Αναστάσιος Βεκρής - AllYou.gr

Search

Αναστάσιος Βεκρής

Ο Δρ Αναστάσιος Βεκρής είναι πλαστικός χειρουργός, με εξειδίκευση στη μεταμόσχευση μαλλιών. 

22 Ιουλίου 2014

Γεννήθηκε στα Ιωάννινα και αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Εξειδικεύτηκε για πολλά χρόνια στη Γενική Χειρουργική και την Πλαστική, Επανορθωτική και Αισθητική Χειρουργική, Μικροχειρουργική και τα Εγκαύματα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και στο Λάτσειο Κέντρο Εγκαυμάτων στην Αθήνα.

Στο παρελθόν έχει εργαστεί ως Επιμελητής στην Πανεπιστημιακή Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής και Εγκαυμάτων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων. Επίσης εξειδικεύτηκε στη χειρουργική αποκατάσταση των αλωπεκιών και στη μεταμόσχευση μαλλιών έχοντας κάνει μετεκπαίδευση δίπλα στον διάσημο Dr. J. C. Kim στο εξειδικευμένο κέντρο KNU University Hospital of South Korea.

Ο Δρ Βεκρής έχει μεγάλη εμπειρία στην αντιμετώπιση των εγκαυμάτων και στη χειρουργική άκρας χειρός. Είναι άριστα εκπαιδευμένος στη μικροχειρουργική και θεωρείται ένας από τους καλύτερους ειδικούς διεθνώς στην μεταμόσχευση μαλλιών. Μάλιστα έχει πραγματοποιήσει πολλές επεμβάσεις μεταμόσχευσης μαλλιών στην Ελλάδα και το εξωτερικό, κυρίως σε χώρες της Μέσης Ανατολής. 

Είναι πρόεδρος και επιστημονικός διευθυντής του Cosmetic Derma Medicine Medical Group και επικεφαλής του τμήματος Πλαστικής Χειρουργικής & Μεταμόσχευσης Μαλλιών του Cosmetic Derma Medicine Center (http://www.cosmeticdermamedicine.gr/) στην Αθήνα. Είναι επίσης ιδρυτής και επιστημονικός διευθυντής του κέντρου Μεταμόσχευσης Μαλλιών Advanced Hair Clinics.

Έχει παρουσιάσει πάνω από 80 επιστημονικές ανακοινώσεις σε διάφορα θέματα της Πλαστικής και Αισθητικής Χειρουργικής και της Μεταμόσχευσης μαλλιών και έχει πάρει μέρος σε περισσότερα από 120 επιστημονικά συνέδρια. Είναι μέλος των επιστημονικών εταιρειών ΕΕΠΕΑΧ (Ελληνικής Εταιρίας Πλαστικής Επανορθωτικής Αισθητικής Χειρουργικής) και της ISHRS (Διεθνής Εταιρεία Χειρουργικής Αποκατάστασης Μαλλιών) κ.ά.

Hot αυτή τη στιγμή!

ΠΑΙΔΙ

To τάισμα αλεσμένων με το κουτάλι, οδηγεί σε παχυσαρκία!

Μια ενδιαφέρουσα έρευνα που πρέπει να διαβάσει κάθε νέα μαμά.
ΣΠΙΤΙ

Αυτό το κρεβάτι είναι μόνο για το κινητό σου

Εσύ έχεις ένα αναπαυτικό στρώμα να ξεκουραστείς τη νύχτα. Το κινητό σου;
ΠΑΙΔΙ

Υπάρχει οστεοπόρωση στα παιδιά;

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τη χαμηλή οστική πυκνότητα-μάζα στα παιδιά.
ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Έτσι θα κρατήσεις φρέσκα τα κομμένα φρούτα

'Ενα απλό τρικ για να παρατείνεις τη ζωή των αγαπημένων φρούτων που έχεις ήδη κόψει!
FASHION NEWS
BEAUTY NEWS

Τα 10 καλύτερα hairstyles από το φαντασμαγορικό show της Victoria's Secret

Όταν ζηλέψαμε τα αψεγάδιαστα χτενίσματα που είχαν τα "αγγελάκια"...