Εάν ο Μπίγαλης αποφάσιζε να ασχοληθεί με την μόδα... - AllYou.gr

Search

Εάν ο Μπίγαλης αποφάσιζε να ασχοληθεί με την μόδα...

Σήμερα η Κέλλυ "κλείνει" την εβδομάδα με τον πιο ανατρεπτικό τρόπο! 

18 Δεκεμβρίου 2015

Πολύ οξύμωρη θα είναι η σημερινή μας βόλτα, σε προειδοποιώ από τώρα. Αλλά επειδή έχω καταλάβει ότι δεν σου αρέσουν τα… τετριμμένα (εξάλλου γι’ αυτό μας διαβάζεις), ξέρω ότι θα βρεις μικρό ή μάλλον μεγάλο ενδιαφέρον σε αυτή την βόλτα. Όπως σου έχω πει, είμαι σε “xmas mood” και αυτό –δυστυχώς για το πορτοφόλι μου!- σημαίνει ότι πρέπει να ψωνίσω δώρα για τις γιορτές. Θα με ρωτήσεις βέβαια, γιατί να πρέπει να μπω σε αυτόν τον «εξαναγκασμένο» καταναλωτισμό που μας επιβάλλει η περίοδος αυτή, αλλά θα σου πω πολύ απλά, ότι είναι μια πράξη που με ευχαριστεί. Και αν μη τι άλλο, πρέπει να κάνουμε πράγματα που μας κάνουν χαρούμενους! Εμένα, πάντως λίγη… μόδα παραπάνω πάντα μου φτιάχνει την διάθεση, ειδικά όταν πρόκειται να γνωρίσω νέους σχεδιαστές της χώρας μου, που καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια για να επιβιώσουν στην Ελλάδα, ακόμα και σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Το βρίσκω γενναίο και τολμηρό και τρομερά δημιουργικό.

Χωρίς πολύ σκέψη, λοιπόν, θα επισκεφθώ τα «λημέρια» του Ozon Raw Magazine showroom (Αγ.Μάρκου 29, Αθήνα). Eκεί από τις 16 Δεκεμβρίου και για δύο εβδομάδες, για χάρη του online shop, Ozon Boutique, ο χώρος θα μεταμορφωθεί σε ένα ιδιόμορφο concept store και θα φιλοξενεί πάνω από 30 designers και brands (ελληνικά και μη), με κύρια έμφαση στην ένδυση, τα αξεσουάρ, το κόσμημα και τα design objects. Μερικά από τα ονόματα που θα συμμετέχουν είναι: ALKISTI JEWELRY, A FUTURE PERFECT, AUMORFIA, BALILLA, BONENDIS, BUREAU TONIC, CHEAP MONDAY, CHRISTINA BRAMPTI, CUTCUUTUR, HYPE, KLING, KYKLO, LANAMOUSS, LE_LEGIONNAIRE, MARIA KARKANTZOU, MINO, MOUTSATSOS, MOODLIKEME, OHHH MY DOG, SALTY BAG, SIXTH JUNE, SOFIA VAMIALI, SOULLAND, STUDIO BONELI, TIMBER, TOTHEMETAL, UCON ACROBATICS, YOUNIQUE. Το showroom θα είναι ανοιχτό καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή 15.00-21.00, Σάββατο: 13.00-20.00, Κυριακή: 13.00-19.00, ενώ θα παραμείνει κλειστό στις 24, 25 και 26 Δεκεμβρίου.

Έχοντας απολαύσει (και αγοράσει…) πολλές ευφάνταστες δημιουργίες νέων σχεδιαστών και έχοντας πιστεί σφοδρά ότι είμαι πολύ κουλ και «ψαγμένο» ατομάκι, η επόμενη στάση μου θα τα καταρρίψει όλα αυτά! Και αυτό γιατί θα πάω, με μεγάλη ευχαρίστηση και προσμονή, σε ένα από τα σούπερ διασκεδαστικά πάρτι των Chapeu Noir. Η γνωστή ομάδα του Chapeau Noir, που απαρτίζεται από τους Djs John Ajohn και George Common, δημιουργήθηκε το 2013 και από τότε με τα πάρτι του προσφέρει πολύ χορό, υπό τους ήχους του rock 'n roll, funky, soul, hip hop, indie, brit pop και mad-chester, προσπαθώντας να καλύψει ένα ευρύ μουσικό φάσμα. Βέβαια, αυτό το φάσμα είναι τόσο ευρύ που αγγίζει μέχρι και τα όρια του trash! Είμαι έτοιμη λοιπόν να… τρασάρω μέχρι τελικής πτώσεως, με τα γνωστά “Trash Parties” του διδύμου, μουσικές από το ’70, ’80 και ’90 που ακούγαμε μικροί ή μεγάλοι. Ο Μπίγαλης θα έχει σίγουρα την τιμητική του και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι δεν θα τα «σπάσω» στο pop άσμα της εποχής «Άχ, μελισσούλα, μελισσάκι». Σήμερα, οι Chapeu Noir θα βρίσκονται στο Ασύμμετρο (Γ. Ολυμπίου 14, Κουκάκι), όπου το μαγαζί γιορτάζει τα δύο χρόνια ζωής του.

Σου το είπα -πάντως- από την αρχή. Θα είναι διαφορετική αυτή η βόλτα. Τι νόημα έχει η ζωή, όμως, χωρίς το κάτι το διαφορετικό; Γι' αυτό εξάλλου δεν ζούμε;

Σι γιού νέξτ γουίκ!Ακολούθησε το allyou στο Instagram!