Skip to main content

BLOGS

Η Επέλαση των Ξωτικών και το μικρό μου σκανταλιάρικο elf!

Το LikeMother,LikeDaughter παίρνει μέρος στην επέλαση των ξωτικών



xandra1.jpg

 

Πότε αθώα, πότε πονηρή, αυτή η φατσούλα έχει ήδη αρχίσει να μετράει αντίστροφα για τις γιορτές. Γιατί 1. Θα κλείσουν τα σχολεία, 2. Θα περάσει πολύ χρόνο με τη μαμά και τον μπαμπά της. 3. Φέτος θα γνωρίσει πολλά ξωτικά...
 
Πότε; 30 Νοεμβρίου 2018 – 6 Ιανουαρίου 2019
Πού; Στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
 
Ποια μέρα δεν χάνουμε με τίποτα: Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018, η πιο μεγάλη γιορτή έναρξης των Χριστουγέννων για το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)!

Όλοι οι φίλοι των Ξωτικών, φορώντας γιορτινές στολές και χριστουγεννιάτικους σκούφους Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), τους οποίους μπορούν να προμηθευτούν αντί εισιτηρίου, προσκαλούνται να περπατήσουν μαζί τους μέχρι το μυστικό «σημείο συνάντησης» με την κυρα-Βασίλαινα και τον Άγιο Βασίλη, ο οποίος ανυπομονεί περισσότερο από όλους να αρχίσει η λειτουργία του!
Επιστρέφοντας από τον περίπατο θα αντικρίσουμε το πιο μαγικό θέαμα:
το μαγικό εργοστάσιο των Χριστουγέννων φωταγωγημένο, το μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρο αναμμένο και στολισμένο για αναμνηστικές φωτογραφίες με τον Άγιο Βασίλη, και το πιο γιορτινό ξωτικοπάρτι έτοιμο να αρχίσει, με πυροτεχνήματα και τους πιο λαμπερούς παρουσιαστές και καλεσμένους!
 
Το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου από τις 16.00 - 20.00, αντί εισιτηρίου μπορείτε να προμηθευτείτε τον χριστουγεννιάτικο σκούφο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) σε προνομιακότερη τιμή και να ανάψετε κι εσείς το χριστουγεννιάτικο δέντρο με τα άτακτα ξωτικά.
Ολόκληρο το ποσό από την αγορά κάθε χριστουγεννιάτικου σκούφου θα δοθεί για την εκπλήρωση ευχών παιδιών που πάσχουν από κάποια σοβαρή ασθένεια.

xandra2.jpg

 
Όποια μέρα όμως κι αν πας, εκεί θα είναι τα Ξωτικά, εφοδιασμένα με χριστουγεννιάτικα λαμπάκια και πολύχρωμες γιρλάντες, γλυκά και ζαχαρωτά, να στολίζουν το Αρχηγείο του Άγιου Βασίλη και να προσκαλούν μικρούς και μεγάλους:
 
Να επισκεφτούν τον μεγάλο θρόνο του, για να δουν το ιδιαίτερο δωμάτιό του, να θαυμάσουν τις μεγάλες αιωρούμενες σκάλες και τον εορταστικό στολισμό, να γνωρίσουν τον Άγιο Βασίλη από κοντά και να φωτογραφηθούν μαζί του στο πελώριο Δέντρο των Χριστουγέννων, και να κρεμάσουν το γράμμα τους στον Τοίχο των Γραμμάτων, εκεί δηλαδή όπου τα Ξωτικά τοποθετούν όλα τα γράμματα για τον Άγιο Βασίλη!
 
Να ζωγραφίσουν τη δική τους κονκάρδα-παράσημο μαζί με τα Ξωτικά, για να την πάρουν μαζί τους ως την πιο γλυκιά ανάμνηση μέχρι τα επόμενα Χριστούγεννα!
 
Να περάσουν από το Ταχυδρομείο, για να γράψουν το δικό τους γράμμα προς τον Άγιο Βασίλη, έχοντας τη δυνατότητα είτε να το στείλουν ταχυδρομικώς είτε να το παραδώσουν στα Ξωτικά, που συγκεντρώνουν και ταξινομούν όλα τα γράμματα των παιδιών!
 
Εδώ θα βρεις και 3 ολοκαίνουργια Εργοστάσια: Γλυκών, Χαράς και Παιχνιδιών, στα οποία μπορείς να παίξεις εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!
 
1. ΞΩΤΙΚΟ-ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Στον ειδικό χώρο όπου τα Ξωτικά κατασκευάζουν τα παιχνίδια για όλα τα παιδιά, μικροί και μεγάλοι διασκεδάζουν:
 
Στο Εργαστήριο Χειροτεχνίας,
φτιάχνοντας μοναδικές χειροτεχνίες και χριστουγεννιάτικους σελιδοδείκτες, για να τους συντροφεύουν στο διάβασμα και μετά τα Χριστούγεννα!
 
Στο Εργαστήριο Μαγείας,
μαθαίνοντας μαγικά κόλπα από τους Ξωτικομάγους και παίρνοντας στο τέλος και ειδικό πιστοποιητικό γνώσεων από τον Μάγο της Σχολής!
 
Στο Εργαστήριο Στολιδιού,
κατασκευάζοντας το ωραιότερο στολίδι του Δέντρου των Χριστουγέννων μαζί τα Ξωτικά και τους γονείς τους!
 
Στο Εργαστήριο Παιχνιδιών της KAISSA,

παίζοντας πρωτότυπα επιτραπέζια στρατηγικής και φαντασίας, παιχνίδια με συλλεκτικές κάρτες και παιχνίδια ρόλων για υπέροχες στιγμές ψυχαγωγίας.
 
Στην Παιδική Ντίσκο,

χορεύοντας ξέφρενα όσο θέλουν (και εντελώς ΔΩΡΕΑΝ), παρέα με τα Ξωτικά του Άγιου Βασίλη!
 
2. ΞΩΤΙΚΟ-ΓΛΥΚΑ
Μικροί και μεγάλοι βλέπουν τα Ξωτικά να φτιάχνουν γλυκά, πηγαίνοντας στη συνέχεια στα Εργαστήρια Choco Painting και Face Painting, όπου θα αφήσουν τα Ξωτικά να ζωγραφίσουν στο πρόσωπό τους με χρώματα και σοκολάτες!
 
3. ΞΩΤΙΚΟ-ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
Μικρά και μεγάλα παιδιά παίζουν εντελώς ΔΩΡΕΑΝ με τους φίλους τους τα Ξωτικά σε μοναδικούς παιδότοπους, παιχνίδια λούνα παρκ και μοναδικά παιχνίδια:
 
Baby Play
Ειδικά διαμορφωμένος χώρος για παιδιά μικρών ηλικιών, από 1 έως 4, για απεριόριστη διασκέδαση!
 
Χοροπηδητά στα Φουσκωτά
Ατελείωτο παιχνίδι στον μεγαλύτερο φουσκωτό παιδότοπο που έγινε ποτέ στο CF!
 
«Survivor» των Ξωτικών
Τα Ξωτικά «εκπαιδεύουν» τα παιδιά σε πρωτότυπες δοκιμασίες, ώστε να γίνουν και αυτά Ξωτικά!
 
 Ένα μεγάλο μυστηριώδες Escape Room από το Trapped περιμένει μικρούς και μεγάλους με δύο διαφορετικά θέματα σε τέσσερα συνολικά δωμάτια (Συμμετοχή έναντι εισιτηρίου).
 
Τα Ξωτικά όμως είναι πραγματικά ακούραστα, γιατί εκτός από όλα αυτά, έχουν στήσει και τη μεγαλύτερη χριστουγεννιάτικη αγορά μαζί με το πιο πλούσιο food market!
 
Και... εάν κάποιος σας είπε ότι δεν υπάρχει η Άη Βασίλης, δεν υπάρχει η μαγεία των Χριστουγένννων, τα Ξωτικά σίγουρα θα έχουν την απάντηση!

giphy.gif

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Η ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ - CHRISTMAS FESTIVAL: 30 Νοεμβρίου 2018 - 6 Ιανουαρίου 2019
Χριστουγεννιάτικο Χωριό Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
Ώρες λειτουργίας: 10π.μ.-10μ.μ.
Τιμή εισιτηρίου: 6€
*Τις καθημερινές έως Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου ισχύει έκπτωση -50%! (η προσφορά εξαργυρώνεται ταυτόχρονα) *Τιμή εισιτηρίου Ανέργων και Πολυτέκνων μαζί με τα προστατευόμενα μέλη: 5€ *Οικογενειακό Εισιτήριο: Αφορά 4 άτομα και τιμή από 24€ στα 20€ *Τιμή Παρέλασης Επίσημων Εγκαινίων: 5€
Προπώληση: viva.gr
 

LikeMother,LikeDaughter     

Διαβάστε επίσης

BLOGS

Ripley: Ο ταλαντούχος κύριος Scott στην καλύτερη τηλεοπτική διασκευή των τελευταίων ετών

Εντυπώσεις από την τηλεοπτική διασκευή του κλασικού noir μυθιστορήματος της Patricia Highsmith, που βάζει το Netflix ξανά στο παιχνίδι. 

BLOGS

"Το πιο ρομαντικό που μπορείς να κάνεις για κάποιον είναι να βρεθείς κοντά του όταν σε χρειάζεται" James McAvoy

Γοητευτικός, ταλαντούχος και φιλάνθρωπος – ένας ευγενικός υπερήρωας!

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30