Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Floor No 118!

Σήμερα η Ειρήνη πετάει (κυριολεκτικά) στα σύννεφα...



Έχεις ακούσει ποτέ αυτό που λένε "Κάποιες φορές, τις καλύτερες βόλτες τις κάνουμε με το νου..."; Ακριβώς εκεί σε προσκαλώ να... βολτάρουμε σήμερα!  

Σήμερα Τρίτη, λοιπόν, πετάω στα σύννεφα, κυριολεκτικά και μεταφορικά! Φοράω τα πιο καλαίσθητα ρούχα μου και διακτυνίζομαι στον 118ο όροφο, εκεί όπου ανοίγουν οι πύλες του πιο κοσμοπολίτικου και υψηλότερου sky bar ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! Με μια λέξη; OZONE. 

Η επέκταση του ουρανού, μια θέα ασύγκριτη, μια ατμόσφαιρα μοναδικά εντυπωσιακή, ένα sky bar & lounge που αγγίζει τα σύννεφα, που αλλού; Στο Χόνγκ Κόνγκ. 

Το ντεκόρ του ένα άπιαστο όνειρο. Θυμίζει κάτι από το διάστημα, αλλά εναρμονίζεται με τα φυσικά στοιχεία που το κάνουν πιο επίγειο, πιο οικείο και γνώριμο. Πρωτότυπα κοκτέιλ, νόστιμη ασιατική κουζίνα από τους καλύτερους chef, Sunday brunch, private dining στην κορυφή του κόσμου!

ozone75.jpg

Την παραπάνω εμπειρία μοιράστηκε μαζί μου ένας καλός μου φίλος, που εργάζεται για μεγάλο brand στο εξωτερικό και η εταιρεία του του προσφέρει ταξίδια σε κάθε γωνιά του κόσμου. Και επειδή ξέρει ότι «πεθαίνω» για κάτι τέτοια, είπε να με ξυπνήσει σήμερα με αυτή τη φωτογραφία και να μου στείλει τα χαιρετίσματά του με μια υπόσχεση: «Την επόμενη φορά, μαζί»...

Προσγειώνομαι και αναμένω!

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ