Ο πλαστικός χειρουργός δρ Αναστάσιος Βεκρής σου απαντά - AllYou.gr

Search

Ο πλαστικός χειρουργός δρ Αναστάσιος Βεκρής σου απαντά

«Πόσο μόνιμη είναι η αυξητική μαστού;»

14 Αυγούστου 2014

Οι νέες κοπέλες που μόλις έχουν κλείσει τα 18 και το σώμα τους έχει αναπτυχθεί, αλλά και εκείνες που έχουν αποκτήσει τα παιδιά τους και βλέπουν το στήθος τους να έχει χάσει το σχήμα του έρχονται σε εμάς τους πλαστικούς χειρουργούς ζητώντας να μεγαλώσουν το στήθος τους. Θέλουν να μάθουν τι ένθεμα τους ταιριάζει καλύτερα, ποιο διαρκεί για πάντα, αν πρέπει να το αλλάξουν μετά από χρόνια και πολλά ακόμα. 

Καταρχήν, η αυξητική μαστού είναι η πιο δημοφιλής επέμβαση διεθνώς και είναι πολύ ασφαλής. Η διαδικασία διαρκεί 1,5 ώρα και γίνεται με τοπική αναισθησία. Τα ενθέματα που χρησιμοποιούμε είναι εγκεκριμένα από τους αρμόδιους οργανισμούς και πιστοποιημένα. Καλό είναι να ζητάτε να τα βλέπετε και να παίρνετε και τον αριθμό τους, όπως πρέπει να γίνεται πάντα. Μερικά ενθέματα έχουν απεριόριστη διάρκεια ζωής, σύμφωνα με τις εταιρείες, και όπως παρατηρούμε δεν χρειάζεται να αντικατασταθούν ποτέ. Άλλα έχουν πιστοποιημένη διάρκεια 10 χρόνων. Σε κάθε περίπτωση η ίδια η γυναίκα ίσως αποφασίσει να τα αλλάξει κάποια στιγμή, επειδή το σώμα της διαμορφώθηκε αλλιώς – για παράδειγμα μετά από μια εγκυμοσύνη-και δεν της ταιριάζουν πια.

Αυτό που πρέπει να κρατήσετε είναι ότι υπάρχουν διάφορες τεχνικές, οι οποίες εξατομικεύονται σε κάθε γυναίκα, ανάλογα με το στήθος και τον σωματότυπό της. Για παράδειγμα αν το δέρμα είναι πολύ λεπτό και είναι αδύνατη το ένθεμα είναι καλύτερο να τοποθετηθεί κάτω από τον θωρακικό μυ για να μην φαίνεται. Επίσης ο γιατρός ιδανικά δεν πρέπει να δέχεται να σας βάλει ένα πολύ μεγάλο μέγεθος σε ένα μικρό σωματότυπο. Το αποτέλεσμα δείχνει ψεύτικο. Μετά την επέμβαση ίσως εμφανίσετε οίδημα ή μελανιές που υποχωρούν μέσα σε 1 μήνα. Σε μία εβδομάδα μπορείτε άνετα να επιστρέψετε και στη δουλειά σας.

Διάβασε περισσότερα στη σελίδα http://www.cosmeticdermamedicine.gr/%CE%B1%CF%85%CE%BE%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%B8%CE%BF%CF%85%CF%82

Hot αυτή τη στιγμή!

ΑΣΚΗΣΗ

Σε προστατεύει το τζόκινγκ από τον καρκίνο;

Τι αναφέρουν έρευνες για τα οφέλη του χαλαρού τρεξίματος.
BEAUTY TIPS

4 βήματα για καλύτερο δέρμα τον χειμώνα

Αναβάθμισε την καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σου με αυτά τα tips!
ΜΟΔΑ

Το look που θα σε πείσει να φορέσεις ένα βελούδινο slip φόρεμα

Συνδύασε δύο τάσεις μαζί και δεν θα χάσεις!
ΣΧΕΣΕΙΣ

Τι «κρύβει» η λατρεία του για το πλούσιο μπούστο

Η συμπεριφορά των αντρών απέναντι στις γυναίκες κρίνεται από τη διαφορά... στήθους, τονίζουν βρετανοί ερευνητές.
ΣΠΙΤΙ

Το χρώμα του 2017 είναι μια ωδή στις νέες αρχές

Η Pantone κατέληξε και φέτος στην απόχρωση που ταιριάζει στη χρονιά που έρχεται.
DO IT YOURSELF

4 στιλιστικές συνήθειες που καλό είναι να αποφεύγεις

Αν θέλεις να εξελίξεις το στιλ σου, τότε πρέπει να θυσιάσεις τα παρακάτω…