Ο πλαστικός χειρουργός δρ Αναστάσιος Βεκρής σου απαντά - AllYou.gr

Search

Ο πλαστικός χειρουργός δρ Αναστάσιος Βεκρής σου απαντά

«Πόσο μόνιμη είναι η αυξητική μαστού;»

14 Αυγούστου 2014

Οι νέες κοπέλες που μόλις έχουν κλείσει τα 18 και το σώμα τους έχει αναπτυχθεί, αλλά και εκείνες που έχουν αποκτήσει τα παιδιά τους και βλέπουν το στήθος τους να έχει χάσει το σχήμα του έρχονται σε εμάς τους πλαστικούς χειρουργούς ζητώντας να μεγαλώσουν το στήθος τους. Θέλουν να μάθουν τι ένθεμα τους ταιριάζει καλύτερα, ποιο διαρκεί για πάντα, αν πρέπει να το αλλάξουν μετά από χρόνια και πολλά ακόμα. 

Καταρχήν, η αυξητική μαστού είναι η πιο δημοφιλής επέμβαση διεθνώς και είναι πολύ ασφαλής. Η διαδικασία διαρκεί 1,5 ώρα και γίνεται με τοπική αναισθησία. Τα ενθέματα που χρησιμοποιούμε είναι εγκεκριμένα από τους αρμόδιους οργανισμούς και πιστοποιημένα. Καλό είναι να ζητάτε να τα βλέπετε και να παίρνετε και τον αριθμό τους, όπως πρέπει να γίνεται πάντα. Μερικά ενθέματα έχουν απεριόριστη διάρκεια ζωής, σύμφωνα με τις εταιρείες, και όπως παρατηρούμε δεν χρειάζεται να αντικατασταθούν ποτέ. Άλλα έχουν πιστοποιημένη διάρκεια 10 χρόνων. Σε κάθε περίπτωση η ίδια η γυναίκα ίσως αποφασίσει να τα αλλάξει κάποια στιγμή, επειδή το σώμα της διαμορφώθηκε αλλιώς – για παράδειγμα μετά από μια εγκυμοσύνη-και δεν της ταιριάζουν πια.

Αυτό που πρέπει να κρατήσετε είναι ότι υπάρχουν διάφορες τεχνικές, οι οποίες εξατομικεύονται σε κάθε γυναίκα, ανάλογα με το στήθος και τον σωματότυπό της. Για παράδειγμα αν το δέρμα είναι πολύ λεπτό και είναι αδύνατη το ένθεμα είναι καλύτερο να τοποθετηθεί κάτω από τον θωρακικό μυ για να μην φαίνεται. Επίσης ο γιατρός ιδανικά δεν πρέπει να δέχεται να σας βάλει ένα πολύ μεγάλο μέγεθος σε ένα μικρό σωματότυπο. Το αποτέλεσμα δείχνει ψεύτικο. Μετά την επέμβαση ίσως εμφανίσετε οίδημα ή μελανιές που υποχωρούν μέσα σε 1 μήνα. Σε μία εβδομάδα μπορείτε άνετα να επιστρέψετε και στη δουλειά σας.

Διάβασε περισσότερα στη σελίδα http://www.cosmeticdermamedicine.gr/%CE%B1%CF%85%CE%BE%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%B8%CE%BF%CF%85%CF%82

Hot αυτή τη στιγμή!

DO IT YOURSELF

Πώς να φτιάξεις το δικό σου serum από βιταμίνη C

Ετοίμασε με τα χεράκια σου, το προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από το ντουλάπι σου.
ΠΑΙΔΙ

Ο μπόμπιρας με σύνδρομο Down που ευαισθητοποιεί με τις υπέροχες πόζες του

Μια μαμά πήρε το "όχι" ως πρόκληση και έβαλε στόχο να αφυπνίσει σχετικά με τον αποκλεισμό των ατόμων με ειδικές ανάγκες από τις διαφημίσεις.
ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Τελικά πρέπει να πίνεις νερό κατά τη διάρκεια του φαγητού;

Ώρα να σου λυθεί η απορία και να ξέρεις αν πρέπει υπάρχουν λόγοι να αφήσεις κάτω το ποτήρι.
FASHION TRENDS

5 τρόποι να συμπεριλάβεις το κέντημα στις εμφανίσεις σου

Τα κεντήματα δεν είναι μόνο για τις γιαγιάδες και να οι αποδείξεις!
BEAUTY TIPS

3 πολύτιμα hacks μακιγιάζ που είδαμε στο Pinterest

Η κοινωνική πλατφόρμα που λατρεύουμε, μας δείχνει πώς να κάνουμε το μακιγιάζ μας πιο γρήγορο!
ΣΧΕΣΕΙΣ

Ποιες μέρες του κύκλου σου σε βοηθούν να πεις αντίο στη single ζωή

Οι μέρες που είναι ευνοϊκές και αυτή που πρέπει οπωσδήποτε να μείνεις μακρυά από το αγόρι που σου αρέσει.