Και στα δικά μας οι ανύπαντροι! - AllYou.gr

Search

Και στα δικά μας οι ανύπαντροι!

Πρώτη μου απόπειρα για το 2015 και εύχομαι, με τη σειρά μου, να τη βγάλουμε και φέτος όσο πιο αναίμακτα γίνεται.

> ΑΡΘΡΑ ::
08 Ιανουαρίου 2015

Και ξαφνικά που λέτε, λίγο πριν φύγει το 2014, πλάκωσαν οι χωρισμοί. Μου έκατσε ο κουραμπιές στο λαιμό. Ήταν σοκ για μένα! Τα ακούσατε τα μαντάτα από παντού, με τελευταίο παράδειγμα αυτή την χρυσή κοπέλα, την Ευαγγελία Αραβανή. Εφοπλιστές και επιχειρηματίες μάς έχουν κλέψει τα καλύτερα κορίτσια.

Μην σας κουράζω κι εγώ με τα ίδια. 

Ευτυχώς υπάρχουν ζευγάρια που αντιστέκονται στη φθορά του χρόνου και της συνήθειας και μας βάζουν τα γυαλιά στον ερωτικό τομέα.

Η Ζέτα και ο Μιχάλης είναι δύο παιδιά αγαπημένα, που δεν κάνουν ο ένας μακριά απ' τον άλλον (μέχρι να βγάλουν είδηση τα περιοδικά ότι η σχέση τους περνάει κρίση). Μόλις δουν τις φάτσες τους στα εξώφυλλα, τρέχουν και δεν φτάνουν. Κάνουν τα αδύνατα, δυνατά να στηθούν μπροστά στα φλας για να μας αποδείξουν ότι έρωτας είναι αυτός, δεν είναι αστεία...

Kαι τι σημαίνει ότι είχαν να βρεθούν κανά δίμηνο; Γι' αυτό είμαστε εμείς εδώ. Για να τους θυμίσουμε ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να βρεθούν από κοντά και να τα πουν και λίγο.

Έτσι, τσούπ, και νάτος ο Μιχάλης στην πρεμιέρα της Ζέτας. Το φιλί στο αυτί της Ζέτας έπεσε σύννεφο και κάποια στιγμή από την αμηχανία της εκείνη χαμογελούσε τόσο ψεύτικα μπροστά στις κάμερες ώστε όλοι μας συμφωνήσαμε ότι ο οδοντίατρός της έχει κάνει άριστη δουλειά με τη λεύκανση!

Ούτε η Σπυροπούλου στα "Καρντάσιανς" τόσο fake...

Αλλά τόση αγάπη ρε παιδιά που να χωρέσει σε ολόκληρο πλανήτη; Γράψανε οι άσχετοι δημοσιογραφίσκοι ότι η σχέση τους δεν πάει και τόσο καλά και αμέσως στήθηκαν να μας αποδείξουν το αντίθετο.

Άσε που ο Μιχάλης από το τόσο πάθος που έχει για τη Ζέτα έχει πλακώσει τις πίτσες και τα "τρία διπλά απ' όλα" και έχει γίνει σαν τον Πιτ Παπαδάκο. Δεν έχει σημασία αυτό... Η γυναίκα θέλει τον άντρα άρχοντα, με τις μπάκες του και τα διπλοσάγονά του. 

Μπράβο Μιχάλη!

Γάμο δεν βλέπω, όμως... Πολύ το καθυστερούν. Όλοι περιμένουμε με αγωνία πότε θα αποφασίσουν να ενωθούν εις σάρκαν μία. Μεταξύ μας, δεν το βλέπω να γίνεται ποτέ. Εκείνος έχει τις συναυλίες του, εκείνη την καούρα με το θέατρο, άσε που έχουν και το σπίτι στο Γκάζι και κάθεται κλειστό!

Πιο γρήγορα βλέπω εμένα γαμπρό, παρά τον Μιχάλη. Και δεν μου το 'χα...

Hot αυτή τη στιγμή!

ΜΟΔΑ

Η νέα συλλογή matis υμνεί το σύγχρονο urban glam

Αυτή τη σεζόν, η matis προσεγγίζει τις πιο θηλυκές πτυχές του μπαρόκ και τις μετατρέπει σε υπέροχα κομμάτια και σύνολα.
INTERVIEW

Χάρις Αλεξίου: «Το συναίσθημα φυλακίζουμε μέσα μας, όχι τα γεγονότα»

Η δική μας, η μοναδική Χαρούλα. Των τραγουδιών, του έρωτα, της αγάπης, του γλεντιού, της συγκίνησης, της καρδιάς μας, της ζωής μας. Η Χάρις Αλεξίου στο allyou.
ΣΧΕΣΕΙΣ

3 λόγοι που οι άντρες οδηγούνται στην απιστία

Τα πιθανά σενάρια πίσω από την απόφαση του να κοιτάξει άλλη ενώ είσαστε μαζί.
ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Ένας πολύ καλός λόγος να παραγγέλνεις συχνότερα sushi

Αν έψαχνες δικαιολογίες τις έχεις με τη σφραγίδα της επιστήμης.
STAR STYLE

Οι εμφανίσεις της Michelle Obama που δε γίνεται να ξεχάσουμε

Ενώ η αντίστροφη μέτρηση μέχρι την εκλογή του επόμενου Προέδρου της Αμερικής έχει ξεκινήσει, εμείς κάνουμε μια αναδρομή στις εμφανίσεις της πιο αγαπημένης Πρώτης Κυρίας!
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

6 φθινοπωρινές αποχρώσεις μανό που πρέπει να δοκιμάσεις

Μην υποδεχτείς το Φθινόπωρο μόνο στην ντουλάπα σου, αλλά και στα νύχια σου!