Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Μια γιορτή, ένα μεταμεσονύχτιο χοτ ντογκ και μια-δυο… μάζωξεις που θα κρατήσουν (ωωω)ώρες

Σήμερα η Κέλλυ συνδυάζει τη δουλειά με τη διασκέδαση! 


Κέλλυ Νόβακ

Τελευταία, έχω αρχίσει να εκτιμάω όλο και περισσότερο την σημαντικότητα να περιτριγυρίζομαι από ανθρώπους που εκτιμάω και αγαπάω. Είτε αυτό είναι μέσα από το εργασιακό περιβάλλον μου, είτε μέσα από την οικογένεια και τους φίλους μου. Και είναι κάποιες στιγμές, μέσα σ' αυτούς τους περίεργους καιρούς που περνούμε, που με κάνουν να το αναζητάω όλο και πιο πολύ.

Γι’αυτό, λοιπόν, και σήμερα λέω να τα συνδυάσω και τα δύο. Σήμερα, οι συντάκτες της ομάδας που εδώ και τόσο καιρό έχεις αγαπήσει, έχουν συνάντηση. Και όπως γνωρίζεις μέχρι τώρα, εμείς στο AllYou δεν επαναπαυόμαστε ποτέ, με μοναδικό σκοπό μας να σε βοηθήσουμε να ξεφύγεις -έστω και λίγο- από την καθημερινότητά σου, είτε μέσα από ένα άρθρο, είτε με μια ωραία συνέντευξη ή μέσα από μελωδικά τραγούδια. Έτσι, λοιπόν, η πρώτη μου στάση για σήμερα θα είναι στα γραφεία μας, στο Μεταξουργείο, όπου όλοι εμείς, πέρα από αρκετή δουλειά, θα πούμε τα νέα μας, τα κουτσομπολιά μας (κάθε καλή παρέα τα περιλαμβάνει και αυτά στις συζητήσεις της εξάλλου!) και φυσικά θα δώσουμε τις συμβουλές μας ο ένας στον άλλον, σαν μια άτυπη, ετερόκλητη και ενδιαφέρουσα οικογένεια που είμαστε. Φυσικά, η κουβέντα και η δουλειά είναι δύο πράγματα που θα μας κρατήσουν εκεί με τις ώρες, πράγμα που σημαίνει ότι θα πάω κατευθείαν από εκεί στον επόμενο προορισμό μου.

Και επειδή βρίσκομαι ήδη στο πνεύμα της συναδελφικότητας, λέω να το διατηρήσω και να πάω να γιορτάσω με μερικούς συναδέλφους ακόμη. Η Εφημερίδα των Συντακτών σήμερα κλείνει τα 3 της χρόνια και το γιορτάζει με ένα ή μάλλον πολλά, events *. Σε επτά σημεία στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην πλατεία Καρύτση, η γνωστή εφημερίδα προσκαλεί όλους τους αναγνώστες της να γιορτάσουν μαζί της. Λόγω… γιορτής φυσικά, η είσοδος είναι παντού δωρεάν, τόσο στις συναυλίες όσο και στα θεατρικά έργα. Εγώ, είμαι σε αρκετά καλή διάθεση όποτε σκέφτομαι να ξαναεπισκεφτώ το καταπληκτικό μαγαζί Black Duck (Χρήστου Λαδά, 9), όπου σήμερα θα φιλοξενεί ένα ρεμπέτικο…γλέντι, υπό την καθοδήγηση της τρομερής Μαριώς. Έτσι, παρέα με τους αγαπημένους μου φίλους, αυτούς που αγαπώ και που ξέρω ότι μαζί τους μπορώ να ξεχάσω οποιαδήποτε προβλήματα και εάν έχω, θα διασκεδάσω με την ψυχή μου. Και αν μη τι άλλο ΚΑΙ αυτή η… μάζωξη θα κρατήσει σίγουρα μέχρι το πρωί.

Εννοείται ότι μετά από μια τέτοια βραδιά θα χρειαστώ ένα μεταμεσονύκτιο σνακ, ένα σνακ το οποίο περιλαμβάνει εμ… αρκετές θερμίδες (οπότε αν κάνεις δίαιτα, μην ακολουθήσεις…). Στην Καντίνα της Συγγρού (να ‘σαι καλά Τζόν Ατζόν που μου την έμαθες!), πάνω στην γνωστή λεωφόρο, λίγο πριν την στροφή για την Λεωφ. Αμφιθέας και απέναντι από το κέντρο Διογένης, θα φάω το πιο «έμπειρο» (που λένε και οι τινέιτζερς) και γευστικό… βρώμικο -αλλά καθαρό- χοτ ντογκ της πόλης. Στο πιο αφράτο ψωμί, βρίσκεται το πιο λαχταριστό λουκάνικο, το οποίο συνοδεύει η πιο νόστιμη και πλούσια σως μαγιονέζας με λάχανο και καρότο. Ό,τι καλύτερο με λίγα λόγια για να κλείσω την σημερινή μου βόλτα και να κοιμηθώ πιο ήρεμα από ποτέ.

Μην μου πεις ότι δεν σε δελέασα αρκετά ώστε να με ακολουθήσεις…

* Σημείωση: Για περισσότερες πληροφορίες για το event της Εφημερίδας των Συντακτών, μπες στο www.efsyn.gr

Στην κεντρική φωτό το μαγαζί Black Duck

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου.

Προτεινόμενα

CELEBS

Ο Έλον Μασκ έκανε σχόλιο στο Twitter/X για την Ελένη Τσολάκη!

«Ένας υπέροχος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»

FOOD

Οι 10 τροφές πιο πλούσιες σε βιταμίνη Κ, που προτείνονται από διαιτολόγους

Αυτά τα φρούτα και λαχανικά γεμάτα βιταμίνη Κ και σας προσφέρουν σημαντικά οφέλη

CELEBS

Έλενα Τοπαλίδου: Εντυπωσίασε με τον χορό της σε επίδειξη μόδας

Η σύζυγός του Νίκου Κουρή φορούσε ένα κίτρινο μάξι φόρεμα