Skip to main content

INTERVIEW

Παυλίνα Βουλγαράκη: Νεράιδα χωρίς παραμύθι

Δεν μπαίνει σε καλούπια, είναι ρομαντική, δεν φοβάται να αλλάζει και με αφορμή τα (υπέροχα) live της μιλάει αποκλειστικά στο allyou.gr και την Tόνια Τζαφέρη 



Είναι το κορίτσι με την τρυφερή φωνή που μας λέει "Μωβ καληνύχτες", μας βάζει σε "Λαβύρινθους", κάνει ντουέτα με τον Μπάμπη Στόκα και τον Ψαραντώνη, τραγουδάει με τη Δήμητρα Γαλάνη, γράφει στίχους και μουσικές, παίζει τουρτοπόλεμο με τους φίλους και τις φίλες της, αγαπάει τον Μπουκόφσκι και ναι, είναι καιρός να μάθουμε πολλά περισσότερα για την αξιαγάπητη Παυλίνα Βουλγαράκη

Περίγραψε μου μια στιγμή απόλυτης ευτυχίας για σένα.
Το έχω σκεφτεί αυτό! Καταρχάς όπως είπες και εσύ η ευτυχία είναι στιγμές. Κάθε φορά που βλέπω το μπλε του ουρανού ή θάλασσα, φύση γενικότερα και παίρνω μια βαθιά ανάσα, αισθάνομαι απολύτως ανέμελη και ευτυχισμένη. Η δεύτερη εικόνα απόλυτης ευτυχίας που μου έρχεται στο μυαλό είναι όταν είμαι με τα αδέρφια μου, όταν δηλαδή περνάμε ένα απόγευμα όλοι μαζί, και τότε νιώθω πλήρης και πολύ ευτυχισμένη.

 Ποια είναι, για σένα, η μεγαλύτερη προσωπική σου επιτυχία έως τώρα;
Θεωρώ επιτυχημένες τις προσωπικές μου σχέσεις, δηλαδή έχω φίλες από πολύ μικρή χωρίς σκαμπανεβάσματα, προσθήκες και αφαιρέσεις. Είναι επιτυχία για μένα το γεγονός ότι έχω στην ζωή μου ουσιαστικές σχέσεις και επικοινωνία.

 Ποια θεωρείς τη μεγαλύτερη επαγγελματική σου επιτυχία;
Το ότι δεν φοβάμαι να γράψω το οτιδήποτε σκέφτομαι και νιώθω. Θα αναφερθώ στους στίχους ακόμη και σε πολύ λεπτά θέματα.

 Ποια είναι η καλύτερη συμβουλή που σου έχουν δώσει;
Την έχω βάλει εξώφυλλο και στο κινητό μου. Είναι του Μπουκόφσκι και έλεγε ότι κανένας σε αυτή την ζωή δεν έχει ιδέα τι κάνει, οπότε μην ψαρώνεις κάνε αυτό που σκέφτεσαι, όλοι πάνω κάτω ψάχνονται, ούτε αυτοί ξέρουν ακριβώς τι κάνουν.

Έχεις σπουδάσει Ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, οι σπουδές σου είναι κάτι που σε έχουν βοηθήσει στο τωρινό σου επάγγελμα;
Όχι, δυστυχώς καθόλου. Δεν θα μπορούσα να ασκήσω και το επάγγελμα του ψυχολόγου γιατί έχω ακόμη πολλά δικά μου προσωπικά θέματα.


pavlinamesa.jpg

Προερχόμενη από μια πολιτική οικογένεια, εσύ σαν Παυλίνα θα ήθελες να ασχοληθείς με αυτόν τον χώρο;
Βασικά ο πατέρας μου μόνο έχει ασχοληθεί με την πολιτική, οπότε δεν θεωρώ ότι προέρχομαι από μια πολιτική οικογένεια. Προσωπικά σε καμία περίπτωση. Γενικά είναι κάτι που φοβάμαι και επίσης αλλάζω συνεχώς απόψεις και ιδεολογίες οπότε δεν θα μπορούσα να αναλάβω την ευθύνη. Επίσης είμαι πολύ ρομαντική, δηλαδή οι ιδεολογίες μου είναι πολύ πιο ανθρωπιστικές και ουτοπικές, δεν πιστεύω σε κάτι που όντως μπορεί να πραγματοποιηθεί.

Οι ρομαντικοί είναι τελικά οι πιο δυνατοί ή πιο αδύναμοι;
Ο βαθύτερος και επί της ουσίας ρομαντισμός, θεωρώ ότι μας κάνει πιο δυνατούς γιατί επιβιώνει μέσα μας μια πλευρά αγνή, δηλαδή ένα παιδί που προσπαθεί να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες και αυτό μόνο δύναμη μπορεί να σου δώσει.

Αγαπημένη σου ανάμνηση με την οικογένεια σου;
Η μικρή μου αδερφή που είναι 15 χρονών, όπου και αν πάει ταξίδι, πάντα θα μου φέρει ένα δωράκι, με το οποίο καταλαβαίνω ότι πλέον με ξέρει καλά. Για παράδειγμα μου έφερε πρόσφατα ένα τετράδιο με σημειώσεις της Φρίντα Κάλο και νομίζω κάτι τέτοια μου χαρίζουν όμορφες αναμνήσεις γιατί νιώθω ότι με καταλαβαίνει και επικοινωνούμε ουσιαστικά παρά την διαφορά ηλικίας μας. Αν και να τονίσω ότι με όλα μου τα αδέρφια έχω ευτυχισμένες στιγμές και αναμνήσεις, είμαστε γενικά πολύ δεμένοι.

Η πιο αμήχανη στιγμή σου;
Καθημερινά! Προχθές καθώς περπατούσα στην γειτονιά μια κυρία με έβρεξε από το μπαλκόνι της καταλάθος με νερό και ενώ γενικά δεν με αναγνωρίζουν πολλοί στον δρόμο, την στιγμή που κοιτάω πάνω και τι ρωτάω ‘’ μα τι κάνετε κυρία μου;;’’, αυτή γυρνάει και μου λέει ‘’Παυλίνα μου, μισό λεπτάκι να κατέβω να σε χαιρετήσω’’, και χάρηκα που μου είπε ότι της αρέσει η μουσική μου και τα λοιπά. Αλλά η στιγμή αυτή ήταν κάτι πολύ αμήχανο και αστείο ταυτόχρονα.

 Στην προσωπική σου ζωή, αυτόν τον καιρό πώς σε βρίσκουμε;
Είμαι πολύ καλά και χαίρομαι πολύ γι’ αυτό, είμαι πολύ ευτυχισμένη.

Τρία χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένας άντρας για να σου αρέσει;
Εκτιμώ ιδιαίτερα την επί της ουσίας αφοσίωση και δεν εννοώ την πίστη αλλά να τον νιώσω δικό μου άνθρωπο. Να τον εμπιστευτώ πραγματικά. Αυτό παίζει τεράστιο ρόλο για εμένα. Το χιούμορ που είναι πηγαίο επίσης μου αρέσει πολύ, το να γελάω μαζί του όσος καιρός και αν περάσει, να περνάμε όμορφα μαζί και φυσικά να τον θαυμάζω.

 Ο μεγαλύτερος φόβος σου;
Είχα μεγάλο θέμα με το να εκτίθεμαι, σε σκηνή ή για παράδειγμα άργησα πολύ να φτιάξω social media, ενώ είχαν όλοι μου οι φίλοι στο σχολείο εγώ φοβόμουν να εκτεθώ. Σίγουρα σε αυτό με επηρέασε το γεγονός ότι από πολύ μικρή έβλεπα τους γονείς μου στην τηλεόραση και εγώ σαν παιδί έχω εκτεθεί χωρίς να το θέλω, οπότε έχω μια γενικευμένη κοινωνική φοβία, ένα κοινωνικό άγχος.

Πως φαντάζεσαι τον εαυτό σου σε 10 χρόνια;
Θα ήθελα να μπορώ να ζω από την μουσική, δηλαδή να έχω μια σταθερότητα και να μην φοβάμαι ή να πρέπει να ασχολούμαι και με κάτι άλλο και θα ήθελα να έχω έμπνευση, να μην χάσω την έμπνευση μου. Να συνεχίσω να γράφω και να ζω στους δικούς μου ρυθμούς, δεν θα ήθελα να μπω στην κανονικότητα και σε καλούπια, αλλά δεν το λέω αντιδραστικά, θα ήθελα να συνεχίσω να είμαι όπως είμαι με όλες μου τις ατέλειες.

Αγαπημένες σου ασχολίες;
Μου αρέσει πολύ ο κινηματογράφος, τα βιβλία, η μουσική, το μαγείρεμα, οι μεγάλοι περίπατοι, τα ταξίδια και το θέατρο. Νομίζω δεν ξέχασα κάτι. 

 Έντονες αναμνήσεις από το 2018;
Το 2018 ήταν πολύ δύσκολη χρονιά για μένα, είχε απώλειες προσωπικές και με έκανε να εκτιμήσω πολλά πράγματα που παλαιότερα τα είχα ως δεδομένα. Ήταν ένα συνολικότερο μάθημα. Αλλά αυτό που θυμάμαι έντονα ήταν τα γενέθλια μου, έκανα ένα πάρτι στα Εξάρχεια το οποίο κατέληξε σε τουρτοπόλεμο και έχω πολλές φωτογραφίες με τους φίλους και τον εαυτό μου με τούρτα στα πρόσωπα μας. 

 

Διαβάστε επίσης

INTERVIEW

«Η μητέρα μου, και η αστείρευτη αγάπη της για τη ζωή, αποτελεί τη βασική πηγή έμπνευσής μου» Μαρία Κηλαηδόνη

Λίγο πριν από την εμφάνισή της στο Gazarte, 18/2, η Μαρία Κηλαηδόνη μιλάει για τα σχέδιά της στην Αγγελική Λάλου και το allyou

INTERVIEW

«Η καλύτερη εποχή είναι εδώ και τώρα, κάτι που πάλευα χρόνια να καταλάβω στην πράξη» Λουίζα Σοφιανοπούλου

Λίγο πριν τραγουδήσει «Time of my life», η ταλαντούχα τραγουδίστρια Lou Is, ή αλλιώς Λουίζα Σοφιανοπούλου, μίλησε στην Αγγελική Λάλου και το allyou.gr 

INTERVIEW

«Με εμπνέει η μέση γυναίκα που παλεύει για το καλό των παιδιών της και των οικείων της. Η γυναίκα αγωνίστρια της ζωής» Φωτεινή Δάρρα

Λίγο πριν τις νέες της εμφανίσεις στο Half Note, η εξαιρετική Φωτεινή Δάρρα σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην Αγγελική Λάλου και το allyou.gr

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ