Skip to main content

BLOGS

ΝΑΙ στις Ραδιοσυχνότητες!

Η Τζωρτζίνα Καρέλλα, Master Beauty Expert, δίνει απαντήσεις σε όλες τις απορίες σου για την Ομορφιά. Σήμερα μας λύνονται οι απορίες για τις ραδιοσυχνότητες!



Και, ναι, είναι, πάλι, η ώρα του!  Η ώρα του καθρέφτη! Εκείνος (ο καθρέφτης),  κι απέναντι του εσύ! Για την ακρίβεια, το σώμα σου κι εσύ! Αντιμέτωπη με το σώμα σου και τον καθρέφτη. Και αποφασισμένη να αποκτήσεις το κορμί του καλοκαιριού. Άρα να πάρεις δραστικά μέτρα για τα τοπικά παχάκια σου, την χαλαρή σου κοιλιά και τα παραπανίσια κιλά σου. Και να τα χάσεις όλα! Και να βγεις θεά στην παραλία! Πώς; Με ρωτάς. Κι εγώ σου απαντώ.  Πως ήρθε η ώρα να σου μιλήσω για  τις Ραδιοσυχνότητες.

aleg.jpg

Τις ραδιοσυχνότητες,που ΔΕΝ είναι χειρουργική επέμβαση και που χάρη στην πρόοδο της Κοσμητικής Αισθητικής και της τεχνολογίας μπορεί να είναι η απόλυτη λύση στα προβλήματα και του τοπικού πάχους και της χαλάρωσης. Και των περιττών κιλών.

Οι ραδιοσυχνότητες (RF) χρησιμοποιούνται στην ιατρική πάνω από 30 χρόνια και είναι κατάλληλες για αισθητικές εφαρμογές.

Χρησιμοποιούνται στην αισθητική δερματολογία για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας,  της ήπιας και μέτριας δερματικής χαλάρωσης προσώπου και σώματος. .

Γνωστές στην ιατρική και στην χειρουργική και ευρέως χρησιμοποιούμενες, οι ραδιοσυχνότητες έγιναν ιδιαίτερα δημοφιλείς όταν διαπιστώθηκε η ευεργετική δράση τους στην σύσφιξη και ανανέωση του δέρματος, η επιτυχημένη δράση τους στην θερμική διάλυση των λιποκυττάρων και την σύσφιξη του ιστού του δέρματος.

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα από την πρώτη εφαρμογή ενώ τα οφέλη πολλαπλασιάζονται όσο περνούν οι μέρες.
Οι ραδιοσυχνότητες είναι κατάλληλες για όλους τους σωματότυπους αλλά κυρίως για τοπικό πάχος, κοιλιά, ψωμάκια, άνω γόνατο, παχάκια love handles, πλάτη, και μπράτσα.

Τέλος, οι Ρ/Σ  πρέπει να συνδυάζουν μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και χειρομάλαξη μαζί για ασφαλέστερη εφαρμογή, βέλτιστο αποτέλεσμα για τον οργανισμό και αποβολή των λιποκυττάρων.

Q & A

Οι ραδιοσυχνότητες είναι μηχάνημα, άρα να υποθέσω πως πονάει η εφαρμογή?
Όχι δεν πονάει! Πρέπει να γνωρίζεις πως για προληπτικούς λόγους και για την απόλυτη ηρεμία σου, πριν την εφαρμογή εφαρμόζεται στην περιοχή ειδική κρέμα προστασίας (ήπια αναισθητική) που δρα άμεσα.

Πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα?
Το αποτέλεσμα είναι άμεσο και διαρκεί μεγάλο χρονικό διάστημα!
Οι ειδικοί συνιστούν επανάληψη κάθε ένα με δύο χρόνια ανάλογα με τη σοβαρότητα του περιστατικού.
Οι θεραπείες με ραδιοσυχνότητες προκαλούν άμεση σύσφιξη κολλαγόνου και περαιτέρω σύσφιξη με την πάροδο του χρόνου. Αναφορές έμπειρων αισθητικών αναφέρουν ότι τα αποτελέσματα μπορεί να διαρκέσουν μέχρι και 24 μήνες μετά την εφαρμογή, βάση της διαδικασίας της φυσιολογικής γήρανσης του ασθενούς.

Είναι ασφαλής η διαδικασία;
Φυσικά.
Οι Ρ/ Σ χρησιμοποιούνται στην ιατρική εδώ και 30 χρόνια με ασφάλεια και κατά την εφαρμογή και κατά την αποθεραπεία. Ιατρικές έρευνες έχουν δείξει ότι τα ωφέλη είναι πολλαπλά για τον οργανισμό.

Έχουν οι ραδιοσυχνότητες τα ίδια αποτελέσματα με άλλες μεθόδους όπως η πλαστική χειρουργική?
Ο σκοπός των Ρ/Σ είναι ακριβώς αυτός: το να αποφύγετε το χειρουργείο. Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά. Δεν απαιτείται χρόνος αποθεραπείας των ασθενών, οι οποίοι μπορούν να επιστρέψουν άμεσα στην καθημερινή τους εργασία και ρουτίνα. Η σύσφιξη επιτυγχάνεται χωρίς τομές, ράμματα ή μώλωπες.
Μιλάμε για μια μη επεμβατική θεραπεία με σαφώς μικρότερο κόστος και χρόνο παρακολούθησης του ασθενούς μετά την θεραπεία.

Τζωρτζίνα Καρέλλα
www.urbaneskin.com

gkar.jpg
Ανώτατο στέλεχος μεγάλων επιχειρήσεων στην βιομηχανία της ομορφιάς  στο χώρο της διοίκησης  και στο χώρο της επικοινωνίας, με ισχυρό επιχειρηματικό πνεύμα, βαθειά γνώση του αντικειμένου της, με ικανότητα στην καινοτομία, στην ανάπτυξη νέων ιδεών και νέων προϊόντων.
Με διεθνή εμπειρία και διεθνείς δραστηριότητες στο χώρο της ομορφιάς, της αισθητικής και της κοσμετολογίας.
Έχει συνεργαστεί με όλα τα μεγάλα ονόματα της ομορφιάς και τις μεγάλες εταιρείες καλλυντικών και έχει να επιδείξει μια προσωπική δημιουργική ανάπτυξη αλλά και την επίτευξη των στόχων και του οράματος της.

Διαβάστε επίσης

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

BLOGS

Το Rebel Moon ήρθε στο Netflix

Ο Ζακ Σνάιντερ ετοιμάζει αυτό το sci-fi event φαντασίας εδώ και μια δεκαετία.

BLOGS

«Με ενδιέφερε μόνο η καλλιτεχνική πλευρά της ζωής» Elton John

Ο Elton John γιορτάζει τα 77α γενέθλιά του

Προτεινόμενα

CELEBS

Δημήτρης Κόκοτας: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Kατά την διάρκεια των προβών του για το J2US

ΣΧΕΣΕΙΣ

Tips ταχείας ανάρρωσης μετά από χωρισμό

Πώς να κάνεις τον πόνο του χωρισμού να περάσει πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε