Skip to main content

ΕΠΟΜΕΝΟ

EDITORIAL

Ιστορία χωρίς λόγια

Γιορτή πολύτιμα προσωπική. Έρχεται. Kαι τα φέρνει όλα μαζί της. Όλα αυτά που γεννήθηκαν, μεγάλωσαν, ομόρφυναν, άλλαξαν, ενηλικιώθηκαν. Mαζί μας. Κι εμείς δεν έχουμε παρά να τους ανοίξουμε την πόρτα. Για να φανερωθούν. Γιατί όλα είμαστε εμείς.


Μελίνα Αδαμοπούλου

Εσύ κι εγώ. Το πρώτο κλάμα και τα μετά, το πρώτο φιλί κι όσα ήρθαν αργότερα, το πρώτο χαμόγελο, το πρώτο λάθος και τα επόμενα, το πρώτο μεθύσι, το πρώτο αντίο, το πρώτο όνειρο και τ' άλλα τα ολόκληρα και τα μισά, η πρώτη μανία, η πρώτη "αξία", ο πρώτος κανόνας, η πρώτη επιθυμία και οι κατοπινές, το πρώτο ταξίδι κι όσα ακολούθησαν, του μυαλού και τ' άλλα, το πρώτο είδωλο και ίσως και το τελευταίο, η πρώτη αγάπη. Δεν μπορούν να κρυφτούν. Τα φέρνει μαζί της η γιορτή. Τα βγάζει στο φως. Οχι για να σ' αλλάξει. Αυτό ούτε το μπορεί (αυτή, η γιορτή) ούτε και το θες (εσύ). Για να σε κάνει να χαμογελάσεις. Μόνο γι' αυτό. Για ν' ανακαλύψεις, στον καθρέφτη σου, το απόλυτο της διάρκειας. Για να ξαραχνιάσεις τα παλιά, δικά σου, παραμύθια. 

Για να ξαναγίνεις η μικρή ηρωίδα μιας καινούργιας, μεγάλης, ιστορίας με παλιές αγαπημένες εικόνες. Χωρίς λόγια. Με μεγάλες δικές σου στιγμές. Με απλωμένες επιθυμίες και ανοιχτά χαρτιά. Η γιορτή δεν κρατάει πολύ. Γι' αυτό να της φανερωθείς, μην της κρυφτείς. Και να την χαρείς. Είναι φίλη σου. Κι ας της θυμώνεις, εσύ. Εκείνη, πάντως, κάθε χρόνο τέτοια μέρα, μπαίνει στη ζωή σου χωρίς να σε ρωτήσει. Μια τέτοια γιορτή δεν χρειάζεται συγκατάθεση. Κάποιο μικρό.. επαναπροσδιορισμο, όμως, θα σου έλεγα, πως τον περιμένει.  

Καλά Χριστούγεννα!  

Διαβάστε επίσης

EDITORIAL

Μέρες (και νύχτες)  ανάμεσα στο κόκκινο και το... κόκκινο

Το πάθος "παίζει". Έπαιζε, δηλαδή...

EDITORIAL

Αλλάζουμε...

...η αλλαγή είναι ζήτημα προσωπικό(;)

EDITORIAL

Γυναίκες, με διαφορά

 

Έτσι είμαστε εμείς!

 

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιο ζώδιο παιδεύει πιο πολύ το ταίρι του όταν είναι σε σχέση

Ο βαθμός δυσκολίας του στις σχέσεις, με βάση το ζώδιό σου

CELEBS

Εύη Αδάμ: Ποζάρει με την πανέμορφη 24χρονη κόρη της, Νεφέλη

Mαμά και κορή μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό

DO IT YOURSELF

Τι οφέλη προσφέρει το ρυζόνερο στα μαλλιά σας;

Βάλε τικ σε προστασία, θρέψη, λάμψη, τόνωση και φροντίδα