Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Victor, η Victoria, το Hoxton κι ένας Μικρός Πρίγκιπας!

Η Λένα σήμερα -μ' έναν Μικρό Πρίγκιπα να την... ζεσταίνει- κάνει την τεταρτιάτικη βόλτα της.


Λένα Γρηγορίου

Από το πρωί σήμερα ακούω Χένρυ Μαντσίνι και τραγουδάω μιούζικαλ. Όχι, δεν χορεύω. Είπαμε, να φτιάχνουμε διάθεση και ατμόσφαιρα στη μέρα μας, αλλά όχι να κάνουμε και υπερβολές..

Άσε, δηλαδή, που δεν μου το επιτρέπουν ούτε τα τετραγωνικά του σπιτιού μου, ούτε του γραφείου να... ξανοίγομαι σε χορευτικές φιγούρες.

Τι σου έλεγα; Α, ναι, για το μιούζικαλ. Εμένα, λοιπόν, μου αρέσει. Με χαλαρώνει, με διασκεδάζει, με ταξιδεύει, με κάνει να νιώθω πιο ανάλαφρα. Με ξεαγχώνει.

Σήμερα, λοιπόν, που θα πάω να δω το Victor Victoria, αισθάνομαι ήδη... jazz!

Θυμάμαι την αγαπημένη Τζούλι Άντριους, στην βραβευμένη με 7 (παρακαλώ!) Όσκαρ, ταινία του Μπλέικ Έντουαρντς, αλλά και περιμένω να θαυμάσω την Εβελίνα Παπούλια στον διπλό ρόλο της σοπράνο Βικτόρια Γκραντ και του κόμη Βίκτορ Γκραζίνσκι.

Σου το λέω από τώρα, μήπως θέλεις να έρθεις κι εσύ. Για να κάνεις το πρόγραμμα σου. Η σκηνοθεσία και τα κοστούμια είναι του Απόλλωνα Παπαθεοχάρη, τα σκηνικά του Μανόλη Παντελιδάκη και μαζί με την Εβελίνα  είναι ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Γιάννης Στάνκογλου και η Ρούλα Τζήμου. Υπέροχη διανομή, καταπληκτικό καστ. Στο Pantheon Theater (Πειραιώς 166). Η παράσταση αρχίζει στις 20.00.

Από το γραφείο θα φύγω κατά τις πέντε (17.00μ.μ.) και σκέφτομαι να πάω κάπου εκεί κοντά, στο Hoxton (Βουτάδων 42, Γκάζι) για έναν Μικρό Πρίγκιπα που, επίσης, σκέφτομαι από το πρωί.

Μην ανοίγεις το στόμα σου με έκπληξη. Θα σου εξηγήσω. Το Hoxton, το ξέρεις. Αγαπημένο μπαρ, πολύ East London style, με υπέροχη ατμόσφαιρα, τρομερά κοκτέηλ, μουσική ροκ κι έναν Μικρό Πρίγκιπα. Για μένα. Με μήλο, καλέντουλα και άλλα ευεργετικά βότανα. Ρόφημα είναι o Μικρός Πρίγκιπας. Tι φαντάστηκες; Ρόφημα! Που το πίνεις ζεστό και μοσχοβολένιο και με την πρωτη γουλιά αισθάνεσαι όμορφα. Είναι αυτό που χρειάζομαι πριν την παράσταση. Για να είμαι χαλαρή και με διάθεση να βρεθώ από το Ανατολικό Λονδίνο του Hoxton στο Παρίσι του μεσοπολέμου του Victor Victoria.

Πολύ μου αρέσουν αυτά τα ταξίδια του νου.

Θέλεις να τα λέω "βόλτα"; OK. Καλή μας βόλτα, λοιπόν!

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου.

Προτεινόμενα

ΤΑΞΙΔΙ

Σαββατοκύριακο στο Μιλάνο: ιδέες για να περάσετε υπέροχα

Πώς να αξιοποιήσετε το 48ωρό σας για να απολαύσετε περισσότερο αυτή την πανέμορφη πόλη

CELEBS

Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Το μήνυμά της στο Instagram

FASHION TRENDS

Ποια σανδάλια είναι η πιο κομψή τάση του καλοκαιριού 2024;

Κομψά και άνετα – με «δαχτυλίδι» που τα κάνει να ξεχωρίζουν