Skip to main content

ΑΡΘΡΑ

"Άγιε μου Βασίλη..." (Celeb Edition)

Γιατί όλοι οι "stars" έγραψαν γράμμα στον γεράκο με την άσπρη γενειάδα...


Σπύρος Γουναρόπουλος

Τατιάνα Στεφανίδου: "Αγιε μου Βασίλη, δώσε μου δύναμη να αντέξω μέχρι το τέλος του συμβολαίου μου. Και να ξέρεις ότι ο Νίκος είναι δικός μου, μόνο δικός μου και δεν θα μου τον πάρει καμία (για να ξηγιόμαστε)"

Φαίη Σκορδά: "Το ξέρω ότι δεν είμαι η Νο 1 παρουσιάστρια (όπως λέει ο άντρας μου), αλλά τουλάχιστον πες του να μην με κάνει τούρμπο 'στον αέρα ́ γιατί το συντακτικό μου δεν είναι το δυνατό μου σημείο".

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: "Θέλω γι' αυτά τα Χριστούγεννα να με κάνεις καλό κορίτσι και να σταματήσω να στέλνω τον κόσμο στην ανεργία, γιατί όλα κάποτε γυρίζουν μπούμερανγκ και ποτέ δεν ξέρεις πότε θα κοπεί το κονέ. Λες αυτό να γίνει σύντομα; Όλοι στην Κάντζα με σκυλοβρίζουν (από μέσα τους φυσικά) και μόνο σαμπάνιες δεν άνοιξαν όταν έμαθαν ότι με κόβουν. Γιατί τόσο μίσος πια;"

Ελεονώρα Μελέτη: "Δεν σου ζητάω πολλά. Όσο και να προσπάθησα, δεν μπορώ να κάνω τους άντρες να με πλησιάσουν. Το  ́ριξα στην τσόντα! Συγχώρεσέ με, αλλά δεν είχα άλλη επιλογή. Ένιωσα την ανάγκη να διαφέρω".

Ελένη Φουρέιρα: "Aγιε μου Βασίλη, ξέρω... αμάρτησα. Αλλά τι να τον κάνω τον άντρα στην άλλη άκρη του κόσμου; Έπρεπε κι εγώ να βρω την τύχη μου. Δεν ήθελα να καταντήσω σαν την άλλη που ταξίδεψε τόσα χιλιόμετρα για να τον δει, του χτύπησε το κουδούνι και δεν της άνοιγε την πόρτα!"

Ζέτα Μακρυπούλια: "Ξέρω ότι με πήρε η κατηφόρα γιατί κάποτε δεν τα υπολόγισα καλά. Θέλω για τα Χριστούγεννα να πείσεις τους υπόλοιπους ηθοποιούς να με παίζουν και μένα γιατί δεν έχω πλέον κάτι άλλο να ασχολούμαι. Προτάσεις που να μ' αρέσουν δεν έχω και ο άλλος δεν μπορεί να με βοηθήσει. Λέω να τον σχολάσω! Εσύ τι λες;"

Ναταλία Γερμανού: "Καλέ μου Αγιε Βασίλη, το ξέρεις ότι δεν αντέχω άλλο να λένε ότι πάντα διαλέγω τεκνά. Κάνε τον μικρό να μ ́ αντέξει με όλα αυτά που του κάνω γιατί με βλέπω να μένω σπίτι, σαν τις ώριμες κυρίες, και να βλέπω 'Παουλίνα'. Α, και μην πιστεύεις αυτά που γράφονται ότι πλακώθηκα με τον Ίμβριο. Μούφα είναι! Σ' αφήνω να διαλέξεις ένα απ' τα δύο. Θα τον έχω καλεσμένο στην εκπομπή μου ή απλώς γυρίζαμε βίντεο κλιπ για το νέο του cd;"

Σταματίνα Τσιμτσιλή: "Με θυμάσαι καλέ μου παππούλη όταν ήμουν στο Alter. Από τότε άλλαξα... Έκανα ένα πολύ καλό γάμο και σ' ευχαριστώ γι' αυτό. Σώθηκα! Τώρα δεν με κουνάει κανένας από το κανάλι. Στάθηκα τυχερή. Θέλω και του χρόνου να έχω επιτυχίες και φυσικά να με ενημερώσει κάποιος αν ο Σπύρος Ζαγοραίος έχει πεθάνει ή όχι. Με πήρε στο λαιμό της, η άλλη η άσχετη..."

Γρηγόρης Αρναούτογλου: "Πρώτα απ' όλα θέλω να σε ευχαριστήσω που άκουσες τις κατάρες μου κι έφυγε ο Περρής από την εφημερίδα που δουλεύει. Ξέρω ότι είμαι λίγο ξινός. Δεν το θέλω. Το μόνο που ζητάω από σένα είναι να πιάσεις τον Λάτσιο και να του μιλήσεις για μένα, μήπως έχουμε δουλίτσα και του χρόνου. Γιατί μέχρι τότε δεν ξέρεις. Έρχονται κι εκλογές..."

Κατερίνα Ζαρίφη: "Είμαι τσαντισμένη μαζί σου Άγιε Βασίλη. Όλοι με φωνάζουν "κλόουν" της Μενεγάκη κι εσύ δεν κάνεις τίποτα. Το ξέρω, μερικές φορές κι εγώ δεν το αντέχω όλο αυτό που προκαλώ, αλλά σε προειδοποιώ για να το ξέρεις. Σε λίγο καιρό θα μου τελειώσουν οι αποτυχημένες ατάκες που ξεστομίζω κάθε μεσημέρι και μετά γιοκ!"

Παύλος Σταματόπουλος: "Ό,τι πει το αφεντικό" (μπλινγκ ­ μπλονγκ ­ μπλινγκ).

Δούκισσα Νομικού: "Άγιε μου Βασίλη, γνωρίζεις ότι δεν μπορώ τα λαϊκά αγόρια. Με βλέπεις... Δεν μπορεί τόση ομορφιά να τη χαίρεται ένας υδραυλικός, ένας νταλικέρης, ένας τορναδόρος. Θέλω τον πρίγκηπά μου. Προσπαθώ να τον βρω και μάλλον κάτι έκανα αλλά βοήθησε κι εσύ για κάτι καλύτερο. Πόσο να αντέξω η άμοιρη να το παίζω ατσαλάκωτη και ντροπαλή;"

* Το κουίζ της ημέρας (για προχωρημένους): Ρουμανία-­ Σπυροπούλου 1-­0 (κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε)

Διαβάστε επίσης

ΑΡΘΡΑ

Σεισμός 5,2 Ρίχτερ στην Αθήνα

Η πόλη στους δρόμους

ΑΡΘΡΑ

Jean-Marc Fournie: Μοντέρνοι Άγγελοι

«Ο πατέρας Φουρνιέ είναι ένας απόλυτος ήρωας» 

ΑΡΘΡΑ

Η Παναγία των Παρισίων στις φλόγες

Μεγάλη πυρκαγιά βρίσκεται σ' εξέλιξη από το απόγευμα της Δευτέρας στον Καθεδρικό ναό

Προτεινόμενα

ASK THE EDITOR

8 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για το μανδελικό οξύ προτού το βάλεις στη beauty ρουτίνα σου

Σε τι ακριβώς συμβάλει το συγκεκριμένο οξύ στη φροντίδα του δέρματός σου;

FASHION NEWS

Το περιοδικό NYLON επανακυκλοφορεί και η Gwen Stafani ποζάρει στο εξώφυλλό του ως το απόλυτο grunge icon

24 χρόνια μετά το τελευταίο της εξώφυλλο για το περιοδικό που καθόρισε τα aughts