Skip to main content

INTERVIEW

LP: «Δε μεγάλωσα με τη σκέψη να γίνω μουσικός»

Mια μικρή αλλά απολαυστική συζήτηση με την Αμερικανίδα ερμηνεύτρια που μάγεψε την Τεχνόπολη.


Μαριέτα Χριστοπούλου

Στην αρχή έπαιξε στο ραδιόφωνο το "Lost On You". Μετά από λίγο καιρό το "Other People". Και αργότερα, έφτασε στον σκληρό μου δίσκο η πληροφορία ότι αυτή η γυναίκα που έχει κάνει αυτές τις τεράστιες επιτυχίες, βρίσκεται ανάμεσα στους δημιουργούς ενός τραγουδιού που αγαπώ: του Cheers της Rihanna. Αυτό ήταν, τρίτωσε το καλό. Η LP μπήκε στη favorite list μου πριν καν διαβάσω ιστορίες της κι ακούσω κι άλλα τραγούδια της.

Με αυτά τα δεδομένα, καταλαβαίνεις ότι στην πρώτη της επίσκεψη στην Ελλάδα δε γινόταν να μην προσπαθήσω να τη συναντήσω. Έγινε αρκετά εύκολα, καθώς η Cobalt Music της απένειμε τον πλαντινένιο της δίσκο στην ταράτσα του Electra Metropolis Palace και ήμουν καλεσμένη. 

Η LP, αυτή η 35χρονη μορφή με την υπέροχη φωνή και το μοναδικό σφύριγμα, εμφανίστηκε στο χώρο μεταξύ χειροκροτημάτων και αφού κράτησε στα χέρια της την πλακέτα, πήρε το μικρόφωνο για να πει πόσο μοναδικά αισθανόταν. "Δε μπορώ να το πιστέψω. Δε μπορώ να πω πόσο σας ευχαριστώ" είπε στον κόσμο και στους συνεργάτες της. "Το εκτιμώ πολύ, είναι ιδιαίτερο και δε θα μπορούσα να το έχω καταφέρει χωρίς εσάς" συνέχισε. Μετά ήρθαν οι φωτογραφίες. Πόζαρε χαμογελαστή με όλους κι έκανε αστεία. Καμία έπαρση, καμία επιτήδευση. Την πλησίασα και τη ρώτησα τρία πράγματα. Δεν περιμένεις από τέτοιες συζητήσεις να καταλάβεις πολλά, όμως εκείνη το κατάφερε και χώρεσε  μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μια κατάθεση ψυχής.

https://www.instagram.com/p/BKqIDjxjyCo/?taken-by=marietatsi&hl=en

Τη ρώτησα αρχικά για το πως νιώθει που βρίσκεται στη χώρα μας, μιας και κάποια στιγμή φάνηκε να εντυπωσιάζεται που στο χώρο της απονομής ήταν τόσο "κοντά" στην Ακρόπολη. "Αυτή είναι η θέα και από το παράθυρο μου. Είναι τρελό! Το αγαπώ, δε μου μοιάζει καν αληθινό" . Είναι η πρώτη της φορά εδώ και θα ξανάρθει, το παραδέχτηκε και το υποσχέθηκε.

Η επόμενη ερώτηση μου, είχε κάτι από..."Cheers". Είπα να χρησιμοποιήσω τη λέξη αυτή και να τη ρωτήσω, σε ποιον θα σήκωνε το ποτήρι σε αυτή τη φάση της καριέρας της, που έχει τραγούδια με εκατομμύρια views, γεμάτα venues, πωλήσεις... "Νομίζω θα επιλέξω τους γονείς μου που έχουν φύγει από τη ζωή. Δε μεγάλωσα με τη σκέψη ότι θα γίνω μουσικός. Νομίζω και εκείνοι το ίδιο. Ο μεγαλύτερος αδερφός μου είναι γιατρός, προέρχομαι από οικογένεια γιατρών..." ανέφερε. "Σε αυτούς, λοιπόν" προσέθεσε.

Πριν την αφήσω, της ζήτησα να μοιραστεί με τις αναγνώστριες του Allyou.gr το μότο που έχει στη ζωή της. "Θα έλεγα, μην πιέζεις τα πράγματα. Το έμαθα αυτό. Αν θέλεις κάτι να συμβεί, αν το προσπαθείς τόσο πολύ και το πιέζεις να συμβεί, νομίζω ότι διώχνεις αυτό που πραγματικά ήταν να σου έρθει. Αν ταρακουνάς τον κόσμο, κατά κάποιο τρόπο αποτρέπεις εσύ ο ίδιος το μέλλον σου. Μείνε ανοιχτός και δούλευε σκληρά. Δούλευε και μην πιέζεις, μην έχεις μεγάλες προσδοκίες".

Με αυτά τα λόγια που καταλαβαίνεις ότι έχουν βγει από το πετσί της καθώς η επιτυχία της ερχόταν αργά και βασανιστικά, την αποχαιρέτησα. Το ραντεβού είναι στο "play" με δυνατές εντάσεις και στις επόμενες συναυλίες, φυσικά.

Διαβάστε επίσης

INTERVIEW

«Η μητέρα μου, και η αστείρευτη αγάπη της για τη ζωή, αποτελεί τη βασική πηγή έμπνευσής μου» Μαρία Κηλαηδόνη

Λίγο πριν από την εμφάνισή της στο Gazarte, 18/2, η Μαρία Κηλαηδόνη μιλάει για τα σχέδιά της στην Αγγελική Λάλου και το allyou

INTERVIEW

«Η καλύτερη εποχή είναι εδώ και τώρα, κάτι που πάλευα χρόνια να καταλάβω στην πράξη» Λουίζα Σοφιανοπούλου

Λίγο πριν τραγουδήσει «Time of my life», η ταλαντούχα τραγουδίστρια Lou Is, ή αλλιώς Λουίζα Σοφιανοπούλου, μίλησε στην Αγγελική Λάλου και το allyou.gr 

INTERVIEW

«Με εμπνέει η μέση γυναίκα που παλεύει για το καλό των παιδιών της και των οικείων της. Η γυναίκα αγωνίστρια της ζωής» Φωτεινή Δάρρα

Λίγο πριν τις νέες της εμφανίσεις στο Half Note, η εξαιρετική Φωτεινή Δάρρα σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην Αγγελική Λάλου και το allyou.gr

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.