“Δουλευόμαστε” μεταξύ μας... - AllYou.gr

Search

“Δουλευόμαστε” μεταξύ μας...

Διάβασα και τις δηλώσεις του αγαπημένου μου κοριτσιού, της Κωνσταντίνας. 

> ΑΡΘΡΑ ::
29 Ιανουαρίου 2015

«Δε σημαίνει ότι επειδή στην προσωπική μου ζωή έχω κάνει μια επιλογή, αυτό υποδηλώνει ότι δεν είμαι καλή στην δουλειά μου», είπε χαρακτηριστικά και είπα από μέσα μου ότι θα πρέπει να κάνεις περισσότερα μαθήματα υποκριτικής!

Θα πρέπει να ματώσεις Κωνσταντίνα μου για να γίνεις καλή ηθοποιός. Γιατί αν θέλεις να γίνεις παρουσιάστρια δεν είναι και τόσο δύσκολο. Αλλά εσύ θέλησες να ακολουθήσεις τον δεύτερο δρόμο. 

Και καλά έκανες...

Αλλά το θέμα σ' αυτά που είπες είναι ότι αν δεν είχες επιλέξει το συγκεκριμένο πρόσωπο στην προσωπική σου ζωή, τότε θα σε είχε φάει η μαρμάγκα, όπως έφαγε και την Ζήνα Κουτσελίνη, αυτή δηλαδή που σε πρότεινε να μπεις στο πάνελ και να σε βγάλει μπροστά από τις κάμερες.

Όλα καλά μέχρι εδώ, αλλά έχω την εντύπωση ότι κάπου έχεις μπερδευτεί. Το ζήτημα δεν είναι η προσωπική σου ζωή. Η όλη ουσία είναι ότι νομίζεις ότι είσαι καλή στη δουλειά σου!

Με αυτό γελάω...

Κι έχεις και τον Λιάγκα να σε υποστηρίζει και να συμφωνεί απόλυτα μαζί σου. Μάλλον βλέπει ότι ζορίζονται τα πράγματα με το συμβόλαιο και αρχίζει τα κονέ...

Δεν θέλω να γράψω άλλα γι' αυτό το θέμα γιατί αν επεκταθώ θα έχουμε δράματα!Ακολούθησε το allyou στο Instagram!