Skip to main content

INTERVIEW

Ειρήνη Ψυχράμη: «Παλεύω χρόνια να με αγαπήσω και να με αποδεχτώ»

Η αγαπημένη τραγουδίστρια που έκλεψε την παράσταση, αλλά και την καρδιά μας, με τη συμμετοχή της στους Dreamy Whispers, μιλάει για όλα στο allyou.gr και τον Μπάμπη Παπαφιλιππάκη...



Eίχε όλα τα εφόδια (εμφάνιση και φωνή) για να διαλέξει τον... εύκολο δρόμο στην καριέρα της. Όπου εύκολος δρόμος βάλε δίπλα το "...απασχολώ πολύ με την προσωπική μου ζωή και σε συνδυασμό με το τραγούδι, είμαι πάντα στον... αφρό της ελληνικής showbiz".

Αυτή ωστόσο διάλεξε τον δύσκολο στον... πηγαιμό προς τη μουσική της Ιθάκη.

Ο λόγος, φυσικά, γίνεται για την Ειρήνη Ψυχράμη, η οποία, μετά τη διάλυση του θηλυκού μουσικού συγκροτήματος «HI-5», με τα προσεγμένα βήματά της έχει γίνει από τις πλέον αγαπητές τραγουδίστριες, κλέβοντας την παράσταση με τους Dreamy Whispers.

Η γνωστή τραγουδίστρια άνοιξε την καρδιά της στο allyou.gr και μίλησε αποκλειστικά για την καριέρα της, την προσωπική της ζωή, τον αγώνα που δίνει για να αγαπήσει τον εαυτό της, καθώς και για πολλά άλλα ενδιαφέροντα θέματα.

Η συμμετοχή σου στο θηλυκό μουσικό συγκρότημα «HI-5»  τι σήμαινε για εσένα;

Η συμμετοχή μου στο συγκρότημα ήταν σαν μια βόλτα στο λούνα παρκ. Τότε το έβλεπα και το ζούσα έτσι ακριβώς. Τώρα, ύστερα από τόσα χρόνια μπορώ να πω πως ήμουν αφελής σε σχέση με το τι γινόταν πραγματικά γύρω μας.

Σε βοήθησε στην εξέλιξη της καριέρας σου η συμμετοχή σου σ’αυτό ή έχεις μετανιώσει για κάτι;

Μετά το συγκρότημα όποια δουλειά κι αν έκανα έπρεπε να αποδείξω ότι την αξίζω. Δεν είχε καμία σημασία η προβολή και η επιτυχία των hi-5. Βέβαια και ο δρόμος που επέλεξα μετά ήταν διαφορετικός. Αυτό δεν με ενόχλησε ποτέ μου άρεσε που έπρεπε να παλεύω για αυτό που ήθελα να κάνω. Καταλάβαινα την αξία μου με αυτόν τον τρόπο. Με την συμμετοχή μου στο συγκρότημα, κατάλαβα πολύ γρήγορα τι δεν ήθελα να κάνω.

Σε βλέπουμε αυτό το διάστημα να είσαι πιο ανανεωμένη από ποτέ. Φταίει ο έρωτας;

Η ηρεμία φταίει. Παλεύω αρκετά χρόνια τώρα να με αγαπήσω και να με αποδεχτώ. Το γεγονός ότι τα καταφέρνω αυτό μου δίνει δύναμη που δεν συγκρίνεται με άλλη.

Ο κόσμος στον δρόμο σου δείχνει την αγάπη που τρέφει προς το πρόσωπό σου;

Ο κόσμος που με αναγνωρίζει και με θυμάται πάντα μου κάνει εντύπωση. Έχουν περάσει τόσα χρόνια κι ενώ εγώ δεν εμφανίζομαι στην τηλεόραση για να διατηρώ αυτή τη δημοσιότητα θυμούνται και λεπτομέρειες που εγώ έχω ξεχάσει. Είναι τις περισσότερες φορές εκδηλωτικοί και χαμογελαστοί.

Με ποιον τραγουδιστή ή τραγουδίστρια θα ήθελες να συνεργαστείς;

Δεν έχω σκεφτεί με ποιόν θα ήθελα να συνεργαστώ. Θαυμάζω πολλούς ανθρώπους στο χώρο αυτό, αλλά είναι μια σκέψη που είναι μακριά από εμένα.

Ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά σου βήματα;

Αυτό το διάστημα ασχολούμαι κυρίως με το παιδικό θέατρο και θα συνεχίσω να κάνω αυτό για αρκετό καιρό. Με τους Dreamy Whispers θα συνεχίσουμε και ήδη έχουμε βάλει πλώρη για τα live μας. Και υπάρχουν και άλλα σχέδια που είναι σε παύση αυτή τη στιγμή γιατί όλα μαζί δεν γίνονται.

{videobox}hXnf__KL4Kg{/videobox}

Ποιο ελάττωμα σου δεν μπορείς να διορθώσεις με τίποτα και ποιο θεωρείς ως το μεγαλύτερο προτέρημα σου;

Ελάττωμα; Ένα μόνο; Αρκετά έχω, αλλά το κυριότερο είναι ότι κάποιες φορές (αρκετές) δεν διεκδικώ αυτά που πιστεύω οτι μου αξίζουν, σε όλους τους τομείς και με αυτόν τον τρόπο δεν υπερασπίζομαι τον εαυτό μου και τα αποτελέσματα είναι η εκμετάλλευση, που βέβαια η ευθύνη είναι όλη δική μου. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να διορθώσω. Προτερήματα, έχω κάποια, είμαι όπως όλοι οι άνθρωποι.

Είσαι… σπιτόγατος ή σου αρέσει να ξενυχτάς;

Ναι μου αρέσει το σπίτι πολύ, αλλά μου αρέσει και το ξενύχτι. Δεν βγαίνω συχνά λόγω δουλειάς, αλλά αν βγω θα του δώσω να καταλάβει.

Τι έκοψε η Ειρήνη Ψυχράμη από την καθημερινότητά της λόγω κρίσης;

Με την δουλειά που επέλεξα να κάνω αλλά και με τον τρόπο που επέλεξα να ζω, δεν έκοψα τίποτα. Πάντα είχα την ανασφάλεια για το τι θα γίνει αύριο, αλλά είναι και η φύση της δουλειάς μας αυτή. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν αναζητώ το καλύτερο για μένα.

Αν σου δινόταν να μιλήσεις με τον Αλέξη Τσίπρα τι θα του έλεγες;

Τώρα τι μου κάνεις αυτή την ερώτηση; Θα σου χρησιμεύσει κάπου; Τι να ρωτήσω αυτόν τον άνθρωπο που τα ισοπέδωσε όλα; Θα τον ρωτούσα τι αξία έχει εξουσία για αυτόν;

{videobox}65o9TpthYBM{/videobox}

Πώς βλέπεις τον εαυτό σου σε 10 χρόνια;

Δεν τον βλέπω τον εαυτό μου σε 10 χρόνια, πειράζει; Θα ήθελα να ζω με πάθος τη ζωή μου και να αγωνίζομαι για αυτή και να μπορώ να αγωνίζομαι και με άλλους ανθρώπους δίπλα μου. Κάπως έτσι θα ήθελα να είμαι!

Ποιο είναι το πιο μεγάλο σου όνειρο και ο χειρότερος σου φόβος;

Πιο μεγάλο όνειρο είναι να πάω ένα ταξίδι με αυτοκίνητο για 3 μήνες. Όσο για τον χειρότερο φόβο είναι οι κατσαρίδες.

Είστε μια απολύτως καλλιτεχνική οικογένεια. Θα ήθελες να δημιουργήσεις κι εσύ στο μέλλον μια ίδια;

Θα ήθελα σίγουρα αν κάνω παιδιά να μπορέσω να τους δώσω την εμπιστοσύνη και την αγάπη που μας έδωσαν οι γονείς μου. Αυτό μόνο.

Μία ευχή θέλω να μας κάνεις για το allyou.gr.

Στο allyou εύχομαι να μην χάσετε την διάθεση και την αγάπη για αυτό που κάνετε.

{videobox}om0ony2ec4A{/videobox} 

* Βρες περισσότερα video των Dreamy Whispers στο tivitter.gr

 

Διαβάστε επίσης

INTERVIEW

«Η μητέρα μου, και η αστείρευτη αγάπη της για τη ζωή, αποτελεί τη βασική πηγή έμπνευσής μου» Μαρία Κηλαηδόνη

Λίγο πριν από την εμφάνισή της στο Gazarte, 18/2, η Μαρία Κηλαηδόνη μιλάει για τα σχέδιά της στην Αγγελική Λάλου και το allyou

INTERVIEW

«Η καλύτερη εποχή είναι εδώ και τώρα, κάτι που πάλευα χρόνια να καταλάβω στην πράξη» Λουίζα Σοφιανοπούλου

Λίγο πριν τραγουδήσει «Time of my life», η ταλαντούχα τραγουδίστρια Lou Is, ή αλλιώς Λουίζα Σοφιανοπούλου, μίλησε στην Αγγελική Λάλου και το allyou.gr 

INTERVIEW

«Με εμπνέει η μέση γυναίκα που παλεύει για το καλό των παιδιών της και των οικείων της. Η γυναίκα αγωνίστρια της ζωής» Φωτεινή Δάρρα

Λίγο πριν τις νέες της εμφανίσεις στο Half Note, η εξαιρετική Φωτεινή Δάρρα σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην Αγγελική Λάλου και το allyou.gr

Προτεινόμενα

DO IT YOURSELF

Make up στα ρούχα σου; Δες πώς να μη μείνει λεκές

Μια εύκολη λύση με κάτι που μάλλον έχεις ήδη στο μπάνιο σου

CELEBS

Υρώ Λούπη: Oι μοναδικές χειροτεχνίες της στο εξοχικό της στην Ερέτρια

Έχει μετατρέψει παλιά αντικείμενα σε ... «έργα τέχνης»

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Δεν φοβάμαι τα ελαττώματά μου. Λατρεύω τις ατέλειές μου» Lady Gaga

Happy birthday στη μία και μοναδική Lady Gaga