Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Μια μέρα γεμάτη beaute και πολλή (μα πολλή) μπύρα!

Σήμερα η Κέλλυ καλομαθαίνει τον εαυτό της με ένα νέο κούρεμα και ένα (ή και περισσότερα) ποτήρια παγωμένης μπύρας! 


Κέλλυ Νόβακ

Και πάλι Παρασκευή και για άλλη μια φορά είμαι σε πολύ καλή διάθεση. Ίσως βοηθάει το γεγονός ότι τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και μαζί με αυτά πλησιάζει και η στιγμή που πρέπει να «σουλουπώσω» λίγο τον εαυτό μου. Νομίζω ότι καταλαβαίνεις τι εννοώ, γιατί είμαι σίγουρη ότι περνάς και εσύ αυτό το… στρες αυτή την περίοδο. Και επειδή έχουμε ήδη αρκετά άγχη (έτσι είναι η ζωή, τι να κάνουμε!), δεν θα αφήσω άλλο ένα να με κυνηγάει!

Την περίοδο αυτή θέλω ολίγον τι (ή μάλλον πολύ) περιοποίηση. Τα έχω όλα παρατήσει –κυρίως για να κάνω οικονομία- αλλά λόγω γιορτών θα το ρίξω έξω. Τα… φυσικά ξανθά μαλλιά μου, δεν είναι και τόσο φυσικά, το αντίθετο μάλιστα και αυτά χρειάζονται ένα φρεσκάρισμα και γρήγορα! Ευτυχώς, στην γειτονιά μου, υπάρχουν αρκετά κομμωτήρια όπου μπορώ να απευθυνθώ για την περίπτωσή μου, αλλά θα πάω σε αυτό που εμπιστεύομαι περισσότερο. Στην Βυζαντίου 14 στην Νέα Σμύρνη, βρίσκεται ένα από τα πιο παλιά και -αυτό που λέμε- «καλά» κομμωτήρια της περιοχής. Ο χώρος του Marie Coiffures και μόνο μπορεί να σου το επιβεβαιώσει, καθώς οι ιδιοκτήτες του Μαρία και Νίκος Πούλου, έχουν με πολύ αγάπη επιμεληθεί τον πολυτελή αυτόν χώρο. Αλλά είναι και το -άριστα εκπαιδευμένο και πλήρως ενημερωμένο για τις τελευταίες τάσεις της κομμωτικής σε Ελλάδα και εξωτερικό- προσωπικό τους που θα φροντίσουν κάθε μου ανάγκη και αυτό είναι που αναζητάω χωρίς δεύτερη σκέψη, για τα μαλλιά μου. (Για να κλείσεις το ραντεβού σου κάλεσε στο: 210-9342402)

marie.jpg

Πλήρως ανανεωμένη και με πολύ όρεξη για φαγητό –και όχι μόνο, θα πάω να βρω την παρέα μου σε μια περιοχή των Νοτίων Προαστίων την οποία δεν έχω επισκεφθεί και πάρα πολύ, αλλά βρήκα έναν πολύ καλό λόγο για να το κάνω. Στον Βύρωνα βρίσκεται τo μικρό «διαμαντάκι» της περιοχής. Η  μπυραρία Beer on Us (Καραόλη και Δημητρίου 5)  Το έπιασες το λογοπαίγνιο του ονόματος; Με μια τεράστια ποικιλία σε μπύρες, από τις πιο γνωστές του εμπορίου μέχρι και τις πιο εξεζητημένες και τρομερά νόστιμες, μπορεί κανείς να βρει μια που να ταιριάζει στις γευστικές του προτιμήσεις και φυσικά να τις συνοδεύσει με το φαγητό του. Ναι, ειδικά με πιάτα όπως οι πατάτες τηγανητές, τα αυγά και λουκάνικο, οι φτερούγες κοτόπουλου με δημητριακά αλλά και το λαχταριστό χοιρινό κότσι. Ο εκπληκτικός χώρος και το σύγχρονο και industrial ύφος του μαγαζιού βοηθάνε πολύ στο να δημιουργήσουν μια φιλόξενη ατμόσφαιρα που θα σε κάνει να θέλεις να μείνεις εκεί μέχρι το πρωί! Εγώ, πάντως με τους φίλους μου αυτό έχω σκοπό να κάνω, ενώ απολαμβάνουμε ένα ποτήρι La Trappe μπύρα –ακόμη και εάν πρέπει να περιμένω 4,5 λεπτά για ολοκληρωθεί η ζύμωσή της, μέχρι να την πιώ!

Τι λες; Θα σε δω στην βόλτα μου σήμερα;

Στην κεντρική φωτογραφία η μπυραρία Beer on Us

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αποκριά & Καθαρά Δευτέρα στο ΚΠΙΣΝ

Όπως κάθε χρόνο, η Αποκριά φέρνει στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) πολλή μουσική, χορό και ευφάνταστες δράσεις για παιδιά

Προτεινόμενα

FOOD

Ποια πολύτιμα οφέλη προσφέρει στον οργανισμό σου το ρόφημα με δεντρολίβανο

6 σημαντικά οφέλη υγείας του τσαγιού δεντρολίβανου

CELEBS

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Όλα όσα δεν ξέρουμε για εκείνη!

Η αγάπη της στη μόδα, το όνομά της και ο έρωτάς της με τον άντρα της

ΠΑΙΔΙ

Πώς νιώθουν δέος τα παιδιά και πώς αυτό το συναίσθημα γίνεται ισχυρό κίνητρο

Νέα έρευνα μας βοηθά να κατανοήσουμε καλύτερα την εμφάνιση του δέους στην παιδική ηλικία.