κάνει η γυναίκα για να φορέσει νυφικό...

6. Σάκης Ρουβάς

Αν και ο Sakis είναι χαμηλών τόνων άνθρωπος, φρόντισε μία άλλη ηθοποιός να τον ξυπνήσει από τον λήθαργο που τον είχε κυριεύσει τον τελευταίο καιρό. Τώρα που οι Ρουβίτσες των 90's κοντεύουν να φτάσουν τα 30, ο Sakis έχει διαλέξει άλλους δρόμους στην καριέρα του. Η υποκριτική ήταν αυτή που τον έχει μαγέψει, αλλά η Χρυσούλα Διαβάτη είχε αντίθετη άποψη. Η κόντρα δεν άργησε να έρθει στα "Βραβεία Καρόλου Κουν". Έγινε το έλα να δεις... "Είναι τελικά ηθοποιός ο Ρουβάς που να αξίζει ένα τέτοιο βραβείο;". "Ο Λινγάδης τον προωθεί και γι' αυτό τον τίμησαν". "Καλά έκανε και της 'την είπε'", έλεγαν πολλοί, προκαλώντας μας να ξαναθυμηθούμε τον Ρουβά, ο οποίος είχε πήξει στις χυλόπιτες που του έριχνε η Κάτια. Κατά βάθος, όμως, τον συμπαθώ.

5. Ελένη Φουρεϊρα-­ Γιώργος Σαμαράς

Εντάξει, μη γελιόμαστε... Όλοι ξέραμε ότι η Φουρεϊρα είναι από την Αλβανία. Ποιο Μεξικό και αηδίες. Και μόλις το ανακοίνωσε, βλέποντας ότι έχει κάνει ήδη καριέρα και έχει μαζέψει λεφτουδάκια, έγινε ο κακός χαμός. Μετά από κάποιες μέρες μαθεύτηκε ότι χώρισε και από τον Σαμαρά. Τώρα, το πότε χώρισαν παραμένει άγνωστο. Άλλοι λένε από τις αρχές καλοκαιριού, άλλοι όταν έμαθε ο μπαλαδόρος ότι η πρώην του αποκάλυψε την καταγωγή της. Αυτός, φυσικά, το γνώριζε αλλά φαίνεται ότι τσαντίστηκε. Άλλοι μάλιστα λένε ότι εκείνος βρήκε άλλη και για αντίποινα η Ελένη βρήκε έναν επιχειρηματία. Μπορεί βέβαια να έγινε και τούμπαλιν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι για να παραμείνεις στα πάνω σου ρίχνεις έναν χωρισμό και μία δήλωση του στιλ "Αν έλεγα απο την αρχή ότι είμαι από την Αλβανία δεν θα με ήθελε κανείς για δουλειά", έτσι για να σε λυπηθούμε και... καθάρισες!

4. Μάρκος Σεφερλής

Όταν ανακοινώθηκε ότι ο Μάρκος θα παρουσίαζε το πρωινό του MEGA, σείστηκε η γη... Όλοι χωρίστηκαν σε δύο στρατόπεδα! Κάνει, δεν κάνει, θα τα βρει σκούρα απέναντι στον Λιάγκα και διάφορα άλλα τέτοια. Το τι ποσοστά τηλεθέασης "φάγαμε στη μάπα" δεν περιγράφεται. Ακόμα και ο εκλογολόγος Ηλίας Νικολακόπουλος θα είχε απηυδήσει με τόσα νούμερα. Τη μία τον πέρασε, την άλλη έφαγε τη σκόνη των Λιαγκο­Σκορδαίων και κ.ο.κ. Σε όλα τα περιοδικά, σε όλα τα sites βλέπαμε την τηλεοπτική τους κόντρα, μέρα με τη μέρα. Ούτε στο Big Brother τέτοια προσήλωση. 

3. Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Αυτό το κορίτσι, να ξέρετε, είναι η συμπάθειά μου. Είναι ψυχούλα, όπως λέει και ένας συνάδελφός μου. Από την ημέρα που από πανελίστρια έγινε κεντρική προυσιάστρια, δεν σας κρύβω, ότι μου δίνει ψωμάκι και τρώω (Ίσως επειδή είμαι μακριά της). Είναι, όμως, να μην την εκνευρίσεις. Και ερωτώ: Γιατί οι άλλοι δεν κάνουν τη δουλειά τους σωστά και αναγκάζεται να προβεί σε απολύσεις; Γιατί το όλο team της δεν την βοηθά όταν κολλάει για λίγο το μυαλουδάκι της; Γιατί χαρήκατε όταν μάθατε ότι κόβεται η εκπομπή της; Εκείνη, όμως, δεν θα σας κάνει τη χάρη. Ένα τηλεφώνημα έκανε, απείλησε ότι θα αυτοκτονήσει και... τσούπ νάτη ξανά μπροστά μας. 

2. Πέτρος Κωστόπουλος- Τζένη Μπαλατσινού

Δεν κρύβω ότι είχα μάθει προ πολλού όταν το ανακοίνωσαν, ότι κάτι έτρεχε ανάμεσα σ' αυτούς τους δύο. Οταν ο Πετράν αποφάσισε να βγάλει στην επιφάνεια την ανακοίνωση του "χωρισμού" τους έμειναν όλοι άφωνοι. Μετά άρχισε η κλάψα! "Έχω χάσει τα πάντα, δεν έχω μία, πάνε τα παλιά μεγαλεία στην Μύκονο" και κάτι τέτοια άλλα ακούστηκαν από το στόμα του άλλοτε κραταιού εκδότη. Και φυσικά υπήρξαν ορισμένοι που τον λυπήθηκαν τότε. Τέλος πάντων... Έτσι λοιπόν ανακοινώθηκε ότι ο επί 18 συναπτά έτη γάμος τους έλαβε τέλος. Και τότε ξεκίνησαν διάφορα σενάρια για το τι έφταιξε και τα δύο παιδιά δεν είναι πλέον μαζί. Εκείνος μάς περιέγραφε τις δύσκολες στιγμές που ζούσε στη Φιλοθέη, ενώ η Τζένη έκανε τα μπάνια της για τρεις μήνες στην Πάτμο. Άσε που ακούστηκε ότι ήθελε να χτίσει εκεί και ξενοδοχείο. Αν ξέρει κανείς κάτι παραπάνω για το αν χώρισαν Πετράν και Τζένη, παρακαλώ να στείλει e­mail στη διεύθυνση του site μας!

1. Ελένη Μενεγάκη-­ Γιάννης Λάτσιος

Φυσικά στο νούμερο 1 δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από την "βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης". Οπως κάθε χρόνο, έτσι και το 2014 η Ελένη μονοπώλησε το ενδιαφέρον της εγχώριας σόουμπιζ με την κάθε της κίνηση. Φυσικά η ίδια δεν έχει αποκαλύψει τίποτα, αλλά επειδή είμαστε μάχιμοι ρεπόρτερ θα θέλαμε να κάνουμε ένα rewind. Πρώτα απ' όλα η δικαστική της διαμάχη με τον Γιάννη Λάτσιο για τα σπίτια, τα οικόπεδα και γενικά όλη την περιουσία του πρώην ζευγαριού αποτελούσε πρώτο θέμα για όλους, όσοι ασχολούνται με τέτοιου είδους ρεπορτάζ. Ο έρωτάς της με τον Μάκη Παντζόπουλο έκανε τον γύρο της Ελλάδας και φυσικά οι φωτογραφίες της στα Αχλα είχαν πήξει όλα τα εξώφυλλα. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά και το γεγονός ότι περιμένει το παιδί του Ματέο ήταν το "ζεστό καρβέλι" για όλους τους... κουσκουσιάρηδες. Και μετά όλοι έθεσαν το ερώτημα: "Μα γιατί δεν το αποκαλύπτει, αφού σιγά σιγά θα αρχίσει να φαίνεται η κοιλιά της...". Και έπεται και συνέχεια...

* Άφησα απ' έξω ονόματα όπως: Χρηστίδου, Καμπούρη, Κορινθίου, Μακρυπούλια, Στεφανίδου γιατί οι εν λόγω κυρίες δεν μας απασχόλησαν καθόλου (στην κυριολεξία όμως)!

Διαβάστε επίσης

ΑΡΘΡΑ

Σεισμός 5,2 Ρίχτερ στην Αθήνα

Η πόλη στους δρόμους

ΑΡΘΡΑ

Jean-Marc Fournie: Μοντέρνοι Άγγελοι

«Ο πατέρας Φουρνιέ είναι ένας απόλυτος ήρωας» 

ΑΡΘΡΑ

Η Παναγία των Παρισίων στις φλόγες

Μεγάλη πυρκαγιά βρίσκεται σ' εξέλιξη από το απόγευμα της Δευτέρας στον Καθεδρικό ναό

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.