Skip to main content

ΑΡΘΡΑ

"Η μαμά μου είναι..."

Με αφορμή τη γιορτή της μητέρας, εμείς, η παρέα του Allyou.gr κάνουμε τις δικές μας αφιερώσεις στο πιο ξεχωριστό πρόσωπο της ζωής μας. Τη μαμά μας. 



"H μαμά μου είναι ο ήρωας μου. Είναι ο πρώτος άνθρωπος που διάβασε «κείμενο» μου όταν ήμουν μόλις 5 χρόνων κι έγραψα ένα ποιηματάκι για το σχολείο. Είναι εκείνη η μικροκαμωμένη, χαμογελαστή φιγούρα που έρχεται πάντα στο μυαλό όταν είμαι λυπημένη, να σκύβει από πάνω μου για με πάρει αγκαλιά. Είναι το πρώτο χτύπημα του τηλεφώνου το πρωί, η λύση στα μικρά και στα μεγάλα προβλήματα της ζωής μου. Είναι η γυναίκα που δεν έλειψε λεπτό από δίπλα μου, που ξέρει να με προστατεύει, να με συμβουλεύει, να με προσγειώνει, να με επαναφέρει και να με συγχωρεί. Η μαμά μου είναι ο πιο δυνατός, ο πιο γενναίος, ο πιο γενναιόδωρος, ο πιο όμορφος άνθρωπος που ξέρω."

Αναστασία Τουρούτογλου 

 

"Η μαμά μου είναι στοργική, άνθρωπος ευγενικός, πρόσχαρος, με χάρη και φαν της κοκεταρίας. Αλλά είναι περισσότερο φαν της οικογένειάς της."

Κέλλυ Νόβακ 

 

" Η μαμά μου είναι ποίημα..

Τις πιο όμορφες μέρες μας,

τις πιο όμορφες μέρες μας

δεν τις ζήσαμε ακόμα.

Κι ό,τι πιο όμορφο

Κι ό,τι πιο όμορφο θα ‘θελα να σου πω

Δε στο ‘πα ακόμα"

Ειρήνη Διαμαντακίδου 

 

"Η μαμά μου είναι ο άνθρωπος που με κάνει να νιώθω ότι ο χρόνος έχει παγώσει για πάντα στα παιδικά μου χρόνια."

Γεωργία Κοντού 

 

"Η μαμά μου είναι κόρη της γιαγιάς μου και η αδερφή της θείας μου... Άρχισα με αυτόν τον χιουμοριστικό τρόπο για να κρύψω τη στενοχώρια που υπάρχει μέσα μου. Γιατί κανονικά όσα θα της πω και την αγάπη που θα της εκφράσω στη γιορτή της μητέρας θα έπρεπε να της τα λέω κάθε μέρα. Δεν το έχω καταφέρει μέχρι τώρα. Ελπίζω να τα καταφέρω σύντομα μάνα μου μοναδική."

Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης 

 

"Θυμάσαι εκείνο το ένα και μοναδικό σημείο που αποκαλούσαμε "σπίτι" τότε που παίζαμε -με τις ώρες- κρυφτό; Εκείνο το σημείο που δεν μπορούσε να μας πιάσει κανείς, εκείνο στο οποίο πάντα τρέχαμε για να είμαστε ασφαλείς; Αυτό είναι η μαμά μου. Η μαμά μου είναι το "σπίτι" μου. Πάντα."  

Μαρία Μυλωνά 

 

Υγ: Από όλους εμάς, ένα μεγάλο φιλί και μία ακόμα μεγαλύτερη αγκαλιά στην κοινή μας "μαμά", τη "μαμά Μελίνα". Που μας εμπνέει, μας (υπο)στηρίζει, μας "διδάσκει" και -πάνω από όλα- μας αγαπάει όσο κι εμείς. Που μεγαλώνει μαζί μας. Και που μας "μεγαλώνει" δίπλα της. 

 

 

Διαβάστε επίσης

ΑΡΘΡΑ

Σεισμός 5,2 Ρίχτερ στην Αθήνα

Η πόλη στους δρόμους

ΑΡΘΡΑ

Jean-Marc Fournie: Μοντέρνοι Άγγελοι

«Ο πατέρας Φουρνιέ είναι ένας απόλυτος ήρωας» 

ΑΡΘΡΑ

Η Παναγία των Παρισίων στις φλόγες

Μεγάλη πυρκαγιά βρίσκεται σ' εξέλιξη από το απόγευμα της Δευτέρας στον Καθεδρικό ναό

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 17 Απριλίου

Βγάλτε τελείως από τη ζωή σας ό,τι σας φαίνεται άχρηστο και σας κουράζει

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ASK THE EDITOR

8 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για το μανδελικό οξύ προτού το βάλεις στη beauty ρουτίνα σου

Σε τι ακριβώς συμβάλει το συγκεκριμένο οξύ στη φροντίδα του δέρματός σου;