"Πώς θα απαλλαγώ από τα ψωμάκια και την κοιλίτσα;" - AllYou.gr

Search

"Πώς θα απαλλαγώ από τα ψωμάκια και την κοιλίτσα;"

Η δερματολόγος-αφροδισιολόγος Δρ Αμαλία Τσιατούρα απαντά.

17 Μαρτίου 2015

Μπορεί ακόμη να διανύουμε την άνοιξη, αλλά μην ξεχνάτε ότι απέχουμε τρεις μήνες από το καλοκαίρι. Αν σας απασχολεί το τοπικό πάχος στην κοιλιά, τα ψωμάκια ή η χαλάρωση και το περιττό λίπος σε μπράτσα και γλουτούς, υπάρχουν πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να βελτιώσετε σημαντικά την εικόνα σας και μάλιστα χωρίς χειρουργείο.

Η μη επεμβατική μέθοδος που προτείνω στο ιατρείο ονομάζεται Cavitation RF και είναι ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει στο κομμάτι της αισθητικής ιατρικής που γίνεται τελείως ανώδυνα. Η συσκευή συνδυάζει υπερήχους και ραδιοσυχνότητες και η διαδικασία ενδείκνυται τόσο για την απώλεια τοπικού πάχους όσο και για τη βελτίωση της κυτταρίτιδας. Μέσα σε λίγες συνεδρίες το σώμα θα είναι σμιλεμένο, τα λιποκύτταρα θα έχουν συρρικνωθεί, κάποια θα έχουν αποβληθεί εντελώς και η υφή του δέρματος θα έχει βελτιωθεί. Επιπλέον, αν βοηθήσετε κι εσείς με σωστή διατροφή, θα χάσετε πόντους και θα φοράτε μικρότερο νούμερο σε φούστες και παντελόνια. 

Τώρα, τι ακριβώς κάνουν οι δύο τεχνολογίες; Το cavitation είναι εστιασμένοι υπέρηχοι που σπάνε τις μεμβράνες των λιποκυττάρων. Το λίπος που περιέχεται σε αυτές υγροποιείται και αποβάλλεται σταδιακά από τον οργανισμό. Από την άλλη, οι RF είναι ραδιοσυχνότητες που θερμαίνουν τους ιστούς εσωτερικά κινητοποιώντας την παραγωγή νέου κολλαγόνου. Με αυτό τον τρόπο έχουμε σύσφιγξη. Το πρωτόκολλο εξατομικεύεται και απαιτείται ένας αριθμός συνεδριών που διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο, καθώς εξαρτάται από την έκταση του προβλήματος. 

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί πώς γίνεται η θεραπεία: 

" target="_blank">

Hot αυτή τη στιγμή!

ΑΣΤΡΑ

Oι προβλέψεις της εβδομάδας 5- 11 Δεκεμβρίου

Η Βιργινία Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει…
STAR STYLE

5 φορές που η Kate Middleton μας θύμισε την πριγκίπισσα Diana

Να από πού εμπνέεται η Kate για τις εμφανίσεις της!
BEAUTY NEWS

Αυτή η τάση στα μαλλιά έχει κατακλύσει το Pinterest

Εσύ είσαι έτοιμη για να την δοκιμάσεις;
ΕΓΩ

Το ένα πράγμα που δεν πρέπει να κάνεις όταν όλα πάνε στραβά

Είχες μια κακή μέρα; Προσοχή πως θα το διαχειριστείς.
STREET STYLE
BEAUTY TIPS

O ιδιοφυής τρόπος να χρησιμοποίησεις τα cotton pads

Ξέχνα για λίγο τις sheet masks. Αυτή είναι τώρα η νέα τάση!