Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Μια (τέλεια) Παρασκευή γεμάτη μόδα και κοσμοπολίτικο αέρα

Σήμερα η Κέλλυ "εκπέμπει" live από τη Μύκονο(οοοοος)!


Κέλλυ Νόβακ

Τι να σου πρωτοπώ για τη Μύκονο, το πιο γνωστό ελληνικό νησί; Έχω μια περίεργη σύνδεση μαζί του. Το αγαπώ, το θεωρώ πανέμορφο, αλλά δεν είναι πάντα η καλύτερη επιλογή για καλοκαιρινές διακοπές, καθώς συνήθως... βουλιάζει από κόσμο. Γι’ αυτό και εγώ αποφάσισα να εκμεταλλευτώ αυτό το Που-Σου-Κου του Ιουνίου, που δεν έχει ακόμα προλάβει να γεμίσει με τουρίστες, για να το επισκεφθώ και να ευχαριστηθώ τις ομορφιές του στο έπακρο! 

Ομορφιές είπα; Μία απ' αυτές, είναι το breathtaking, καινούργιο (σχετικά) beach bar Scorpios, το οποίο άνοιξε πέρσι. Ό,τι και να σου πω θα είναι λίγο. Το μαγαζί είναι ένας μικρός παράδεισος, στεγασμένος στην παραλία της Παράγκας. Το bohemian -στην φιλοσοφία του- ύφος και ενέργειά του, σε συνδυασμό με την καταπληκτική μοντέρνα διακόσμηση και την θέα που κόβει την ανάσα, κάνει αυτό το μέρος ένα από τα πιο ειδυλλιακά στον πλανήτη! Εκεί, λοιπόν, θα απολαύσω τα κοκτέιλς, το φαγητό, την μουσική (μερικοί από τους πιο γνωστούς και παγκοσμίου φήμης DJs έχουν παίξει σε αυτό) και φυσικά το... τζετ-σετικό κόρτε με τον κόσμο που το επισκέπτεται αυτή την εποχή (και που παρεμπιπτόντως έρχεται από όλα τα μέρη του πλανήτη)!

Κι εφόσον η Παρασκευή μας θα ξεκινήσει τόσο απολαυστικά, συνδυάζοντας τη χαλάρωση με τη διασκέδαση, λέω να την συνεχίσω εξίσου καλά: Ήρθε, λοιπόν, η στιγμή να βάλω στο πρόγραμμά μου... λίγη μόδα. Κάτι με «τρώει» βλέπεις, και θέλω να ανανεώσω την γκαρνταρόμπα μου. Βασικά όχι τόσο την δική μου, αλλά όσο του... "καλού" μου! Κι εφόσον βρίσκομαι στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων, θα επισκεφθώ ένα κατάστημα ρούχων, το οποίο μπορεί να ανταποκριθεί στα… κοσμοπολίτικα γούστα μου και κυρίως στα γούστα του συντρόφου μου! 

CollectiveResort_Matogiannia.jpg

Αναφέρομαι, φυσικά, στο 2ο Collective Resort κατάστημα με ανδρικά ρούχα, που άνοιξε πρόσφατα στο νησί. Μερικά από τα πιο αγαπημένα μου αλλά και premium fashion brands βρίσκονται σε ένα μοναδικής αισθητικής χώρο, στην καρδιά της Μυκόνου! Έχω ακούσει ότι το concept του καταστήματος είναι αρκετά minimal, δίνοντας έτσι έμφαση στα προϊόντα και τις μάρκες.

collectivemesa2.jpg

Άσε που έχει ξεχωριστό σημείο, αφιερωμένο στη μάρκα Vilebrequin, με δάπεδο από γυαλί, που δίνει στους επισκέπτες την ψευδαίσθηση πως περπατούν επάνω στην άμμο! Νομίζω ότι θα εκστασιαστώ με τα δώρα που θα πάρω! Καημένες πωλήτριες… Τι θα τραβήξουν…

collectivemesa.jpg

Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι θα είμαι ready για την βραδινή μου έξοδο, στιλιστικά και ψυχολογικά. Έτσι, για να μπορέσω να πιω το ποτό μου στο Lunico, στα Ματογιάννια, με το «κεφάλι ψηλά» και να ευχαριστηθώ την περατζάδα στο έπακρο, καθισμένη στα τραπεζάκια της πλατείας.

Ε, και μια τεκίλα στην υγεία σου θα την πιω, να είσαι σίγουρη!

Καλό Π/Σ/Κ! 

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30