Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ταξίδι στο κέντρο της... πόλης

Από το Μεξικό και την Ινδία, μέχρι την Ιαπωνία και το... Κουκάκι μάς "βολτάρει" σήμερα η Κέλλυ! 


Κέλλυ Νόβακ

Σήμερα είναι Παρασκευή, οπότε έχω σκοπό να το «κάψω». Ναι, όσο αντέχω δεν θα σταματήσω ποτέ να θέλω να βγαίνω έξω. Και όχι μόνο για να δω τους φίλους μου, αλλά και για να φλερτάρω, να ακούσω ωραία μουσική και κυρίως να χορέψω, πηγαίνοντας κόντρα σε όλους τους Αθηναίους/ες που κάθονται ήσυχα-ήσυχα στα σκαμπό τους και πίνουν το ποτό τους, ενώ κουνάνε αδιάφορα το πόδι τους στο πάτωμα.

Πώς θα αρχίσουμε τη μέρα -ή μάλλον τη νύχτα μας; Θα πάμε αρχικά να τσιμπήσουμε κάτι, στo πιο ενδιαφέρoν street food εστιατόριο στην «καρδιά» του κέντρου. Το Etnico (Κολοκοτρώνη 22 και Χαβρίου), είναι ένα μαγαζί με γεύσεις από 3 διαφορετικές κουζίνες (Μεξικό-Ινδία-Αραβία), για να… ταξιδεύεις κάθε φορά και σε νέο μέρος. Το μενού έχει επιμεληθεί η ομάδα των σεφ του Altramira, όποτε ξέρεις ότι το φαγητό θα είναι καλό! Εγώ έχω λατρεία με την μεξικάνικη κουζίνα, γι’ αυτό και θα προτιμήσω την τορτίγια με το κοτόπουλο και γουακαμόλε και θα την συνοδεύσω με τον πιο δροσιστικό φρέσκο χυμό ανανά-πεπόνι.  

Κι από το κέντρο στο πόλης, θα μεταφερθούμε λίγο πιο νότια και συγκεκριμένα στο Μπελ Ρεϋ (Φαλήρου 88 & Γ. Ολυμπίου, Κουκάκι) για ένα πρώτο “Big in Japan” κοκτέιλ. Άντε και ένα σφηνάκι Sailor Jerry ρούμι, με μια φέτα ανανά, για να ανάψουν τα αίματα και να θυμηθούμε λίγο από... καλοκαίρι.

Με τις ωραίες italodisco και funk μουσικές του μαγαζιού και η ώρα να έχει περάσει τις 3, θα μεταφερθώ στο Shamone (Λεωφόρος Κωνσταντινουπόλεως 46, Γκάζι) στο απόλυτο στέκι για χορό, όπου εκεί η Madonna και η Beyoncé δεν περνάνε απαρατήρητες. Υπάρχει κάτι στο vibe αυτού του μαγαζιού, που με κάνει απλά να θέλω να χορέψω, μέχρι το ξημέρωμα.

Κάπως έτσι -με τα πόδια μου να πονάνε από τον χορό και το κεφάλι να γυρίζει λιγάκι από τις τεκίλες- θα ξεκινήσει δυναμικά το Σαββατοκύριακο.

Γιατί δεν νοείται πρωινό Σαββάτου, χωρίς ένα μίνι hangover.

Τα λέμε την επόμενη Παρασκευή! 

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αποκριά & Καθαρά Δευτέρα στο ΚΠΙΣΝ

Όπως κάθε χρόνο, η Αποκριά φέρνει στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) πολλή μουσική, χορό και ευφάνταστες δράσεις για παιδιά

Προτεινόμενα

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

CELEBS

Μάρα Δαρμουσλή: «Πέρασα διατροφική διαταραχή, είναι ψυχιατρικό νόσημα»

Το σεξιστικό σχόλιο που δέχτηκε για τον θηλασμό

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!