Skip to main content

EDITORIAL

"Σε λίγο"...

...και πάντα κάτι καλό κρύβει. Άσε που μοιάζει να τα κουβαλάει όλα μαζί του: υπόσχεση, επιθυμία, προσμονή, έκπληξη.  


Μελίνα Αδαμοπούλου

Μια τόση δα φρασούλα. Ντυμένη, λες, μ'όλα όσα περιμένεις Και ως νόημα και ως υπόσχεση και ως προσμονή. Μπαίνει με το έτσι θέλω  στη ζωή σου  και γίνεται η προσωπική σου πραγματικότητα!

melinakoritsi.jpg
¨Σε λίγο" ... για το πρώτο κλάμα , αλλά και τα μετά:  το πρώτο φιλί, το πρώτο χαμόγελο, το πρώτο μεθύσι, το πρώτο αντίο, το πρώτο όνειρο, η πρώτη μανία, η πρώτη "αξία", ο πρώτος κανόνας, η πρώτη επιθυμία , το πρώτο ταξίδι  (του μυαλού και τ' άλλα), η πρώτη αγάπη

"Σε λίγο"...θα ζω γι' αυτό που είμαι: να φέρνω το φεγγάρι χαμηλά, να σκύβω σε καλά κρυμμένα μυστικά και να διαλέγω, να μιλάω με λέξεις που αντέχουν να τις ξύνω αντί να τις χαϊδεύω, να συμφιλιώνομαι με τις προδοσίες,  "Σε λίγο"...οι μικρές ελαφρότητες και οι μεγάλες νύχτες, οι φωτεινές  μέρες και τα μεγάλα όνειρα. "Σε λίγο"... οι μικροί θεοί, οι μικροί πρίγκιπες, οι ιστορίες με καλό τέλος, η εμμονή στην αλήθεια, η αγάπη στο φως,

Πάντα περίμενες να σου τα φέρει όλα , σαν μικρός Αγιος Βασίλης, αυτή η μαγική φράση . Όσα γεννήθηκαν, μεγάλωσαν, ομόρφηναν, άλλαξαν, ενηλικιώθηκαν. Mαζί σου . Κι εσύ  δεν είχες  παρά να τους ανοίξεις την πόρτα. Για να φανερωθούν.

"Σε λίγο"...η γιορτή. Για να σε κάνει να χαμογελάσεις. Για ν' ανακαλύψεις, στον καθρέφτη σου, το απόλυτο της διάρκειας. Για να ξαραχνιάσεις τα παλιά, δικά σου, παραμύθια.

melinaagios.jpg
 
Για να ξαναγίνεις η μικρή ηρωίδα μιας καινούργιας, μεγάλης, ιστορίας με παλιές αγαπημένες εικόνες. Χωρίς λόγια. Με μεγάλες δικές σου στιγμές. Με απλωμένες επιθυμίες και ανοιχτά χαρτιά. Η γιορτή κρατάει ...για λίγο. Γι' αυτό να της φανερωθείς, μην της κρυφτείς. Είναι φίλη σου. Κάθε χρόνο τέτοια μέρα, μπαίνει στη ζωή σου χωρίς να σε ρωτήσει. Γιατί η γιορτή δεν χρειάζεται πρόσκληση , ούτε συγκατάθεση. ένα νόημα μόνο. Κι έρχεται..."σε ΄λίγο"

Ε, καλά Χριστούγεννα, λοιπόν !

Διαβάστε επίσης

EDITORIAL

Μέρες (και νύχτες)  ανάμεσα στο κόκκινο και το... κόκκινο

Το πάθος "παίζει". Έπαιζε, δηλαδή...

EDITORIAL

Αλλάζουμε...

...η αλλαγή είναι ζήτημα προσωπικό(;)

EDITORIAL

Γυναίκες, με διαφορά

 

Έτσι είμαστε εμείς!

 

Προτεινόμενα

ΤΑΞΙΔΙ

Στον παράδεισο που μπορεί να φιλοξενήσει την 3η σεζόν του The White Lotus

Αν φιλοξενήσει εσάς πάντως, σίγουρα θα περάσετε ονειρικά

CELEBS

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Το μήνυμα στην Μαρία Καβογιάννη πριν την πρεμιέρα του Maestro

Θέλει να δουν μαζί την πρεμιέρα του 2ου κύκλου της σειράς