50 τετραγωνικά όλο κι όλο! - AllYou.gr

Search

50 τετραγωνικά όλο κι όλο!

Σήμερα, η Ειρήνη γυρίζει το χρόνο πίσω και προσπαθεί να βολευτεί σε ένα μικρό κουτί...

26 Ιανουαρίου 2016

Είναι αυτό που κάποιες φορές θα χαρακτήριζες ως τύχη μέσα στην ατυχία σου. Είναι που τα όνειρα δεν υπάρχουν μόνο σε έναν κόσμο νοερό, αλλά το σύμπαν ενώνει τις δυνάμεις του και τα υλοποιεί, έστω κι αν για σένα είναι αργά, έστω κι αν συμβαίνει εκεί που δεν το περιμένεις.

Καλά ή κακά, όλα έχουν τη σημασία τους και πιστεύω ακράδαντα πως αυτή η συγκυρία μόνο τυχαία δεν μπορεί να είναι. Βιώνω μια πολύ περίεργη φάση, γεμάτη αμφιβολίες και πολύ στρες και άγχος και τρέξιμο και όλο αυτό έχει πια περάσει σε προσωπικό επίπεδο, σε κάθε έκφανση της ζωής μου. Ένα πέπλο ρουτίνας έχει σκεπάσει μυαλό, σώμα και ψυχή. 

Έλα, όμως, που μέσα σε όλη αυτή την αδράνεια, ήρθε μια μικρή αχτίδα χαράς να δώσει φως και να με φέρει και πάλι σε εγρήγορση. Κυρίως συναισθηματικά! 

Νέος έρωτας; Φλερτ; Μια απλή γνωριμία που δεν κόστισε και τίποτα; 

Όποιον τίτλο κι αν διαλέξεις για αυτό το γεγονός, σημασία έχει ότι είναι πραγματικό. Και με συνεπήρε. Αλήθεια σου λέω! 

Είχα καιρό να βγω ραντεβού και μάλλον είχα ξεχάσει το feeling  αυτής της εμπειρίας. Αυτό που δεν ξέχασα σίγουρα είναι ότι αυτό το ραντεβού έπρεπε να παραμείνει κρυφό και μακριά από τα «φώτα της δημοσιότητας», για ποικίλους λόγους. 

Συμφωνήσαμε, λοιπόν, ότι στην πρώτη φορά της συνάντησής μας το κλίμα θα έπρεπε να είναι ταυτόχρονα ρομαντικό και μυστήριο. 

Κι όλα ξεκίνησαν με μια βόλτα στην πιο όμορφη γειτονιά της Πλάκας στην Αθήνα... Εκεί κάτω από την επιβλητική Ακρόπολη αποφασίσαμε να γυρίσουμε το χρόνο πίσω και να «φωλιάσουμε», όπως οι νέοι της δεκαετίας του ’60, σε ένα χώρο όλο κι όλο 50 τετραγωνικά, σε ένα μικρό κουτί, σε μια μπουάτ, την Απανεμιά. 

Η Απανεμιά (Θόλου 4, Πλάκα) σήμερα είναι ένας δημοφιλής χώρος ψυχαγωγίας κόντρα στους καιρούς, είναι μια όαση, ένας οίκος τέχνης, ένα κρυφό σχολειό. Έτσι κρυφά θέλαμε κι εμείς να γνωριστούμε και να ερωτευτούμε, έστω για μια και μόνο βραδιά!Ακολούθησε το allyou στο Instagram!