Skip to main content

INTERVIEW

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: «Είναι ωραίο να αγκαλιάζεις αυτό που είσαι»

Τι αγαπάει, τι αντιπαθεί, πόσο φίλη είναι με τον εαυτό της και τι θαυμάζει σε έναν άντρα, η πολυαγαπημένη μας "Βασούλα" του "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα"; Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου μας συστήνεται, ξετυλίγοντας, αποκλειστικά στο allyou.gr, ένα μεγάλο κομμάτι του εαυτού της.


Χρύσα Βασιλακοπούλου

Είναι άνθρωπος ισορροπημένος, συγκροτημένος, προσγειωμένος, μετριόφρων, ειλικρινής, με ήθος, αρχές και παιδεία! Και αν της μιλήσεις για την ομορφιά και το ταλέντο της, θα σου πει πως, σίγουρα, άλλα είναι αυτά για τα οποία θα πρέπει κάποιος να νοιώθει περήφανος για τον εαυτό του! Κι όμως, αυτό το πανέμορφο κορίτσι συνδυάζει στοιχεία που σπανίζουν στις μέρες μας. Όπως το να ξέρει να εμβαθύνει στα πράγματα και να εντοπίζει την ουσία, να εξελίσσεται και να προοδεύει. 

1. Παρόλο που αυτή την περίοδο το πρόγραμμά σου επαγγελματικά είναι φορτωμένο, κάθε πρωί ξυπνάς με χαμόγελο ή έχεις φτάσει και σε σημείο να πεις: "κουράστηκα";

Η αλήθεια είναι ότι κάθε χρονιά είναι όλο και πιο ευχάριστα φορτωμένη και δεν μπορώ παρά να νιώθω ευγνωμοσύνη που μπορώ και ασχολούμαι με τόσα πράγματα που με γεμίζουν καθημερινά. Σαφώς δεν είμαι υπεράνθρωπος, κάποιες φορές η πίεση είναι τόσο μεγάλη που νιώθω πως δεν αντέχω άλλο, αλλά ευτυχώς αυτό κρατάει μέχρι τη στιγμή που θα πατήσω το πόδι μου στη σκηνή ή στο set. Εκείνη τη στιγμή, σαν να εξαφανίζονται όλα δια μαγείας και ξεκινά το "παιχνίδι". 

2. Που σε βρίσκει ο κόσμος θεατρικά και τι ρόλο υποδύεσαι;

Είμαι στο θέατρο Γκλόρια, στην υπέροχη κωμωδία του Νόελ Κάουαρντ, ενός Άγγλου συγγραφέα που έχει αφήσει ιστορία στο σύγχρονο αγγλικό θέατρο, "Το φάντασμα με γόβες". Το έργο λαμβάνει χώρα στο σπίτι ενός upper class ζεύγους, σε ένα προάστιο του Λονδίνου, όπου ο σύζυγος, προκειμένου να γράψει το καινούργιο του μυθιστόρημα με θέμα τα μεταφυσικά φαινόμενα, καλεί το μέντιουμ Αρκάτι, ώστε να αποκτήσει υλικό από τη σεανς που θα κάνουν. Η εξέλιξη όμως θα τον εκπλήξει, καθώς το μέντιουμ κατά λάθος καλεί την πρώην γυναίκα του Ελβίρα, την οποία υποδύομαι εγώ. Ερχόμενη από τον άλλο κόσμο και ορατή μόνο από το σύζυγό μου, διεκδικώ και πάλι μια θέση στη ζωή του, με ό,τι μπορεί να συνεπάγεται αυτό! 

ioanna-theatro.jpg

ioanna-theatro2.jpg

3. "Μην αρχίζεις την μουρμούρα", μια μεγάλη επιτυχία! Ποια πιστεύεις ότι είναι τα συστατικά που κίνησαν το ενδιαφέρον του τηλεθεατή; Είναι από τις καλύτερες δουλειές σου;

Το έχω ξαναπεί, δεν πιστεύω ότι υπάρχει συγκεκριμένη συνταγή, ώστε η δουλειά μας να αρέσει στον κόσμο. Σίγουρα το ρεαλιστικό, αλλά με γερές δόσεις χιούμορ, σενάριο ήταν αυτό που επέτρεψε στον κόσμο να ταυτιστεί με τους ήρωες, αλλά η αγάπη και η ειλικρίνεια με την οποία αντιμετωπίζουμε όλοι μας αυτή τη δουλειά νομίζω ότι βοηθάει στο να προκύψει ένα φρέσκο και ευχάριστο αποτέλεσμα. Είναι μεγάλη μου χαρά που αποτελώ μέλος αυτής της σειράς, εκτιμώ και θαυμάζω απεριόριστα τους συνεργάτες μου και σίγουρα είναι μια απ'ο τις δουλειές που ξεχωρίζουν για πολλούς λόγους μέσα μου.

4. Τι αγαπάς;

Αγαπώ τα μυαλά που δουλεύουν, που ψάχνονται, που ανοίγονται συνεχώς σε κάτι μεγαλύτερο και δεν παραμένουν στα όρια του μικρόκοσμού μας. 

 5. Τι αντιπαθείς; 

Τη μιζέρια και το ψέμα. 

ioanna6.jpg

6. Πόσο φίλη είσαι με τον εαυτό σου;

Προσπαθώ να τα λέμε συχνά. Όταν δεν το καταφέρνω, προσπαθώ να αναπληρώσω το χρόνο. Όταν το αποφεύγω, καταλαβαίνω ότι θέλω χρόνο να βάλω τις σκέψεις μου και τις ανάγκες μου σε μία τάξη. Γενικώς, μπορώ να πω πως, όσο περνά ο καιρός, αποδέχομαι όλο και περισσότερο τον εαυτό μου και είναι πολύ ωραίο να αγκαλιάζεις αυτό που είσαι. 

7. Είσαι το πρόσωπο του απολαυστικού τσαγιού Nestea. Τι σε έκανε να πεις το ναι;

Είναι ένα φρέσκο και δροσερό προϊόν, που μου επιτρέπει να το απολαμβάνω ελεύθερα, καθώς είναι και χωρίς θερμίδες. Ειδικά για μένα, που δεν έχω το χρόνο να προσέχω ιδιαίτερα τη διατροφή μου αλλά θέλω να ακολουθώ έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής, το nestea free είναι ιδανικό. Η γνωριμία μου με τους ανθρώπους που εκπροσωπούν το προϊόν ήταν πολύ ευχάριστη και είναι χαρά μου να συνεργάζομαι μαζί τους, για κάτι που απολαμβάνω τόσο.

ioanna1.PNG

8. Τι θαυμάζεις πιο πολύ σ' έναν άντρα;

Το να μπορεί να είναι κυρίαρχος του εαυτού του χωρίς να χάνει την ευαισθησία του.

9. Η σημερινή Ιωάννα τι λιγότερο ή τι περισσότερο έχει από την Ιωάννα του χθες;

Η σημερινή Ιωάννα σε σχέση με χθες είναι πιο ευαίσθητη σε θέματα που παλιά την άφηναν παγερά αδιάφορη και πιο αναίσθητη σε θέματα που παλιότερα φάνταζαν τεράστια. Τώρα μη με ρωτήσεις για την Ιωάννα του αύριο σε σχέση με σήμερα... δεν ξέρω τι θα έχει αλλάξει. Γενικώς χαίρομαι με τις αλλαγές. Νιώθω πως εξελίσσομαι. 

ioanna5.jpg

10.Κάνε μια ευχή για το μέλλον

Εύχομαι όλοι μας να έχουμε στόχους για να τους κυνηγάμε. Σημασία δεν έχει αν πραγματικά θα τους κατακτήσουμε. Και μόνο που θα κινούμαστε προς τους στόχους, νομίζω πως γινόμαστε καλύτεροι και πιο ολοκληρωμένοι άνθρωποι και όχι παθητικοί δέκτες της ζωής μας. 

Διαβάστε επίσης

INTERVIEW

«Η μητέρα μου, και η αστείρευτη αγάπη της για τη ζωή, αποτελεί τη βασική πηγή έμπνευσής μου» Μαρία Κηλαηδόνη

Λίγο πριν από την εμφάνισή της στο Gazarte, 18/2, η Μαρία Κηλαηδόνη μιλάει για τα σχέδιά της στην Αγγελική Λάλου και το allyou

INTERVIEW

«Η καλύτερη εποχή είναι εδώ και τώρα, κάτι που πάλευα χρόνια να καταλάβω στην πράξη» Λουίζα Σοφιανοπούλου

Λίγο πριν τραγουδήσει «Time of my life», η ταλαντούχα τραγουδίστρια Lou Is, ή αλλιώς Λουίζα Σοφιανοπούλου, μίλησε στην Αγγελική Λάλου και το allyou.gr 

INTERVIEW

«Με εμπνέει η μέση γυναίκα που παλεύει για το καλό των παιδιών της και των οικείων της. Η γυναίκα αγωνίστρια της ζωής» Φωτεινή Δάρρα

Λίγο πριν τις νέες της εμφανίσεις στο Half Note, η εξαιρετική Φωτεινή Δάρρα σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην Αγγελική Λάλου και το allyou.gr

Προτεινόμενα

CELEBS

Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Το μήνυμά της στο Instagram

FASHION TRENDS

Ποια σανδάλια είναι η πιο κομψή τάση του καλοκαιριού 2024;

Κομψά και άνετα – με «δαχτυλίδι» που τα κάνει να ξεχωρίζουν

CELEBS

Δημήτρης Κόκοτας: Θετικά τα νέα για την υγεία του - Ανταποκρίθηκε σε οδηγίες γιατρών

Παραμένει στη ΜΕΘ με μηχανική υποστήριξη έναν μήνα μετά την ανακοπή