Skip to main content

ΑΡΘΡΑ

Δεν υπάρχει επιλεκτική δημοσιογραφία κ. Σεϊταρίδη!

Τελικά θα πρέπει κάποιος να εξηγήσει σε ορισμένους τι σημαίνει να κάνεις το άχαρο επάγγελμα (όπως έχει καταντήσει) του δημοσιογράφου.


Σπύρος Γουναρόπουλος

Υπάρχουν κάποιοι, όπως ο Γιώργος Σεϊταρίδης, που θυμούνται τους δημοσιογράφους και τους φωτογράφους όποτε θελήσουν εκείνοι. 

Φυσικά, όταν εκείνος ήταν στα ντουζένια του δεν έχανε ευκαιρία να βρίσκεται παντού, μόνο και μόνο για την προβολή. 

Δεν είναι μόνο ο Σεϊταρίδης που το κάνει αυτό, αλλά τόσοι και τόσοι που νομίζουν ότι ο δημοσιογράφος είναι το... σκυλάκι που θα βάλει την ουρά στα σκέλια και θα τρέξει να καλύψει τα νυχτοπερπατήματα του καθενός.

Διάβασα ότι “τα πήρε“ επειδή “πείραξαν” τη φιλενάδα του, την Ιωάννα Πηλιχού, λόγω των αποκαλύψεων που έγιναν για την προσωπική ζωή του αρραβωνιαστικού της. 

Εν μέρει συμφωνώ μαζί του, αλλά από την άλλη θα πρέπει να γνωρίζει ότι η δουλειά του δημοσιογράφου δεν είναι να κάνει δημόσιες σχέσεις (και δυστυχώς υπάρχουν πολλοί από δαύτους). Η δουλειά του είναι να βγάζει ένα θέμα, όσο “ανήθικο” θεωρείται από πολλούς.

Μάλλον, ο κ. Σεϊταρίδης δεν γνωρίζει τι γίνεται στο εξωτερικό. Εκεί που κυνηγάνε τους πάντες και τα πάντα. Και μιλάμε για φίρμες τώρα και όχι ξεχασμένους ηθοποιούς.

Το μόνο δίκιο που δίνω στον Σεϊταρίδη είναι ότι υπάρχουν παιδαρέλια που παριστάνουν τους δημοσιογράφους. Τα διάφορα κανάλια και περιοδικά τα στέλνουν στο δρόμο χωρίς να ξέρουν που πατάνε και που βρίσκονται. Σ' αυτό είμαι μαζί του...

Αλλά να μην ξεχνάει ότι όταν βγήκε το θέμα με την Πηλιχού δεν το διέψευσε ούτε η ίδια, αλλά ούτε και ο αρραβωνιαστικός της. 

Εξάλλου, μην ξεχνάς Γιώργο ότι αγαπάς τους δημοσιογράφους... Θυμίσου τότε που τους φώναζες να καλύψουν το γάμο σου με την Τουρκάλα. Θυμίσου όταν πήρες την απόφαση να τα παρατήσεις όλα μετά το χωρισμό σου με την Αποστολία Ζώη και έγινες μελισσοκόμος και τους έτρεχες όλους στα βουνά και στα λαγκάδια...

Ακόμη και τώρα δεν είπες “όχι” στους φωτογράφους να στηθείς με χαμόγελο αγκαλιά με το νέο σου αμόρε...

Διαβάστε επίσης

ΑΡΘΡΑ

Σεισμός 5,2 Ρίχτερ στην Αθήνα

Η πόλη στους δρόμους

ΑΡΘΡΑ

Jean-Marc Fournie: Μοντέρνοι Άγγελοι

«Ο πατέρας Φουρνιέ είναι ένας απόλυτος ήρωας» 

ΑΡΘΡΑ

Η Παναγία των Παρισίων στις φλόγες

Μεγάλη πυρκαγιά βρίσκεται σ' εξέλιξη από το απόγευμα της Δευτέρας στον Καθεδρικό ναό

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός