Όλη η πλατεία σε μια βεράντα! - AllYou.gr

Search

Όλη η πλατεία σε μια βεράντα!

Σήμερα η Ειρήνη κάνει χάζι τον κόσμο από ψηλά, στον πιο πολυσυζητημένο χώρο της Πλατείας Πλαστήρα!

22 Δεκεμβρίου 2015
Συντάκτης : Ειρήνη Διαμαντακίδου

Λίγες ημέρες πριν αναχωρήσω για το Κιλκίς, πήρα την απόφαση να επισκεφθώ επιτέλους αυτή την γωνιά, για την οποία τόσα έχω ακούσει αυτό το διάστημα από φίλους και γνωστούς που συχνάζουν στο ανερχόμενο Παγκράτι. Κι επειδή εμένα μέχρι τώρα δεν θα με συναντούσες ποτέ σε αυτήν την περιοχή, άνοιξα το google maps- για να δεις πόσο άσχετη είμαι δεν ήξερα καν πώς να φτάσω μέχρι εκεί- και βρήκα την τοποθεσία.

Πλατεία Πλαστήρα Ν. 10

Αυτό το σημείο θα μπορούσες να το παρομοιάσεις με πλατεία. Δεν μιλώ για την πραγματική πλατεία Πλαστήρα, αλλά για αυτήν που έχει δημιουργηθεί επάνω στην βεράντα με τα παράταιρα τραπεζάκια να γεμίζουν από φοιτητοπαρέες ημέρα και νύχτα. 

Η Αρbarόριζα δεν είναι μόνο αρωματικό φυτό για γλυκά του κουταλιού αλλά μια ολόκληρη φιλοσοφία γύρω από τη γωνιά που χτίστηκε και σερβίρει νοστιμότατους μεζέδες, καλό κρασί και famous cocktails με βάση από ελληνικά αποστάγματα σε άκρως προσιτές τιμές. 

Τι ήπια εγώ; Η πρόταση του χειμώνα ακούει στο όνομα #Barefoot και πρόκειται για ζεστό κοκτέιλ τσίπουρο με άρωμα σοκολάτας, βανίλιας και μπανάνας!

Απολαυστικό και μεθυστικό άρωμα!

armpa75.jpg

Έτσι, με ένα ζεστό ποτό δια χειρός Αρbarόριζα, σου στέλνω τις πιο θερμές μου ευχές για τις γιορτές των Χριστουγέννων!Ακολούθησε το allyou στο Instagram!