Ζάχαρη άχνη και Σοκολάτα! - AllYou.gr

Search

Ζάχαρη άχνη και Σοκολάτα!

Σήμερα η Ειρήνη σε πάει βόλτα στις λιχουδιές της Νίκαιας... 

02 Φεβρουαρίου 2016
Συντάκτης : Ειρήνη Διαμαντακίδου

Ξυπνάω πρωί πρωί και με έχει πιάσει μια υπογλυκαιμία, όση δεν φαντάζεσαι. Να κάνω ζεστό καφέ και να τον "μεθύσω" στη ζάχαρη; Να φάω μια κουταλιά μέλι που είναι και θρεπτικό; Να βουτήξω το κουτάλι της σούπας στη μερέντα;  

Όχι! Θα πάρω τα πόδια μου για να κατηφορίσω στη Νίκαια, γιατί "εκείνος" τα έχει όλα!  

Ποιος είναι «εκείνος»;  

Μιλάω για τον Frank (Frank's Donuts, Ελλησπόντου 31). Σερβίρει θεσπέσιο καφέ. Ψήνει πίτες και πιροσκί για πρωινό, με πατάτα, με τυρί, με ζαμπόν, με λουκάνικο και λίγα λέω, γιατί ο κατάλογος του περιλαμβάνει και sandwich και μπουκιές και cronuts. Το καλύτερο όμως το αφήνω για το τέλος.... 

Είναι ο παράδεισος των Donuts στη Νίκαια! Σοκολάτα, φράουλα, μπανάνα, bueno, μήλο, κεράσι, cookies, Βαυαρίας, κανέλα, πτι-μπερ αποτελούν ένα πρώτο δείγμα των γεύσεων που μπορείς να απολαύσεις. 

Εγώ παραγγέλνω το αγαπημένο μου - cronut caramel & παγωμένο freddo-  και συνεχίζω τη βόλτα μου με τα πόδια, για να κάψω και τις θερμίδες που θα πάρω. Εσύ, όταν τον επισκεφτείς, ρίξε μια ματιά και στις συνδυαστικές προσφορές.  

Στο γυρισμό, κάνω μια βόλτα στα μαγαζιά, ψάχνω για εκπτώσεις και νομίζω ότι ακόμα μπορείς να βρεις αυτό που θες σε προνομιακές τιμές. Εγώ για την ακρίβεια είμαι σε φάση ανανέωσης κινητής συσκευής. Πρέπει να συγκρίνω μοντέλα και δυνατότητες, να βρω και αυτή που θα μου ταιριάζει στο μάτι. Ένα φυλλάδιο από κάθε κατάστημα τέτοιων ειδών θα μου λύσει τις απορίες. 

Τα μαζεύω και πηγαίνω για μελέτη στο σπίτι....  Ακολούθησε το allyou στο Instagram!